Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hacker kölesimiyiz ? Ustalara......

aydogan
08-11-2010, 15:03
konuda adı geçen virüs için açıklama bana pek yeterli gelmedi bu konuda deneyimli kişilerin ''nasıl önlem almamız ve nasıl tespit edip kurtulabileceğimiz'' hakkında bilgi vermesini rica ederim saygılar kolay gelsin

Hacker'larn klesi olabilirsiniz - Hrriyet Teknoloji (Only the registered members can see the link)

Admin
08-11-2010, 15:49
Böyle haberler her zaman cıkıyor bunları yapanlarda malesef cocuk olan kişiler pek önlem almanızdan öte websiteler için sunucu kaynaklı önlemler alınması gerekmektedir. Bireysel Kullanıcılarda bilgisayarlarını korumak için pc nizi kullanmadıgınız zamanlar modemi kapatmak olacaktır modemi kapatırsanız karsı taraf sizle iletişm kuramaz

gacvokem
08-11-2010, 16:22
“botnet” e gelene kadar neler var neler, ne ben anlatim nesiz sorun ,
kısaca bişe indirirken 2 defa düşünün bir web sayfasındaki veya bir forumdaki bir yazıyı kopyalayıp TxT. yapıştırmak bile başınıza çok şey getire bilir.ayrıca bir programı kurarken bile pc başka ellere teslim olmuş şifreleriniz başkalarında , kısaca karşı taraf herşeyinize el koymuş olabilir. tabiki o hacker kara şapkalıysa beyazından korkmayın :D

wtwt99
08-11-2010, 16:30
evet bu durumlar cok vahim bir resimle bile virüs giriyor bazılarında virüs tarama yaptıgında bir şey cıkmıyor

aydogan
08-11-2010, 16:43
ilgi ve alakanız için teşşekkürler