Orijinalini görmek için tıklayınız : Gidipte gelmemek,gelipte görememek var...
ŞAVKÇI09
08-12-2010, 14:27
Merhabalar dostlarım 01.12.2010 tarihinden itibaren resmi olarak izinli askerim.1 Aralıkta girmiş olduğum yedek subay sınav sonuçları 10 Aralıkta açıklanacak;nerede,kaç ay ve ne olarak askerlik yapacağım belli olacak.Bana uzak bi yer çıkarsa 11 Aralık Cmt günü yolcuyum,Ege tarafına çıkarsa 12 Aralık Pzr günü yolcuyum.12 Aralık Pzr saat 17.00 a kadar birliğe teslim olmam gerekiyor.
Ben şimdiden en kötü ihtimali düşünerek 6 ay doğuda er olarak askerlik yapacağım diyerek en kötüsüne alıştırıyorum kendimi ki 12 ay yedek subay batı çıkarsa sürpriz olsun.
Acısıyla,tatlısıyla çok güzel anılarım oldu sizlerle dostlarım.Askerde bana en zor geleceklerden biri de sizlerden uzak olacağım.Evdeki neti kapattığımdan dolayı sınırlı bi şekilde ulaşıyorum sizlere.Sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz burada sizlerle paylaşırım dostlarım.
Başlıkta dediğim gibi gidip te dönmemek var,gelip te görmemek var.
Hakkınızı helal edin arkadaşlar allaha emanet olun....
T.C. Kimlik Nu. xxxxxxxxxx
Aday Nu. 503xx
Adı ve Soyadı ÖMER KABADAYI
Baba Adı xxxxx
Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
Sınıfı TANK
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı Tnk. Er.
Gideceği Sınıf Okulu /
Eğitim Merkezi 3'üncü P. Eğt. Tug. 58'inci P. Eğt. A. K.lığı
BURDUR
Katılış Tarihi 12.12.2010
hayırlısı olsun kardeşim asıl sen Allaha emanet ol sırası gelen her türk genci bu kutsal görevi yapıyor sıkma cannı sakın sayılı gün unutma ..Tekra Allaha emanet ol sağlıcakla git ve gel..
ŞAVKÇI09
08-12-2010, 14:56
hayırlısı olsun kardeşim asıl sen Allaha emanet ol sırası gelen her türk genci bu kutsal görevi yapıyor sıkma cannı sakın sayılı gün unutma ..Tekra Allaha emanet ol sağlıcakla git ve gel..
Eyvallah hocam sağolasın.içim kıpır kıpır nereye çıkacak ne olacak,kimlerle nasıl bi askerlik yapacağız çok garip bi duygu insanın başına gelmeden anlamıyor.
unalarman
08-12-2010, 15:53
Hayırlısı olsun,sayılı günler çabuk geçer.
ercişsat
08-12-2010, 16:07
şimdiden hayırlı olsun van erciş komandoya yolun düşerse beklerim....
allah hayırlı teskereler nasip etsin...
güle güle gidip dönersin inşallah...
selametle kal...
veyselbakan
08-12-2010, 16:32
hayırlısı ile git hayırlısı ile gel allaha emanet ol!
Hayırlı teskereler allaha emanet ol
Eyvallah hocam sağolasın.içim kıpır kıpır nereye çıkacak ne olacak,kimlerle nasıl bi askerlik yapacağız çok garip bi duygu insanın başına gelmeden anlamıyor.
Usta sen git arkandanda ben geliyorum. :) Şubatta celb gelecek ve nereye gideceğim belli oluyor. :) Ama benim içim kıpır kıpır değil açıkçası nebilim ya macerayı seviyorum yada bende heyecan denen bişe yok gibi.
gungor1976
09-12-2010, 01:00
Yürüyüş kararı sayılacak,say."VATAN SANA CANIM FEDA".Allah hayırlı teskereler nasip etsin...
gacvokem
09-12-2010, 08:51
Asker ocağı kutsaldır , Hayırlısıyla gidip gelirsin merak etme , hayırlı teskereler diliyorum:45:
Bitermi sizin askerliğiniz leynnnn:8[1]::sunglasses2:
asderfor
09-12-2010, 11:49
hayırlı teskereler dılıyorum allaha emanet olunuz
Asker ocağı kutsaldır , Hayırlısıyla gidip gelirsin merak etme , hayırlı teskereler diliyorum:45:
Bitermi sizin askerliğiniz leynnnn:8[1]::sunglasses2:
Hç deilsem 18 ay yapmıyacaz. :8[1]: :8[1]:
Hayırlı teskereler üstat..
hayırlısı olsun askerlik göreviniz
atakurtul
09-12-2010, 16:32
Hayırlı teskereler
muslum-baba
09-12-2010, 18:24
hayırlı teskereler kardeşim.
hayırlı teskereler , sağlıcakla git sağlıcakla gel kardeş....
Hayırlı olsun görevinde başarılı olmanı dileriz.Bizi unutma:)
beydemir
10-12-2010, 04:58
büyük bir ihtimalle yedek subay değilsindir verdiğin cevaplara filan bakılmıyor sadece askeriyenin ihtiyacı göz önüne alınarak belirleniyor. oğlumda aynı imtihana girdi baba sorular o kadar basitki cevaplayamayan bir Allahın kulu olmaz demişti.Allah sağlık ve sıhhat içinde akerliğini yapıp gelmeyi nasip etsin.
ŞAVKÇI09
10-12-2010, 19:06
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim yarın gece 23.30 da burdura hareket edeceğim diğer arkadaşalara göre gene de güzel yere çıktı şansıma. Tekrar görüşmek dileğiyle sağlıcakla kalın ...
pencere77
10-12-2010, 20:20
hayırlı teskereler...
:wave::wave::wave:Allah hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin
gungor1976
11-12-2010, 00:44
Hayırlı teskereler.
ŞAVKÇI09
12-12-2010, 12:26
Hayırlı teskereler ustad
hayırlı teskereler...
:wave::wave::wave:Allah hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin
Hayırlı teskereler.
Sağolun arkadaşlar.Bugün sabaha burdura indim.O ne aman allahım her taraf kar buz.Arkadaş 23 yıldır aydın da ne kar ne de buz yüzü gördük penguen gibi yavaş yavaş yürürken basamaktan kaydık,Daha birliğe teslim olmadan çömleği kırdırıyorduk.
Ama gene de çok şükür bu kar kıyamette Burdur böyle ise ötesini düşünemiyorum.Allahın sevdiği kuluymuşuz bize acıdı da burdur'a düşürdü.
Fırsat buldukça buraya yazar,yalnızlığımı sizlerle paylaşarak çoğalırım...
Neyse arkadaşlar hepiniz allaha emanet olun.Sağlıcakla kalın...
Demedi demeyin ilk fırsatta yine girer siteye askeriye falan dinlemez :)
yakupyurt
16-12-2010, 13:50
güle güle kardeş darısı zengin fakir her türk gencinin basına kendine dikkat et selametle ne mutlu türküm diyene diyebilene
matrix1977
03-01-2011, 23:22
selamet le git selametle gel her mehmetçik gibi ALLAHA emanet ol