Orijinalini görmek için tıklayınız : cccam info problemi
arkadaşlar cihazda cccam info kurulu serverın kart bılgılerıne bakıyorum fakat bellı bır zaman sonra ccam ınfoya gıremıyorum cihazı resetledıkten sonra tekrar gırebılıyorum bu işlemı gun içinde bir veya ıkı defa tekrarlıyorum bu sorun neden olabılir acaba. girmeye calısırken bişey yazıyor ama hemen kayboluyor tam okuyamıyorum already falan.
Ona çözüm bulamazsın cihazına özgü bir durum değil bendeki cihazlardada yapıyor aynı durumu malesef
tamam serkan hocam neyse artık bu şekilde devam edeceğiz teşekkur ederim.
nurettin01
01-12-2010, 20:38
serkan ustam bu olay bende de var.buradaki arkadaşıma sordum neden oluyor diye.arkadaş bana server aldığın yer kısıtlama yapmış dedi.server aldığım yere sordum.böyle bir şeyin olmadığını söyledi.demekki bunun oluru yok böyle kullanacağız o zaman.selamlar.
hallederiz
01-12-2010, 21:03
server yedeğini alıp sitedeki benim vermiş oldugum backup yükle sorunun düzelir
server yedeğini alıp sitedeki benim vermiş oldugum backup yükle sorunun düzelir
konunun image yada cccam info ile alakası yok. Yanı herhangi bir yedek atmaya gerek yok.
CCcam ınfo nun arasıra acılmamasının nedenı serverden kaynaklanabilir ama bunlar geçicidir modemı nızı kapayıp açmanız yada cihazı kapatıp acmanız ınfoyu düzeltebilir yada servercının servere bır restart atması sorunu giderebilir.
nurettin01
02-12-2010, 00:46
volkan ustam.cihazı açıp kapatmadan usandık bir çözüm arıyoruz.çözümüz nasıl olur onu öğrenmek istiyoruz.selamlar.
volkan ustam.cihazı açıp kapatmadan usandık bir çözüm arıyoruz.çözümüz nasıl olur onu öğrenmek istiyoruz.selamlar.
bunun pek bir çözümü yok belkı eskı cccam ınfo surumleri stabil çalışabilir. Ama bir info için neden sureklı cihazı acıp kaparsınız kı sonuç olarak şifreli kanallar acılıyorsa varsın info açılmasın ama şifreli kanallar ve ınfoda calışmıyorsa sorunun kaynağı zaten serverdir.
nurettin01
02-12-2010, 11:45
verdiğin bilgi için teşekkürler.selamlar.
oohayaletoo
06-02-2011, 20:12
kafayı yiyecem mavi tuş-eklentiler (plusing) basıom CCcam info yok :S
alidogan
06-07-2011, 10:20
bunun pek bir çözümü yok belkı eskı cccam ınfo surumleri stabil çalışabilir. Ama bir info için neden sureklı cihazı acıp kaparsınız kı sonuç olarak şifreli kanallar acılıyorsa varsın info açılmasın ama şifreli kanallar ve ınfoda calışmıyorsa sorunun kaynağı zaten serverdir.
bu sorun kart çokluğundan kaynaklanıyor ordan oraya geç info en son kafayı yiyor kilitleniyor aynı sorun bendede var yapcak bir şey yok :sunglasses2: