Orijinalini görmek için tıklayınız : Yerli forumlarda YOK böyle arıza!
foxyrocker
12-12-2010, 01:48
selamlar yardımınızı esirgemezseniz sevinirim:
cihaz normal ertesi gün açtığımda sabit mavi ekran ve yeşil ledi yanık karşıladı beni...daha sonra dream up ile image atmam gerektiğini öğrendim ...
ilk önce dream up error abropted by user ,existing yazdı..
farklı image ve dream up versiyonları denediğimde ise error memcrc32 from box not equal local crc32 hatası veriyor...YARRRRDDIIIIIIIIIMMMMM...
siyah kasa dm500s e dreamupla yazılım atıyorsan ve yukarıda yazdığın hataları alıyrosan o cihaz zor ayağa kalkar servise götür veya garantisi varsa iade edin
foxyrocker
12-12-2010, 02:28
Gitti gidiyor dan aldım şimdi mesaj atıyoru cvp tabiki yok:(
kütahya dayım burda bu iştenn anlayan yok istanbul a gittiğimde bi teknis servise götürürüm artık tşkkür ederim...
Başlık ile içerik uyumsuz. Bu nevi sorunlar klon cihazlarda elbette olacaktır. Forumların alayında görülebilir. Genel açıklaması "ucuz etin yahnisi sulu olur".
foxyrocker
13-12-2010, 13:42
Başlık ile içerik uyumsuz. Bu nevi sorunlar klon cihazlarda elbette olacaktır. Forumların alayında görülebilir. Genel açıklaması "ucuz etin yahnisi sulu olur".
burası forum sitesi değil mi? unutmayın bu ülkede asgari ücretin ne kadar oldugunu klon cihaz diye yardım isteyemeyecek miyiz yani?
burası forum sitesi değil mi? unutmayın bu ülkede asgari ücretin ne kadar oldugunu klon cihaz diye yardım isteyemeyecek miyiz yani?
elbette isteyeceksin dostum... burada bişeyler yazarak çözülecek bir sorun ise üstadlar sana yardım ederler... selametle...:wave:
12eylul10
13-12-2010, 17:21
aynısorunbenimdebaşımageldi dreamup 1.3.3.4ile the gemini project imaj atacaksın sorunun düzelecek inşaallah
benimleirtibata geçebilirsin
foxyrocker
13-12-2010, 17:47
aynısorunbenimdebaşımageldi dreamup 1.3.3.4ile the gemini project imaj atacaksın sorunun düzelecek inşaallah
benimleirtibata geçebilirsin
dream up 1.3.3.4 ile de denedim fakat gemini project imaj hangi versiyonu? yardımcı olursanız?
arkadaşlar bendede ölümcül hat diye bir şey yazıyor cihazdan internetten yazılım indir dedim bu yazı çıkktı geminin amblemi çıkıyo ve falat eror diye yazıyo buda ölümcül hata demekmiş ne yapmam lazım yardım ederseniz sevinirim teşekkürler
yasin4848
22-01-2011, 11:59
dreambox 500s arkadasım aynı arıza bendede vardı...DRE UP 2.41 LOADER İLE SKY 2.49 YÜKLEDİM Sonra yeni yazılımı..suan sorun yok
dreambox 500s arkadasım aynı arıza bendede vardı...DRE UP 2.41 LOADER İLE SKY 2.49 YÜKLEDİM Sonra yeni yazılımı..suan sorun yok
teşekkürler deneyeyim sağol
hallederiz
22-01-2011, 20:31
böyle başlık olmaz bundan sonra forum kurallarına ve konuya uygun başlık açınız konu kapanmıştır