PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Radiac Tools 4.3 Sizlerle...!

PowerVu
26-06-2006, 02:13
Yeni Radiac Tools 4 Sizlerle

Türkçe Çeviri Kaon Team TR & AR/GE Club TR

Türkiyede ilk SupersatForumda

Herkese Hayırlı Uğurlu Olsun... Güle Güle Kullanın..!

Eklenen Özellikler hakkında kapsamlı bir yazı hazırlanacaktır..!

Only the registered members can see the link Ayrıntılı Bilgi ve Yeni Eklenen Özellikler İçin Buraya Tıklayınız..!!! (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link İndirmek için Tıklayın..!!! (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

SUNNY
26-06-2006, 08:33
Üstadım linki kontrol edermisin çalışmıyor galiba

PowerVu
26-06-2006, 10:31
Link Düzgün Çalışıyor Dostum..!

SUNNY
26-06-2006, 10:54
tamam ustam çalışıyor ilk çalışmamıştı şu an sorun yok teşekkürler

yxsdf
26-06-2006, 13:19
Vatana millete hayırlı olsun. Kullanma kılavuzu hazırlama çalışmaları en kısa sürede başlıyor :) Önce programın suyunu çıkarmam lazım :8[1]:

usheryeah
26-06-2006, 17:01
dostlar bu nedir hiçbir şey anlamadım ?

mege
26-06-2006, 18:06

Ayrıntılı Bilgi İçin Buraya Tıklayınız (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Emeği geçen herkese çok çok teşekkürler crypto menülü cihazların *** editlemesinde sorun oluyodu o ortadan kalktı.İyi çalışmalar..:45:

özay
04-07-2006, 20:38
Emeği geçen herkese çok çok teşekkürler

@DrAgOn
05-07-2006, 13:45
teşekkürler arkadaşlar böyle güzel proğramı bizlerle paylaştığınız için emeğigeçen tüm ustaların ellerine sağlık saygılar DRAGON

®adakoglu
05-07-2006, 19:33
Teşekkürler eline saglık.

irdetofun
15-07-2006, 14:22
Updated/Güncellendi yeni versiyonu eski exe uzantılı dosya ile değiştirmeniz yeterlidir.Herhangi bir sorun oluşturması sözkonusu değildir.

yxsdf
16-07-2006, 21:49
Radiac Tools 4.3 çıktı. Yeni versiyonu eski exe uzantılı dosya ile değiştirmeniz yeterli...

minem1995
22-07-2006, 12:30
ya arkadaşlar bakıyorum da buraya teşekkür yazanların hepsi (yxsdf,irdetofun,adakoğlu,sunny,snopy,dragonözay,mege,powerVu) yani hepsi usta üstat bu işten anlayan arkadaşlar biz bu yazılanların hiçbirinden birşey anmadık bu ne işe yarar bize ne gibi bir avantaj sağlar hangi makinelere atılınca faydalı olur bir açıklama yazarsanız çok memnun oluruz
ayrıca bütün ustalara çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz hayırlı çalışmalar

tike®
22-07-2006, 12:40
ya arkadaşlar bakıyorum da buraya teşekkür yazanların hepsi (yxsdf,irdetofun,adakoğlu,sunny,snopy,dragonözay,mege,powerVu) yani hepsi usta üstat bu işten anlayan arkadaşlar biz bu yazılanların hiçbirinden birşey anmadık bu ne işe yarar bize ne gibi bir avantaj sağlar hangi makinelere atılınca faydalı olur bir açıklama yazarsanız çok memnun oluruz
ayrıca bütün ustalara çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz hayırlı çalışmalar
bunlar yazılım değil kaon tabanlı cihazlar için yazılım editleme programıdır.

Kolay Gelsin...:45:

tava2
24-07-2006, 16:40
Teşekkürler ustalar ellerinize saglık saygılar selamlar.

serkanguzel
29-07-2006, 06:55
Teşekkürler arkadaşlar!..

Ar-ge club bu hızla devam ederse, yakında İspanyolları geçecektir. Bundan eminim!..

Saygılarımla.

®adakoglu
29-07-2006, 12:06
Teşekkürler arkadaşlar!..

Ar-ge club bu hızla devam ederse, yakında İspanyolları geçecektir. Bundan eminim!..

Saygılarımla.
Dileklerine katılmamak mümkün degil.Bütün arkadaşlar çanı gönüyden çok iyi çalışıyorlar.

siestagunay
07-08-2006, 20:20

Only the registered members can see the link Ayrıntılı Bilgi ve Yeni Eklenen Özellikler İçin Buraya Tıklayınız..!!! (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link İndirmek için Tıklayın..!!! (Only the registered members can see the link)

link sahiden çalışmıyor..:v6cry: :v6cry:

yxsdf
07-08-2006, 20:41
Link Güncellenmiştir..!

efe7777
07-08-2006, 21:12
Hojam bu linkteki program türkçe diil.Bunu nası türkçeye çevircez bi zahmet anlatırmısın??

yxsdf
07-08-2006, 22:18
Hojam bu linkteki program türkçe diil.Bunu nası türkçeye çevircez bi zahmet anlatırmısın??
Progamı açınca sağ en üstte Idiomas (Languages) Yazan yere basın. Açılan yerden Turco (Turkish) seçerseniz. Türkçe olacaktır....
Saygılarımla

efe7777
08-08-2006, 21:52
Teşekkürler şimdi türkçeye çevirdim sayenizde.Çalışmalarınızın devamını diliyorum.Saygılar

abbas manav
09-08-2006, 22:48
arkadaşlar benim makinem sunny 12 01 a5 bu programı bende kullanabilirmiyim

Admin
09-08-2006, 23:08
arkadaşlar benim makinem sunny 12 01 a5 bu programı bende kullanabilirmiyim

Kullanabilirsiniz ama biraz dikkatli olmanız lazım

abbas manav
09-08-2006, 23:16
dikkatli derken nelere dikkat edicem

abbas manav
09-08-2006, 23:16
yardımın için teşekkürler arkadaş

Admin
09-08-2006, 23:39
dikkatli derken nelere dikkat edicem

Gerekli açıklamalar forumda var arama yapın konuyla ilgili örnek radiac diye mesela

Rast gelsin

egk_2001
11-08-2006, 01:20
serkan hoca.. astra vakası ne demek ?

belçikalı
11-08-2006, 23:42
Ar-Ge Ye emeği geçen üstadlar !

Çalışmalarınızın devamını diliyorum.

Bir sorum var !!!

Bu Radiatolls 4.?? ile !
Yeni verilen yazılımın ekran görüntüsünde değişiklik yapabilirmiyiz ?
Yani Menü rengini ( Pantone nosu ile oynayarak ) değiştirebilirmiyiz ( Ana renk MOR' du biliyorsunuz ! son verilen yazılımlarda Sunny rengine dönmüş ! Madem ki Yazılımları bir editleyen birileri var illakine bu renkeri onlar değiştiriyor.
Bizlerede nereden yapıldığ konusunda biligi verselerde bizlerde hoşumuza giden renklerle donatsak TV mizin ekranını !) diye düşünüyorum.

Katılırsınız katılmazsınız O taktir size ait.

Herkeslere İyi çalışmalar Kolay gelsin !