NeRoMaN
15-12-2010, 14:20
Only the registered members can see the link ile imzalanan protokol ve gerçekleşen genel kurul sonucunda yeni yönetim ve kadro işbaşı yaptı.
TMSF ile imzalanan protokol ve gerçekleşen genel kurul sonucunda yeni yönetim ve kadro işbaşı yaptı. Cavit Çağlar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı üstlenirken, Yasemin Kaya İcra Kurulu Başkanı, Mehmet Ali İnan Yönetim Kurulu Üyesi, Erol Bilenser de Genel Yayın Yönetmeni oldu. Olay TV'nin başına da Nuri Kolaylı geldi. Yuvaya dönen ve aileye yeni katılan dev isimlerle gücüne güç katan Olay Medya Grubu, Bursa'nın daha güçlü sesi ve daha prestijli markası olacak.
OLAY AİLESİ BÜYÜDÜ
M. Ali İnan
Erol Bilenser
Engin Özpınar
Ahmet Emin Yılmaz
İsmail Öztat
Nuri Kolaylı
İlhan Öztat
Orhan Güney
Esat Kaplan
Aslan Şahin
Lale Akasoy
İsmail Kemankaş
Engin Aksöz
Beytullah Süat
Berhan Soner
Uğur Yılmaz
TMSF ile imzalanan protokol ve gerçekleşen genel kurul sonucunda yeni yönetim ve kadro işbaşı yaptı. Cavit Çağlar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı üstlenirken, Yasemin Kaya İcra Kurulu Başkanı, Mehmet Ali İnan Yönetim Kurulu Üyesi, Erol Bilenser de Genel Yayın Yönetmeni oldu. Olay TV'nin başına da Nuri Kolaylı geldi. Yuvaya dönen ve aileye yeni katılan dev isimlerle gücüne güç katan Olay Medya Grubu, Bursa'nın daha güçlü sesi ve daha prestijli markası olacak.
OLAY AİLESİ BÜYÜDÜ
M. Ali İnan
Erol Bilenser
Engin Özpınar
Ahmet Emin Yılmaz
İsmail Öztat
Nuri Kolaylı
İlhan Öztat
Orhan Güney
Esat Kaplan
Aslan Şahin
Lale Akasoy