Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Medialink-ML 9700 -Full Hd Linux

kınık
30-11-2010, 21:20
CCcam ve Nevcamd Protokollerini Sorunsuz Caliştirmaktadir.
Only the registered members can see the link

Full HD (Full HDTV 1080i, 1080p)
IPTV ÖZELLİĞİ
OLED Teknolojisine de uyumlu
CPU: Sigma Design SMP 8655
Flaş Bellek: 256MByte NAND
İşletim Sistemi: Linux
Bellek sistemi: 256 MByte DDR2
Video Belleği: 128 MByte DDR2
Çift Tüner / 2 Uydu - Tuner (DVB-S2)
WLAN (Kablosuz internet bağlantısına uyumlu)
Ethernet (RJ-45 / 10/100BASE-T)
PVR (Video Kayıt) fonksiyonu
Zaman kaydırma fonksiyonu
Dahili harddisk takılabilir (e-SATA 2,5 Zoll)
YouTube çabuk yakalama özelliği
Internet TV (IP-TV, VLC Player)
Web Tarayıcı
ArkaYüz bağlantıları: S-Video, Kompozit (DVBS), Komponent (YPbPr), Optik S-PDIF, USB 2.0, HDMI, Scart, KartOkuyucu, Elektrik şalteri
DiSEqC 1,0, 1.1, 1.2, USALS

Medi@link ML9700'e mahsus özellikler

Full HD (Full HDTV 1080i, 1080p), OLED-teknolojisine de uyumlu özellikte
Linux İşletim sistemi
Twin Tuner (İki uydu tüneri)
WLAN (Kablosuz internet bağlantısı)
PVR (video kayıt fonksiyonu)
Zaman kaydırma (durdurma / yürütme)
2.5“ harddsikler için en hızlı e-SATA arayüzü
YouTube - Hızlı yakalama
Internet TV (IP-TV, VLC oynatıcı)
WEB-Browser (Internet Tarayıcı)
Kendinden kurulu Media Player

Teknik Özellikler:

Sistem ve Bellek: CPU Sigma Design SMP8655
Flaş Bellek 256MByte NAND
İşletim sistemi LINUX
Bellek sistemi 256MByte DDR2
Video Bellek 128MByte DDR2

Şebeke Bağlantıları:

Ethernet RJ-45 (1ß/100BASE-T) LAN- Anschluß
Wireless LAN USB Tipi (Kablosuz USB-WLAN)
IF / Tuner

DVB-S2 özellikli iki tane alış Tüneri
Giriş frekansı: 950-2150 Mhz
FEC Dekoder DVB-S2 QPSK: ½, 3/5, 2/3, ¾
4/5, 5/6, 8/9, 9/10, AUTO
DVB-S2 8PSK: 3/5, 2/3, ¾, 5/6
8/9, 9/10, AUTO
Demodulasyon DVB-S/2, QPSK, 8PSK
Uydu Girişi F-Tipi, IEC 169-24, Femalex2
Sembol Hızı 1 – 45 Msps
LNB Polarizasyonu 14V Di*** / 19V Yatay
DiseqC Kontrol: 1.0, 1.1, 1.2, USALS

VIDEO / AUDIO

VIDEO MPEG2 SD/HD
MPEG4 P10 h.264/AVC SD/HD Xvid
AUDIO MPEG AAC, AC3, WAV, AIFF, WMA
Auflösung 480i/480p/576i/576p/720p/1080i/1080p
Untertitel SRT, SMI, TXT
Foto JPEG, BMP
ArkaYüz giriş /çıkışlar

S-Video port'u
Kompozit (DVBS) port'u
Komponent (YPbPr) port'u
Optik S-PDIF port'u
USB 2.0 port'u, HDMI port'u
RJ45 port'u, SCART port'u
Kart okuyucu port'u
220V elektrik şalteri

ÖnYüz giriş /çıkışlar

7-Segment gösterge ekranı
İnfrared modül (38KHz)
5adet buton, USB 2.0 port'u

Fiziksel Özellikler:

Boyutlar: 300 x 210 x 60 mm
Ağırlık: Brüt 2.74 Kg, Net 1,49 Kg
Güç Kaynağı: 100Vac – 240 Vac
Voltaj: 50/60Hz harici adaptör
Çekilen akım: 1500mA
Çalışma sıcaklığı: 0°C - 60°C
Depo sıcaklığı: -10°C - +70°C
Çalışma güç tüketimi: Max. 60W,
Beklemede güç tüketimi 1W'dan az

emu1980
30-11-2010, 23:54
fıyat nekadar acaba

kınık
01-12-2010, 00:56
Medialink-ML 9700 -Full Hd Linux System (Only the registered members can see the link) fiatı burda kullanan arkadaşlar cok övüyorlar cihazı

kınık
01-12-2010, 11:55
Cihazın yazılım desteği için: Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link***forum.com/satforum/noref.php?url=Only the registered members can see the link) dan destek alabilirsiniz.

kınık
01-12-2010, 20:53
CCcam ve Nevcamd Protokollerini Sorunsuz Caliştirmaktadir.
Only the registered members can see the link image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1029x471 and weights 115KB.Only the registered members can see the link

Only the registered members can see the link image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 641x291 and weights 27KB.Only the registered members can see the link

Only the registered members can see the link image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 641x511 and weights 53KB.Only the registered members can see the link

AFACAN USTAYA RESİMLER icin tşk

Volkan
01-12-2010, 21:43
Böle bir cihaz yapıyorlar işlemci tuner RAM flaşh dör dörtlük gel gelelım cihaz da modul girişi yok arkadaki USB girişi tek RS 232 yok hadi bunu geçtim Yazılım yüklemek için USB bağlantısı olması gerekirdi. Kumanda cok basit.

Bana göre en büyük dezavantajıda cihazın adaptörlü olması.

Bence bu cihaz şu an çok yenı bekleyıp görmek lazım. ayrıca fiyatta cok yuksek.

tike®
01-12-2010, 22:53
Kumanda eski samsung tvlerin kumandasına benziyor gerçekten çok basit ve biçimsiz olmuş :)

yildo
02-12-2010, 00:18
BU cihzi lli 6 ay olacakçift turnerli 360 euroy aldim daha tam çozemedim dreami alistik iki senede herhalde bir iki sene bunun için çaba gosterecem you tube ve internete girebiliyorum diye aldim bu cihazi you tube anlasmayi bozmus herhalde internete girebilme ozelligi var menu dreamdeki gibi degil biraz zorlandim kanal duzenlemelerinde zorlaniyorum hala kimsede olmadigi için yardim alabilecegim kimse yok insallah kinik arkadas yardimci olur bilemedigimiz yerlerde

kınık
02-12-2010, 01:41
cihaz piyasad pek tanınmıyor bekleyip görmek lazım

Volkan
02-12-2010, 09:48
cihaz bazı özellikleri bakımından sınıfındakı cihazlara fark atıyor ama basit eksikleri var en azından 3 tane olması gereken donanım lazım.

1. Dahili besleme Devresi
2 Modul girişi
3.Usb yazılım atma girişi

Ama en büyük artısı IPTV desteği. Gelecek artık IPTV arkadaşlar.

yildo
02-12-2010, 11:28
IPTV Nasıl İzlenecek?

Tv yada video yayınının internet üzerinden gecikmesiz verilebilmesi için yüksek bant genişliğine ihtiyaç bulunmaktadır. DSL teknolojisinde meydana gelen gelişmeler bugün internet altyapısını oluşturan IP omurga üzerinden gerçek zamanlı olsun olmasın hertürlü verinin iletilebilmesini mümkün hale getirmiştir.

Ayrıca sıkıştırma oranlarında gelişim de IPTV΄nin önünün açılmasında en büyük etken olmuştur. MPEG2 formatıyla sıkıştırılmış bir SDTV(Standard definiton) kanalları 3-35 Mbs/s lik bir bant genişliğine ihtiyaç duyarken HDTV (High Defination) yayını için 19 Mbs/s΄lik bir bant genişliğine ihtiyaç duyulmaktadır.

I

Ancak yavaş yavaş MPEG2΄nin yerine almaya başlayan MPEG-4 sıkıştırma formatı ile SDTV için 2 Mbps HDTV için ise 12 Mbps civarında bir bant genişliğine ihtiyaç vardır. 2009 yılına kadar SD TV için ihtiyaç duyulacak band genişliğinin 1 Mbps΄in altına düşeceği HD TV için ise 7 Mbps civarında olacağı öngörülmektedir.

Hızla gelişen DSL çözümleri sayesinde bugün ADSL2+ ile 25Mbps΄lik bir hıza ulaşılırken VDSL ile 52Mbps΄lik download hızına ulaşılmış bulunmaktadır. Şu anda Japonya΄da ise 100Mbps download sağlayabilen şebeke kurulmaktadır.

Yukarıda hız limitleri sayesinde ADSL2+ veyaVDSL ile 2-3 adet SD yayının yada bir adet HD yayının rahatlıkla verilebilir hale gelmiş durumda. Ayrıca Microsoft΄u geliştirdi Media Player ve Real Networks΄un geliştirdiği real player codekleri ile bu oran daha da yükselmektedir.

IP TV

Akşam işten eve döndünüz, yorgunsunuz kahvenizi aldınız dinlenmek için televizyonun başına geçtiniz. Kumandanın tuşlarına bastınız, istediğiniz dizi yada program başlamamış... Kumandanız ile kanallar arasında dolaşmaya başladınız ama karşınızda birbirinin aynı programlar. Bunların arasından beğenmek zorundasınız.

Peki artık bu zorunluluğunuz yakında kalkacak dersek? Televizyonun kumandasını aldınız, düğmeye bastınız karşınıza bir menü çıktı. Menü?den haberleri seçtiniz. Fakat haber saatini daha var. Hiç sorun değil. Haberler hemen karşınızda. Hatta kişisel haber akışınızı bile hazırlayabilirsiniz. Örneğin çocuğunuz başka bir şehirde üniversitede okuyor. Ve siz o şehirle ilgili haberleri merak ediyorsunuz. Yada memleketinizdeki haberler ilginizi çekiyor. Bunun için tek yapmanız gereken televizyonunuza ilgi alanlarınız ile ilgili ipuçları vermek. Hangi diziyi seviyorsunuz, hangi takımı tutuyorsunuz, hangi video klibi izlemek istiyorsunuz, hangi filmler yada belgeseller hoşunuza gidiyor, hepsi emrinizde.. Hayal gibi diyorsanız hiç de bile değil.. IPTV ile hepsi artık evinizde..
Başta Fransa olmak üzere avrupa?nın belli başlı ülkeleri ile Japonya ve Amerika?da başlayan IPTV ve isteğe bağlı tv TvoD (TV on Demand) uygulamaları sayesinde kişisel televizyonunuz artık emrinizde olacak.

bu cihazi aldigim yer yilbasindan itibaren iptv ye gececeklerini soylediler çanak goruntusunu son verecek bir cihaz bunlar keske ana menu dreambox un ki gibi olsaymis

yildo
02-12-2010, 11:34
cihaz bazı özellikleri bakımından sınıfındakı cihazlara fark atıyor ama basit eksikleri var en azından 3 tane olması gereken donanım lazım.

2 Modul girişi

benimkinde usb girisi var ama sinyal içinmis kablosuz sinyal alabiliyormus usb girisi olduguna gore herhalde yazilimda atabilirim

kınık
02-12-2010, 18:44
IPTV Nasıl İzlenecek?

Tv yada video yayınının internet üzerinden gecikmesiz verilebilmesi için yüksek bant genişliğine ihtiyaç bulunmaktadır. DSL teknolojisinde meydana gelen gelişmeler bugün internet altyapısını oluşturan IP omurga üzerinden gerçek zamanlı olsun olmasın hertürlü verinin iletilebilmesini mümkün hale getirmiştir.

Ayrıca sıkıştırma oranlarında gelişim de IPTV΄nin önünün açılmasında en büyük etken olmuştur. MPEG2 formatıyla sıkıştırılmış bir SDTV(Standard definiton) kanalları 3-35 Mbs/s lik bir bant genişliğine ihtiyaç duyarken HDTV (High Defination) yayını için 19 Mbs/s΄lik bir bant genişliğine ihtiyaç duyulmaktadır.

I

Ancak yavaş yavaş MPEG2΄nin yerine almaya başlayan MPEG-4 sıkıştırma formatı ile SDTV için 2 Mbps HDTV için ise 12 Mbps civarında bir bant genişliğine ihtiyaç vardır. 2009 yılına kadar SD TV için ihtiyaç duyulacak band genişliğinin 1 Mbps΄in altına düşeceği HD TV için ise 7 Mbps civarında olacağı öngörülmektedir.

Hızla gelişen DSL çözümleri sayesinde bugün ADSL2+ ile 25Mbps΄lik bir hıza ulaşılırken VDSL ile 52Mbps΄lik download hızına ulaşılmış bulunmaktadır. Şu anda Japonya΄da ise 100Mbps download sağlayabilen şebeke kurulmaktadır.

Yukarıda hız limitleri sayesinde ADSL2+ veyaVDSL ile 2-3 adet SD yayının yada bir adet HD yayının rahatlıkla verilebilir hale gelmiş durumda. Ayrıca Microsoft΄u geliştirdi Media Player ve Real Networks΄un geliştirdiği real player codekleri ile bu oran daha da yükselmektedir.

IP TV

Akşam işten eve döndünüz, yorgunsunuz kahvenizi aldınız dinlenmek için televizyonun başına geçtiniz. Kumandanın tuşlarına bastınız, istediğiniz dizi yada program başlamamış... Kumandanız ile kanallar arasında dolaşmaya başladınız ama karşınızda birbirinin aynı programlar. Bunların arasından beğenmek zorundasınız.

Peki artık bu zorunluluğunuz yakında kalkacak dersek? Televizyonun kumandasını aldınız, düğmeye bastınız karşınıza bir menü çıktı. Menü?den haberleri seçtiniz. Fakat haber saatini daha var. Hiç sorun değil. Haberler hemen karşınızda. Hatta kişisel haber akışınızı bile hazırlayabilirsiniz. Örneğin çocuğunuz başka bir şehirde üniversitede okuyor. Ve siz o şehirle ilgili haberleri merak ediyorsunuz. Yada memleketinizdeki haberler ilginizi çekiyor. Bunun için tek yapmanız gereken televizyonunuza ilgi alanlarınız ile ilgili ipuçları vermek. Hangi diziyi seviyorsunuz, hangi takımı tutuyorsunuz, hangi video klibi izlemek istiyorsunuz, hangi filmler yada belgeseller hoşunuza gidiyor, hepsi emrinizde.. Hayal gibi diyorsanız hiç de bile değil.. IPTV ile hepsi artık evinizde..
Başta Fransa olmak üzere avrupa?nın belli başlı ülkeleri ile Japonya ve Amerika?da başlayan IPTV ve isteğe bağlı tv TvoD (TV on Demand) uygulamaları sayesinde kişisel televizyonunuz artık emrinizde olacak.

bu cihazi aldigim yer yilbasindan itibaren iptv ye gececeklerini soylediler çanak goruntusunu son verecek bir cihaz bunlar keske ana menu dreambox un ki gibi olsaymis
bilgilendirme icin saol kardeş bu cihazın ne özellikelri varmış daha

Volkan
02-12-2010, 21:15
benimkinde usb girisi var ama sinyal içinmis kablosuz sinyal alabiliyormus usb girisi olduguna gore herhalde yazilimda atabilirim

benım dediğim USB girişi farklı bir tarafı normal USB diğer tarafı mini usb yada yazıcıların USb girişleri vardır onlardan olması gerekirdi. siz şu an cihazda bulunan USB girişlerinden Flaşh disk içine kopyaladığınız yazılımları yukleyebilirsiniz. ama benım dediğim giriş olsaydı bilgisayardan uydu cihazına direk ve daha hızlı bağlantı direk yapılabilirdi.

Volkan
02-12-2010, 21:21
şu an ben IPTV kullanıyorum ama Settopbox benım ıstedriğim gibi değil IPTV kullanmak için modemın desteklemesı lazım şu an piyasada Aırtes ın IPTV destekleyen Modemı ve settopbox u var ama ben memnun değilim.

İlerliyen zamanlarda iyi bir cihaz alarak IPTV nın zevkini çıkarmak istıyorum. Ama IPTV görüntü bakımından hem SD hemde HD olarak uydu cihazlarını rahatlıkla 2 ye katlar.

alptug1
02-12-2010, 23:33
ne kadarmış cihaz on numara

kınık
03-12-2010, 12:15
ne kadarmış cihaz on numara
siteye göre deişiyor fiyatlar 830 dan başlıyor

yildo
03-12-2010, 12:44
ben fransadayim bu cihazi hollandadan bir tanidiktan getirttim tek turnerlisini 175 EURO DEDI çift tunerlisi 360 euro ben oyle aldim zaten bizdeki modemlerde tv kanallari mevcut parali parasiz istersek lig tv yi abone olup bakabiliyoruz benim bu kutuyu almamdaki sebeb internete girebiliyorsun + hd olusu ama kutuyu daha çozemedim nasil imag atilir vs vs server yuklerim yilbasinda muhakkak yukleme yapilacak ama nasil disaridan birilerinden kesin yardim almam lazim usb ile dosya atildigini biliyorum aldigim yer oyle dedi cunki
iptv iini sevdim canak derdine son bu çok guzel bir gelisme bence

kınık
03-12-2010, 14:09
::. MEDI@LINK RECEIVER .::. BLACK PANTHER .::. HD RECEIVER - HD UYDU ALICILARI .::. STANBUL . :: (Only the registered members can see the link) buraya bakabilirsin

yildo
03-12-2010, 15:01
kinik çok tesekur ederim bende boyle bir turkçe link ariyordum sayende simdi daha rahat anlyabilecegim

kınık
03-12-2010, 15:06
kinik çok tesekur ederim bende boyle bir turkçe link ariyordum sayende simdi daha rahat anlyabilecegim
yardımcı olabildiysem ne mutlu burası paylaşim formu

riwwii
03-12-2010, 17:59
şimdililk kalacak yav ucuzlarsa beliki düşünürüm

fasem
03-12-2010, 20:48

2 Modul girişi

arkadaşım bendeki media da önde altta kapagın içinde yazılım atmak için usb girişi varr,sende yok mu

yildo
03-12-2010, 23:52
ÖnYüz giriş /çıkışlar

* 7-Segment gösterge ekranı
* İnfrared modül (38KHz)
* 5adet buton, USB 2.0 port'u
on yuzde yaziyor usb girisi oldugu
infared modul kizilotesi otesi modul demekmis ne demek kizil otesi modul on solda bir giris var galiba orasi olmasi lazim

kınık
04-12-2010, 00:34
alıcı verici anlamına geliyor herhalde : İnfrared modül (38KHz)

kınık
05-12-2010, 01:16
cihazın suanda tek eksik tarafı yetkililerin zahmet edipte forumlarda yazılanlara bakmamaları cihaz adeta sahipsiz gibi

yildo
06-12-2010, 18:33
cihazın suanda tek eksik tarafı yetkililerin zahmet edipte forumlarda yazılanlara bakmamaları cihaz adeta sahipsiz gibi
size aynen katiliyorum kinik alman maliymis galiba bunu korliler çinliler bir el atarlarsa bir çok forumda gorebiliriz anca

kınık
06-12-2010, 21:47
size aynen katiliyorum kinik alman maliymis galiba bunu korliler çinliler bir el atarlarsa bir çok forumda gorebiliriz anca
makinanın internete grişi nasıl hızlımı

yildo
09-12-2010, 01:39
iki saniye kadar kinik iki hafta sonra yeni format atilacak yeni server dahil bakalim nasil yapabilecegiz
tek hoslanmadigim bu kutunun menusu dreami alistik ya belki onun için dream in yeri baska

kınık
11-12-2010, 15:44
iki saniye kadar kinik iki hafta sonra yeni format atilacak yeni server dahil bakalim nasil yapabilecegiz
tek hoslanmadigim bu kutunun menusu dreami alistik ya belki onun için dream in yeri baska
benim analdığım kadarıyla şuana kadar 4 *4 makana yok hepsinda farklı bir eksiklik var dreamın yeri başka ama bu makinada buluna bir cok özellik dreamların hicbirinde yok hele e2 artık cok yavaş teknolaji ilerliyor ama e 2 hala yavaş

kınık
14-12-2010, 00:27
firmadan yetkili biri ile görüştük cihazın türkiyede yeni olduğunu daha bazı eksiklerinin olduğunu o neden le cihazla pek ilgilenemediklerini bundan sonra cihaz elimizden gelen desteği verceklerini cihazla ilgilenemediklerinin farkında olduklarını söyledi hertürlü desteği verceklerini söyledi

yildo
14-12-2010, 11:40
you tube destegini necden kaldirdilar anliyamadim onceden yuo tubeye drek girip istedigili bakabiliyordum insallah su makinaya bir el atarlar çok ozelligi olan bir makina

kınık
15-12-2010, 19:41
ArkadaŞlar ben dreambox800 orjİnal kullaniyorum,medİalİnk 9700 hd cİhazi test etme durumu oldu,cİhaza flas bellek takildi ve 720p fİlm vardi fİlmİ takilmadan oynatti,nasil bİlgİsayara flas taktiĞimizda hemen tanirsa medİalİnk 9700 hemen taniyor arti bİr İŞlem yapmaya gerek kalmiyor ve 24 gb 1080p avatar fİlmİ takilmasiz oynatti,İnternet explor var sanal klavyesİ var ben google yazdim ve google aÇti,tur*** forum sayfasini bİlgİsayardakİ gİbİ aÇiyor ,herhangİ bİr banka İŞlemİ ,İnternet bankaciliĞi yapabİlİyoruz,yotube vİdeo İstedİĞİnİ oynatiyor,cİhaz mukemmel,cccam Çok stabİl hem dosya olarak ,elle yazarak veya flas bellek İÇİnde cccam dosyasi var medİalİnk 9700 cİhazimiza taktik ve ccca ÇaliŞiyor,flaŞ Çikardiimizda cccam ÇaliŞmiyor ,cccam 3 aŞamali kullanabİlİyoruz,cİhazin artilari bunlar,gelelİm eksİklerİne ,arkasinda yazilim olarak guven verİcek Çok kisitli fİrma var cİhazla İlgİlİ forum sayfasi yok,gereken cevaplari bulamiyorsun,orneĞİn bİr merİhvİdeo gİbİ olsalar,bu ozellİkte bİr cİhaz dreambox da olsa cİhaz fİyati 3000tl. Olur,ben dreambox orjİnal kullaniyorum,dreambox o kadar Çok yazilim ve arkasi var kİ artik dunyada bİr marka ve cİhaz da bİr sorun olur dİye korkmuyorsun Çunku her alanda destek var,dreambox yazilimdan kazaniyor,bugun sifirdan cİhaz alsam medİalİnk 9700 ve dreambox800 arasinda sikiŞirim ve kararsiz kalirim,medİalİnk fİrmasi gereklİ teknİk ve altyapi destegİnde muŞterİde guven saĞlarsa Çok farkli yerlere gelİr
Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

kınık
15-12-2010, 19:42
ArkadaŞlar ben dreambox800 orjİnal kullaniyorum,medİalİnk 9700 hd cİhazi test etme durumu oldu,cİhaza flas bellek takildi ve 720p fİlm vardi fİlmİ takilmadan oynatti,nasil bİlgİsayara flas taktiĞimizda hemen tanirsa medİalİnk 9700 hemen taniyor arti bİr İŞlem yapmaya gerek kalmiyor ve 24 gb 1080p avatar fİlmİ takilmasiz oynatti,İnternet explor var sanal klavyesİ var ben google yazdim ve google aÇti,tur*** forum sayfasini bİlgİsayardakİ gİbİ aÇiyor ,herhangİ bİr banka İŞlemİ ,İnternet bankaciliĞi yapabİlİyoruz,yotube vİdeo İstedİĞİnİ oynatiyor,cİhaz mukemmel,cccam Çok stabİl hem dosya olarak ,elle yazarak veya flas bellek İÇİnde cccam dosyasi var medİalİnk 9700 cİhazimiza taktik ve ccca ÇaliŞiyor,flaŞ Çikardiimizda cccam ÇaliŞmiyor ,cccam 3 aŞamali kullanabİlİyoruz,cİhazin artilari bunlar,gelelİm eksİklerİne ,arkasinda yazilim olarak guven verİcek Çok kisitli fİrma var cİhazla İlgİlİ forum sayfasi yok,gereken cevaplari bulamiyorsun,orneĞİn bİr merİhvİdeo gİbİ olsalar,bu ozellİkte bİr cİhaz dreambox da olsa cİhaz fİyati 3000tl. Olur,ben dreambox orjİnal kullaniyorum,dreambox o kadar Çok yazilim ve arkasi var kİ artik dunyada bİr marka ve cİhaz da bİr sorun olur dİye korkmuyorsun Çunku her alanda destek var,dreambox yazilimdan kazaniyor,bugun sifirdan cİhaz alsam medİalİnk 9700 ve dreambox800 arasinda sikiŞirim ve kararsiz kalirim,medİalİnk fİrmasi gereklİ teknİk ve altyapi destegİnde muŞterİde guven saĞlarsa Çok farkli yerlere gelİr
Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
alıntıdır arkadaşlar

yildo
16-12-2010, 01:00
bende anlamis degilm neden firma gerekli destegi vermiyor aslinda içerigi ve ozelligi çok olan bir makina aradigin bir dosyayi bulmak veya bilgi edinmek için forum forum dolasmak zorun da kaliyor insan

kınık
16-12-2010, 02:05
bende anlamis degilm neden firma gerekli destegi vermiyor aslinda içerigi ve ozelligi çok olan bir makina aradigin bir dosyayi bulmak veya bilgi edinmek için forum forum dolasmak zorun da kaliyor insan
::. MEDI@LINK RECEIVER .::. BLACK PANTHER .::. HD RECEIVER - HD UYDU ALICILARI .::. STANBUL . :: (Only the registered members can see the link) burdan iletişim sayfasından mesaj atıp sesimizi duyuralım

yildo
17-12-2010, 01:12
bu rezeveri aldigim kisi ile gorustum hollnada ve turkiye ana bayi ligi arkadastaymis bazi degissiklikler yapacaklarini soyledi muhendislerle tr goruseceklerini korelilerle ortak uretim icin bu isi yapacaklarini bende menunun dream gibi olmasi halinde daha guzel olacagini soyledim ona yakin dusunuyorlarmis

kınık
19-12-2010, 00:31
cok süper olur kardeş inşallah dediğin cıkar

kınık
19-12-2010, 19:30
serkan usata cihazı deneyebildinmi

kınık
22-12-2010, 13:48
cihaza yeni yazılı iki hafta icinde cıkacakmış

kınık
26-12-2010, 02:17
bu arada ellerinde cihaz kalmadığı icin yeni cihazlarda bu hafta gelecekmiş

kınık
26-12-2010, 19:37
fiat olrak iyileştirme yapılacakmış

kınık
27-12-2010, 12:09
cihazlar kore malıdır yeni gelcek cihazlar şuan gümrkte bekliyor perşembe ye kadar gelcek fiat olrakta dah iyi olacak

kınık
04-01-2011, 20:16
medialink cihaza bende spariş verdim bügün

MUST1288
14-01-2011, 20:53
Arkadaşlar bu cihazda server bilgileri nereye giriliyor, açıklarsanız sevinirim

kınık
25-01-2011, 02:34
enigma 2 yazılımı cıkacağı söyleniyor doğruluk payı varmıdir acaba böyle bir durum sözkonusumu saygılar:49:

Volkan
25-01-2011, 12:00
enigma 2 yazılımı cıkacağı söyleniyor doğruluk payı varmıdir acaba böyle bir durum sözkonusumu saygılar:49:

lütfen bu tip konular için konu acmayalım cihaz hakkında zaten buraya acmışsınız burdan devam edin.

Cihazın işlemcisi yeterli tabi ama enıgma 2 oldumu hız ve görüntü kalıtesi 2-3 plana düşer. Bence ilk önce kendı yazılımı üzerinde güzel bir calışma yapılması lazım.

kınık
25-01-2011, 12:26
lütfen bu tip konular için konu acmayalım cihaz hakkında zaten buraya acmışsınız burdan devam edin.

Cihazın işlemcisi yeterli tabi ama enıgma 2 oldumu hız ve görüntü kalıtesi 2-3 plana düşer. Bence ilk önce kendı yazılımı üzerinde güzel bir calışma yapılması lazım.
eyvallah ustat evet sana katılıyorum doğru söylüyosun da azbox a enigma 2 verildi aynı işlemciye sahip üstelik bu cihazın işlemcisi azbox tan üstün o calişiyorsae2 ile bu hayli hayli calişir