Orijinalini görmek için tıklayınız : Amstrad 19100 HD pvr cihazı için gerekli bilgiler bu başlıkta
yalcinticaret
27-11-2010, 18:52
Amstrad 19100 HD pvr
ağ üzerinden you tube bağlanma özelliği
usb ile kayıt özelliği .... vs
arkadaşlar benim bir huyum vardır satmış olduğum cihazı enine boyuna ele alırım hoşuma giderse satarım şimdide başlıkta yazan cihazı denedim ve bu cihazla ilgili yazılım ve programları elimden geldiğince vermek istedim programları buradan (Only the registered members can see the link) aldım ama ben her bir program içine ilave açıklama ekledim
internet radyo desteği-
ethernet çıkış özelliği-
youtobe seyredebilme desteği-
usb den yazılım güncelleme-
usb wifi ile kablosuz bağlanabilme desteği-
ca kart okuyucu desteği-
gerçek 32 bit ile osd desteği-
cihazın ana işlemcisi NXP8735E (320 MHZ)-
FLASH HAFIZASI 32 MB DDR HAFIZASI 64 MB-
CONAX CAS7.0 GÖMÜLÜ 1 universal kart okuyucu-
RJ 45 ethernet girişi-
1 scart çıkışı-1 hdmi çıkışı-
rca tip cvbs video ve stereo ses çıkışları-
4 haneli ön kanal-
usb girişinden wifi kablosuz ( WİRELESS İNTERNET) bağlantı imkanı-
cccam, newcamd ve G-share + uyumludur.mkv dts desteği vardır. cccam sorunsuz çalışmaktadır
kanal listesi eklendi TÜRKSAT 4a
draculu45
28-11-2010, 00:24
tesekürler üstat ellerine sağlık
bu cihaz ABCOM IPBOX un aynısıydı galiba.
yalcinticaret
28-11-2010, 02:54
test sonucum :)
cihaz gayet iyi güzel fiyat uygun paylaşımıda destekliyor benim izlemimde cihaza flash bellek takılı olunca bir dosya yuklemesinde ve yedek almasından sonra cihaz ağırlaşıyor belleği çıkartınca düzeliyor bunu tespit ettim
test sonucum :)
cihaz gayet iyi güzel fiyat uygun paylaşımıda destekliyor benim izlemimde cihaza flash bellek takılı olunca bir dosya yuklemesinde ve yedek almasından sonra cihaz ağırlaşıyor belleği çıkartınca düzeliyor bunu tespit ettim
usta şu cihazın resmını ve özelliklerini bir koysana bir de fiyat ne kadar.
yalcinticaret
28-11-2010, 21:45
usta şu cihazın resmını ve özelliklerini bir koysana bir de fiyat ne kadar.
yarın müsait olduğumda ekleyeyim patron :45:
ustatlar 1.47 yazılımını yukledim fakat paylaşım için ayrı bir yazılım atmamız gerekiyormu ve bun u nereden bulabilirm
hepsitekno
31-01-2011, 18:05
Son 1 Adet Ürün Stoğumuzda Kalmıştır. Son Ürün İçin Özel Fiyatımız 229TL dir.
AMSTRAD MD-19100 HD PVR,Receiver, - HepsiTekno.com - Güvenilir Alışveriş Siteniz (Only the registered members can see the link)
medailaink i verdim bende amstrat aldım en azından yazılım desteği var hem fiat olarka makul
carloponti
27-04-2011, 21:19
19100 hd için yeni yazılım yok mu?
TEKNİSYEN101
27-04-2011, 22:12
medailaink i verdim bende amstrat aldım en azından yazılım desteği var hem fiat olarka makul
Usta hayırlı olsun, baya medıa link cihazı ile ugraştın ondan öncede twin cihazlarla bayağı ugraşmıştın umarım bu cihaz yüzünü güldürür.
saygılar
yalcinticaret
27-04-2011, 23:51
19100 hd için yeni yazılım yok mu?
yeni yazılım var yarın iş yerinden ekleyeyim
Usta hayırlı olsun, baya medıa link cihazı ile ugraştın ondan öncede twin cihazlarla bayağı ugraşmıştın umarım bu cihaz yüzünü güldürür.
saygılar
eyvallah kardaş saol evet dediğn gibi baya bi uğraştıkmedialink cihaza bir türlü yazılım cıkartamdık destek yok ondan önce twin cihazlarla bay bi uğraştık şimdide amstrad aldık bakalım cihazda ilk izlenimlerim baya iyi görüntü vecccam cok iyi donma fialan cok nadir hemde diğer hd cihazlara göre cok ucuz herkseye hitap edebilecek bir uydu divx var mkv var yuotube var kayıt var daha ne olsun maddiyarıda zorlamıyor alcak olnalra tavsiye olunur
benim tespit ettiğm bazı eksik olnayerleride yok değil umarım firma ileride ıkarcağı yazılımlaral bu eksiklikleri giderir saygılar TEKNİSYEN101 kardaş kolay gelsin
yeni yazılım var yarın iş yerinden ekleyeyim
usta yazılım ne oldu vercekmisin bekliyoruz yazılımı
merhaba arkadaşlar bende de bu cihazdan var aldığım gibi kullanıyorum yani yeni bir yazılım yükletmedim bir sorunum var cihaz ara ara donuyor bazen tam donuyor bazen kumandadan bir tuşa bastığımda 1 dakika sonra tepki veriyor tek sorunum bu yazılımla düzelebilir mi acaba
erenlerli
24-07-2011, 20:52
merhaba arkadaşlar bende de bu cihazdan var aldığım gibi kullanıyorum yani yeni bir yazılım yükletmedim bir sorunum var cihaz ara ara donuyor bazen tam donuyor bazen kumandadan bir tuşa bastığımda 1 dakika sonra tepki veriyor tek sorunum bu yazılımla düzelebilir mi acaba
amstrad depo da 1.80 yazılımı var yükle . yükleme yapmadan önce ve yükleme yaptıktan sonra fabrika ayarlarına dönersen cihaz daha stabil çalışır. yazılımı usb ile yapacaksın.
amstrad depo da 1.80 yazılımı var yükle . yükleme yapmadan önce ve yükleme yaptıktan sonra fabrika ayarlarına dönersen cihaz daha stabil çalışır. yazılımı usb ile yapacaksın.
teşekkür ederim 1.80 i yükledim yukardaki kanal listesini yükledim ama mesela atv hd falan bulamadım içinde kendim tarama yapsam daha mı iyi bir de trt2 çıkmıyor hiçbişekilde tek kanal araması yapmayı bilmiyorum bir de çok oldum ama bilmiyorum hiçbişe :)
bir de softcam diye bişey var onu da yüklemelimiyim
arkadaşlar trt 2 yi nasıl ekleyebilirim cihaza tek kanal arama bulamıyorum
fb.serkan
26-07-2011, 16:29
Merhaba,
TRT 2 kanalı yayından kaldırılmıştır.TRT Haber olarak devam etmektedir.
Merhaba,
TRT 2 kanalı yayından kaldırılmıştır.TRT Haber olarak devam etmektedir.
hımm teşekkür ederim cahillik işte :))
strongfist
12-08-2011, 01:52
19500 ile fark nedir?
arkadaşlar benim cihazda mı sorun var ben anlamadım 3 aydır kullanıyorum yoksa bu genel sorun mu bu cihazda ya kitleniyor ya da çok geç yanıt veriyor kanal değiştirince
akcablgs
01-02-2012, 02:35
verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler
ibrahimyasar
01-02-2012, 18:53
teşekkürer.......
labirentuydu
09-03-2012, 20:18
Teşekkürler
yalcinticaret
04-04-2015, 20:14
aelmas77 arkadaş için ekledim saygılar
aelmas77
06-04-2015, 22:30
tesekkür ederim syn ustam insallah bu yazılımla olur
cubukici
25-05-2015, 22:51
teşekkürler
üstad cihaza youtube eklentisi ne zaman gelir. şuan çalışmıyor.
s_eratli
05-05-2016, 00:35
teşekkürler
beyder43
22-08-2016, 00:31
aelmas77 arkadaş için ekledim saygılar
tskurler kardesım
Dionysos
16-08-2017, 12:41
teşekkürler