Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : flash xp den girdiğimiz free serverlerin açık olup olmadıgını nasıl anlarız?

sincap
06-12-2010, 16:00
şimdi forumda baktım free serverler var ama 20 30 tane satır oluyor bunların hepside açık olmuyor acaba hangisinin açık olup olmadıgını nasıl anlarız tek tek denemek çok zor

yildo
06-12-2010, 17:23
ben hepsini paste yapiyorum acik olanlar yesil kapalilar kirmizi oluyorlar ama bazen yesil olupta 0 kart yaziyor onu anlamis degilim

sincap
06-12-2010, 17:48
nerede yanıyor ışık ben göremiyorum??
şimdi var/etc/cccam cfg düzenle diyorum paste yapıyorum hepsini yapıştırdım diyelim ışıklar nerede yanıyor?

Volkan
06-12-2010, 17:57
nerede yanıyor ışık ben göremiyorum??
şimdi var/etc/cccam cfg düzenle diyorum paste yapıyorum hepsini yapıştırdım diyelim ışıklar nerede yanıyor?

addonstan Plugıns ten CCcam infoyu ındırın sonrasında kanal izlerken Kumandadan sarı tuşa basın cccam infoyu göreceksınız üzerine gelip OK tuşuna basın sonra ordan server yazana yere gelın yıne Ok tuşuna basın Serbverleri göreceksınız aktif olanlar yeşil olur.

sincap
06-12-2010, 18:01
deneyeceğim teşekkürler

yildo
06-12-2010, 18:30
yesil olanlarda NEDEN à kart var onu anliyamadim benim kendi kullandigim serverde su kadar kart diyor ama bazen buradaki serverden yukledigimde YESIL var ama 0kart Gosteriyor

CABBARİ
06-12-2010, 19:24
ben her satırın arasına ====to====>koyuyorum kaç tane server yüklüyorum bazen tüm serverleri yeşil gösteriyor ama sıfır görüntü bu neden olabilir?

sincap
07-12-2010, 00:34
addonstan Plugıns ten CCcam infoyu ındırın sonrasında kanal izlerken Kumandadan sarı tuşa basın cccam infoyu göreceksınız üzerine gelip OK tuşuna basın sonra ordan server yazana yere gelın yıne Ok tuşuna basın Serbverleri göreceksınız aktif olanlar yeşil olur.

addonsta cccam info yok maalesef
gemini server
dream devils server
hacksat addons
luxsat
gold panel
sat 4 all addon by jarovit

bunlar var sadece

Volkan
07-12-2010, 09:24
ben gemını serverden indiriyorum ve var. Ama siz bulamadıysanız aşağıdaki linkte mevcut.

Only the registered members can see the link

yekcanajans
07-12-2010, 14:37
arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz söyliyeceğim bu konu için uygun değil ama...çanakçıyı çağırdım hortbird ayarlasın diye fakat hortbirdi ayarlarken hortbird çalışıyor turksat çalışmıyor yer değiştiriyoz bu sefer turksat çalışıyor hortbird çalışmıyor dreambox 500s kullanıyorum...Allah rızası için yardım edermisiniz 4-5 saattir uğraşıyorum...yeni konu açmağı bilmeğim için mecbur kaldım buraya yazmaya...

stbmurat
07-12-2010, 14:39
dostum daısek secmıs cıhazın.daıesk ı degıstır.sorun kalmaz.next ve o tarzdakılerı secebılıyor.ucuz bır daısek tak sıstem calısacak

Volkan
07-12-2010, 16:49
arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz söyliyeceğim bu konu için uygun değil ama...çanakçıyı çağırdım hortbird ayarlasın diye fakat hortbirdi ayarlarken hortbird çalışıyor turksat çalışmıyor yer değiştiriyoz bu sefer turksat çalışıyor hortbird çalışmıyor dreambox 500s kullanıyorum...Allah rızası için yardım edermisiniz 4-5 saattir uğraşıyorum...yeni konu açmağı bilmeğim için mecbur kaldım buraya yazmaya...

cihazınız disegc seçiyor Goldmaster RM-8 alın ve deneyın.

CABBARİ
07-12-2010, 19:26
hehehe bende çok ugraşmıştım zamanında hatta ve hatta eutelsat w3 dieseg 1 e takmadıgım sürece çalışmıyordu

yekcanajans
07-12-2010, 20:45
cihazınız disegc seçiyor Goldmaster RM-8 alın ve deneyın.

bende taplin cihazı var denesem hotbirdi turksatıda alırmı

Volkan
08-12-2010, 10:59
bende taplin cihazı var denesem hotbirdi turksatıda alırmı

arkadaşım sen hangi cihazı kullanacaksın. dream kullanacaksan Disegc değiştirmen gerekiyor ama taplinin kullnacaksan o disegc o cihazda calışır.

Taplinde iki uydunun göstermesı demek Dreamde de gösterecek anlamına gelmez. Dreamler her disegc te calışmaz.

yekcanajans
08-12-2010, 16:32
arkadaşım sen hangi cihazı kullanacaksın. dream kullanacaksan Disegc değiştirmen gerekiyor ama taplinin kullnacaksan o disegc o cihazda calışır.

Taplinde iki uydunun göstermesı demek Dreamde de gösterecek anlamına gelmez. Dreamler her disegc te calışmaz.

bilgi için tşkler bende hotbirdin hiç bir kanalı yok güncel frekans varsa verirmisiniz tşkler

yekcanajans
08-12-2010, 17:18
bende taplin ts- 17100 cihazı var güncel hotbird ve turksat listesininasıl atabilirim

dantes
08-12-2010, 22:00
internet explorere
Only the registered members can see the linkınızın sabit ip nosu:16001/servers
yazarak, fxp programına eklediğiniz server bilgilerini televizyonun başına gitmeden kontrol edebilirsiniz.

sincap
30-12-2010, 19:03
ben free serverlerden bazen kullanıyorum ama nedense açık oldugu halde kontrol edince o kart gösteriyor??