Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Radiac Tools 4.3 Sizlerle...!
Yeni Radiac Tools 4 Sizlerle
Türkçe Çeviri Kaon Team TR & AR/GE Club TR
Türkiyede ilk SupersatForumda
Herkese Hayırlı Uğurlu Olsun... Güle Güle Kullanın..!
Eklenen Özellikler hakkında kapsamlı bir yazı hazırlanacaktır..!
Only the registered members can see the link Ayrıntılı Bilgi ve Yeni Eklenen Özellikler İçin Buraya Tıklayınız..!!! (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link İndirmek için Tıklayın..!!! (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Üstadım linki kontrol edermisin çalışmıyor galiba
Link Düzgün Çalışıyor Dostum..!
tamam ustam çalışıyor ilk çalışmamıştı şu an sorun yok teşekkürler
Vatana millete hayırlı olsun. Kullanma kılavuzu hazırlama çalışmaları en kısa sürede başlıyor :) Önce programın suyunu çıkarmam lazım :8[1]:
usheryeah
26-06-2006, 17:01
dostlar bu nedir hiçbir şey anlamadım ?
Ayrıntılı Bilgi İçin Buraya Tıklayınız (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Emeği geçen herkese çok çok teşekkürler crypto menülü cihazların *** editlemesinde sorun oluyodu o ortadan kalktı.İyi çalışmalar..:45:
Emeği geçen herkese çok çok teşekkürler
teşekkürler arkadaşlar böyle güzel proğramı bizlerle paylaştığınız için emeğigeçen tüm ustaların ellerine sağlık saygılar DRAGON
®adakoglu
05-07-2006, 19:33
Teşekkürler eline saglık.
irdetofun
15-07-2006, 14:22
Updated/Güncellendi yeni versiyonu eski exe uzantılı dosya ile değiştirmeniz yeterlidir.Herhangi bir sorun oluşturması sözkonusu değildir.
Radiac Tools 4.3 çıktı. Yeni versiyonu eski exe uzantılı dosya ile değiştirmeniz yeterli...
minem1995
22-07-2006, 12:30
ya arkadaşlar bakıyorum da buraya teşekkür yazanların hepsi (yxsdf,irdetofun,adakoğlu,sunny,snopy,dragonözay,mege,powerVu) yani hepsi usta üstat bu işten anlayan arkadaşlar biz bu yazılanların hiçbirinden birşey anmadık bu ne işe yarar bize ne gibi bir avantaj sağlar hangi makinelere atılınca faydalı olur bir açıklama yazarsanız çok memnun oluruz
ayrıca bütün ustalara çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz hayırlı çalışmalar
ya arkadaşlar bakıyorum da buraya teşekkür yazanların hepsi (yxsdf,irdetofun,adakoğlu,sunny,snopy,dragonözay,mege,powerVu) yani hepsi usta üstat bu işten anlayan arkadaşlar biz bu yazılanların hiçbirinden birşey anmadık bu ne işe yarar bize ne gibi bir avantaj sağlar hangi makinelere atılınca faydalı olur bir açıklama yazarsanız çok memnun oluruz
ayrıca bütün ustalara çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz hayırlı çalışmalar
bunlar yazılım değil kaon tabanlı cihazlar için yazılım editleme programıdır.
Kolay Gelsin...:45:
Teşekkürler ustalar ellerinize saglık saygılar selamlar.
serkanguzel
29-07-2006, 06:55
Teşekkürler arkadaşlar!..
Ar-ge club bu hızla devam ederse, yakında İspanyolları geçecektir. Bundan eminim!..
Saygılarımla.
®adakoglu
29-07-2006, 12:06
Teşekkürler arkadaşlar!..
Ar-ge club bu hızla devam ederse, yakında İspanyolları geçecektir. Bundan eminim!..
Saygılarımla.
Dileklerine katılmamak mümkün degil.Bütün arkadaşlar çanı gönüyden çok iyi çalışıyorlar.
siestagunay
07-08-2006, 20:20
Only the registered members can see the link Ayrıntılı Bilgi ve Yeni Eklenen Özellikler İçin Buraya Tıklayınız..!!! (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link İndirmek için Tıklayın..!!! (Only the registered members can see the link)
link sahiden çalışmıyor..:v6cry: :v6cry:
Link Güncellenmiştir..!
Hojam bu linkteki program türkçe diil.Bunu nası türkçeye çevircez bi zahmet anlatırmısın??
Hojam bu linkteki program türkçe diil.Bunu nası türkçeye çevircez bi zahmet anlatırmısın??
Progamı açınca sağ en üstte Idiomas (Languages) Yazan yere basın. Açılan yerden Turco (Turkish) seçerseniz. Türkçe olacaktır....
Saygılarımla
Teşekkürler şimdi türkçeye çevirdim sayenizde.Çalışmalarınızın devamını diliyorum.Saygılar
abbas manav
09-08-2006, 22:48
arkadaşlar benim makinem sunny 12 01 a5 bu programı bende kullanabilirmiyim
arkadaşlar benim makinem sunny 12 01 a5 bu programı bende kullanabilirmiyim
Kullanabilirsiniz ama biraz dikkatli olmanız lazım
abbas manav
09-08-2006, 23:16
dikkatli derken nelere dikkat edicem
abbas manav
09-08-2006, 23:16
yardımın için teşekkürler arkadaş
dikkatli derken nelere dikkat edicem
Gerekli açıklamalar forumda var arama yapın konuyla ilgili örnek radiac diye mesela
Rast gelsin
egk_2001
11-08-2006, 01:20
serkan hoca.. astra vakası ne demek ?
belçikalı
11-08-2006, 23:42
Ar-Ge Ye emeği geçen üstadlar !
Çalışmalarınızın devamını diliyorum.
Bir sorum var !!!
Bu Radiatolls 4.?? ile !
Yeni verilen yazılımın ekran görüntüsünde değişiklik yapabilirmiyiz ?
Yani Menü rengini ( Pantone nosu ile oynayarak ) değiştirebilirmiyiz ( Ana renk MOR' du biliyorsunuz ! son verilen yazılımlarda Sunny rengine dönmüş ! Madem ki Yazılımları bir editleyen birileri var illakine bu renkeri onlar değiştiriyor.
Bizlerede nereden yapıldığ konusunda biligi verselerde bizlerde hoşumuza giden renklerle donatsak TV mizin ekranını !) diye düşünüyorum.
Katılırsınız katılmazsınız O taktir size ait.
Herkeslere İyi çalışmalar Kolay gelsin !