Orijinalini görmek için tıklayınız : CCcam v2.2.0 çıkmıştır
hallederiz
18-11-2010, 21:24
2.2.0
gemini addonsta mevcuttur indirebilirsiniz
-several smartcard fixes
-added SCIDEVICES setting (see CCcam.cfg for details)
-fixed timings display
-fixed possible crash with SMP
-don't clear SMARTCARD SID ASSIGN and LOADBALANCE settings when configfile changes (changing these settings requires a restart, so they should not be touched when config is re-read)
-added SMARTCARD SID REJECT (see CCcam.cfg for details)
-distribute ASSIGN/REJECT info to clients to improve performance (needs 2.2.0 server and clients)
-improved detecting when CCcam.cfg has changed
-added GLOBAL EMM setting (clientside), to control generation of GA EMM traffic (see CCcam.cfg for details)
Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites! (Only the registered members can see the link)
matrix1977
19-11-2010, 00:52
denemekte fayda var
sercankolay
19-11-2010, 17:00
Biraz kullansınlar yorumlara göre indiririz daha ne olduğu belli değil cccamlere virüs bile koyabiliyorlarmış time bomb gibi :D
bu 2.2.0 mı e bende 2.1.4 var hangisi üstün
bu 2.2.0 mı e bende 2.1.4 var hangisi üstün
Tabiiki 2.2.0 üstün ben indirdim kurdum gayet güzel çalışıyor asrtradaki canalsat+ları daha çabuk açıyor gibi...
yenı özellikler ve stabil edilmiş halı ama hız konusunda sizin 2.2.0 geçmenız hiç bir şey ifade etmez. size server veren ve servercinin HOP1 kartları da cccam 2.2.0 olmalıki stabil çalışsın.
İlk yükleme esnasında server yenıden start ve farklı sürüm olduğu için hızlı çalışır ama ilerlıyen gunlerde yenı eskı halıne döner.
çok dogru söylüyorsun usta server alırken takılmasız donmasız deniliyor ama gel gelelim 1 senedir server kulanıyorum farklı kişilerden aldım altışar aylık olarak hiç bi fark göremedim şimdi önümüzdeki ay serverim dolcak şimdiden server aramaya başladım :49:
Sevgili kardeşlerim ben adons tan 2.2.0 üzerine gelip o***liyorum ama hata yazıyor bir türlü yükliyemiyorum bilen kardeşlarim bana yardımcı olursa memnun olurum şayet resimli olursa daha iyi olurur saygılarımla.
cihazınızın hafıza doluluk oranı nedir.
hallederiz
21-11-2010, 15:08
Sevgili kardeşlerim ben adons tan 2.2.0 üzerine gelip o***liyorum ama hata yazıyor bir türlü yükliyemiyorum bilen kardeşlarim bana yardımcı olursa memnun olurum şayet resimli olursa daha iyi olurur saygılarımla.
cihazın doludur önce eski sürüm cccamı sil ondan sonra kur tabii varsa önce cfg dosyanın yedeğini almayı unutma her ihtimale karşı
Hallederiz cok teşekkür ederim
Adana da olup astra 19.2 uydusunu izleyen arkadaşalr var mi?
Server im var ama o uyduyu alamadiğim işçin izleyemiyorum...
dreambox 800 hd cccam var arkadaslar ancak cumartesı gunu ıtıbarı ıle nova paketı sky paketı yoktu acaba bu yazılım versıyonuyla alakalı bırseymıdır yoksa paketler mı paylasımda degıl.
ben denedim fakat
bir farkını göremedim
hallederiz
22-11-2010, 21:35
benim gördüğüm kadarı ile 220 sürümünde 214 sürümüne göre çok daha fazla takılmalar oluyor
Ghaldszar
07-10-2013, 00:33
Addons ta nerde görüyorsunuz ben göremiyorum.
Only the registered members can see the link
rselturk
07-10-2013, 11:23
Ben bir yıldır Cccam 2.3.0 kullanıyorum.Kullandığım Imagelerde bu yüklü ve çalışır durumda geldi.Önemli olan serverin kalitesi.Server iyiyse öteki laf-ı güzah!:wave:
ErSiNAbİ
07-10-2013, 12:24
teşekkürler...
sahinlibaris
09-03-2014, 23:28
tşkler
beaverss
10-03-2014, 07:58
Teşekkürler