Orijinalini görmek için tıklayınız : Mİcrosoft'u türk hackelar vurdu
Özgür Erge
22-06-2006, 00:54
Yazılım devi Microsoft’un Fransa’daki web sitesi olan experts.microsoft.fr adresi bu haftasonu bir grup Türk hacker tarafından deface edildi.
Microsoft’un sunucularına girmeyi başaran hackerlar ana sayfaya, "Sisteminiz Türkler tarafından ele geçirilmiştir", "redLine size sahip oldu", "SacRedSeer ve RudeBoy’a özel teşekkürler" gibi mesajlar yazdı.
Microsoft yetkilileri saldırının eğlence için yapılmış olsa da Fransa’daki sisteme ve Microsoft’un imajına büyük zarar verdiğini söyledi. Yetkililer ayrıca Türk hackerların, Microsoft görevlilerinin sorunu ne kadar sürede çözebildiğine bakarak da kendi kendilerine eğlendiklerini belirtti. Saldırıya uğrayan Fransa’daki Microsoft’un sitesi bir gün boyunca kullanılamadı.
Alıntı : Milliyet
Hacker demende nederseniz deyin :) ne olursa olsun bu işler hoş degil
Geçmiş olsun diyelim başka nedenir.
siestagunay
12-09-2006, 18:10
helal olsun_!!
emresena
12-09-2006, 18:36
dÜnyada ÜÇÜncÜ SiradaymiŞiz Yaw...hayret Nasil Birinci Olamadik..!
TARANTİNO
12-09-2006, 19:20
ArkadaŞlar: Bİzİm Kafamiz(tÜrkler)neye ÇaliŞiyor Bİlen Var Mi ?
Cevabi: ÜÇ KaĞida,ŞeytanliĞa,İ.....nelİĞe...
Hirsizlik Bİzde,kaptikaÇti Bİzde,ÜÇkaĞit Bİzde...ne Ararsan Bİzde..dÜnyada ÜÇÜncÜ SiradaymiŞiz Yaw...hayret Nasil Birinci Olamadik..!Hack konusunda Birezilya ve Rusyanın ardından üçüncü sırada yer alıyorduk ama artık hepsininde üzerinde sayılırız...hack kayıtlarını tutan dünyaca ünlü sitenin ilk sırasında bir türk yer almaktadır ve devamdada bir çok türk vardır...ve diğer konulara gelince bu dediğiniz şeylerin hepsi her ülkede her yerde var...
Only the registered members can see the link
Mehmet Kaynaklı
12-09-2006, 19:47
valla ne desem hani sevinmedim desem yalan olur olsun yaw bizdede hacker ler olsun
TARANTİNO
12-09-2006, 20:16
valla ne desem hani sevinmedim desem yalan olur olsun yaw bizdede hacker ler olsunSeni bir gün hack yaparken görecem ama ne zaman bakalım...çok çabalıyorsun ama yanlış yerlerde çabalıyorsun...madem merakın var illede olacam diyorsun...neyseee...:00000002:
Mehmet Kaynaklı
12-09-2006, 21:10
Seni bir gün hack yaparken görecem ama ne zaman bakalım...çok çabalıyorsun ama yanlış yerlerde çabalıyorsun...madem merakın var illede olacam diyorsun...neyseee...:00000002:
:00000002: :00000002: :00000002: :00000002:
helal olsun ama o tür şeylerle uğraşacağımıza pc yazılım hakkında veya donanım hakkında yenilikler bulsak daha iyi olur hem adımız kalıcı olur ama illa boş işlerle geçici işlerle uğraşıyoruz bi anlam veremiyorum bizim milletimize bende zamanında uğraşıyodum ama boş işlermiş erken farkettim.Ama tekrar onlara helal olsun.
SexymanTR
13-09-2006, 20:13
Helal olsun derim; çünkü sitemlerimizde ki açıkları bu ustaların sayesinde farkedilip önlemek ( onarmak ) iyi oluyor.ya yabancı hackerlar girse bulsa açıkları ne yaparlar tabiki de çökertirler.! ilk önce savunmamızı güçlendirmeliyiz. sağlam savunma ile iyi saldırılar yapmamızda mümkündür....
Sitem yazılımları gelişimi veya software ile uğraşılması ,geliştirilmesi çok çok önemlidir.bu güne kadar çok güzel bir TR yazılımınla karşılaşanımız oldumu ki.??
Saygılar.....