Orijinalini görmek için tıklayınız : Sigorta Hizmet Dökümü Sorgulama
T.C SGK nın sayfasından artık sigorta hizmet dökümü almak veya sigortanızın yatıp yatmadığını kontrol etmek mümkün olamamaktadır.Bunu için Only the registered members can see the link adresinden sisteme giriş yapmanız gerekmektedir.Bu da yeterli değil , PTT merkez müdürlüğüne T.C. kimlik numaranızla şahsen yapacağınız başvuru ve ödeyeceğiniz 1,00-TL karşılığında şifre almanız gerekmektedir. Ayrıca, aman şifreyi kaybetmeyiniz ikinci defa almak gerektiğinde 10,00-TL bayılmamız gerekecek. Ne demek gerekir bilmiyorum.:present:
Saygılar,
kanberoğlu
29-11-2010, 00:34
Bu işlem için 1 tl ödüyoruz. Ancak kaybettiğimizde 10 katını ödeyeceğiz. Çok güzel bir uygulama. Demek oluyorki kullandığımız herşeyin değerini bilmeliyiz. Bizi özendirmek için yapılmıştır. Ben öyle algıladım. saygılar.
bütün resmi siteleri DEVLETİM adı altında tek bir sitede toplamışlar güzel bir şey hem gireni çıkanı kontrol altında tutmak 1 ytl nin kıymetini bilmemiz için olabilir
Evet TL nin çok kıymeti varya vatandaşın cebindeki 1,00-TL yi almak lazım doğru söylüyorsunuz. Ayrıca bir de işimiz yok PTT ye gideceğiz, PTT ye gitmek için vakit harcayacaksınız hadi bunu geçtim, bunun için dolmuşa bin vs. cepten kaç lira çıkacak bir düşünün. Madem o kadar herşeyi akıl ettiler de internet ortamından şifre almayı neden akıl edemediler benim de buna aklım ermiyor.Bence akılları başka şeylere iyi çalışıyor.
Saygılar,
Özgür Erge
29-11-2010, 01:22
bende girdim bi akayım dedim dün akşam vay bee sorgulama içinde para ödücez ya ne günlere kaldık o kadar vergi alıyolar yetmiyo bide 1 tl düşünsenize kaç milyon çalışnadan 1 tl alsa oho valla helal olsun devletime ne diyeyim..
Devletimiz sağolsun Sayın milletvekkileri ve bakanların maaşları bu uygulamadan sonra daha da artar yazıklar olsun
site iyide arkadaşlar sgk ya girince hiç bir şeiy bulamıyosunuz hata veriyor ben emeklilik için baktım göremedim başaramdım yeni lduysa bilmiyorum bir hatfa önce yoktu
site iyide arkadaşlar sgk ya girince hiç bir şeiy bulamıyosunuz hata veriyor ben emeklilik için baktım göremedim başaramdım yeni lduysa bilmiyorum bir hatfa önce yoktu
Artık bu linkten giriyoruz.
Only the registered members can see the link
Şifrem olmadığından deniyemedim.
atakurtul
29-11-2010, 16:32
Bilgi için teşekkürler
site birde hızlı olsa güzel olacak çok yavaş sinir ediyo insanı
hallederiz
30-12-2010, 22:40
bunun adı düpedüz soygundur..bunların bildiği tek şey var gece-gündüz vatandaşın cebindeki parayı nasıl alırız planları yapıyorlar
aslanım2
31-12-2010, 00:05
hemde nasıl soymak gırdıgın ıslemlerden bısey yapabılsen ne ala hangı konuya gırdıysem sıstem hep calısma asamasında dıyor verılen paralara yazık