PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Forum mu? Yoksa video izle sitesi mi?

uydu3405
16-12-2010, 02:19
bu konuyu açtım ve dikkat ediyorumda bu forumda uğrayan gelen giden az diye bir kişi eminim ki site moderatörü durmadan tv de oynamış dizilerin reklamı veriyor.
sadece maxifilmizle rumuzlu üye forum katılımı çok görünsün diyemi yoksa sebebi başka mı bilemiycem videoizle sitesi haline getirilmiş durumda bu durum bana moderatör tarafından böyle bir yandaş sitelerinin olduğunu filan anlattıda
bunları yazdığım için belkide ban yiyicem ama forumda ben konular tartışılsın istiyordum genel olarak ama zaten ihtiyacımı karşılamıyan forum olduğu için banlanmasam eğer belki düzelir diye bekliyeceğim

aydogan
16-12-2010, 02:36
[QUOTE=uydu3405;534847]bu konuyu açtım ve dikkat ediyorumda bu forumda uğrayan gelen giden az diye bir kişi eminim ki site moderatörü durmadan tv de oynamış dizilerin reklamı veriyor.
sadece maxifilmizle rumuzlu üye forum katılımı çok görünsün diyemi yoksa sebebi başka mı bilemiycem videoizle sitesi haline getirilmiş durumda bu durum bana moderatör tarafından böyle bir yandaş sitelerinin olduğunu filan anlattıda
bunları yazdığım için belkide ban yiyicem ama forumda ben konular tartışılsın istiyordum genel olarak ama zaten ihtiyacımı karşılamıyan forum olduğu için banlanmasam eğer belki düzelir diye bekliyeceğim[/QUOTE

kardeş sorun ne ? kısa ve öz olarak yazarsan cevap verilebilinir

Volkan
16-12-2010, 09:47
Sizin moderatör olarak gördüğünüz Forum RSS dir. Yani otomatik konu açar. Güncel konular filmler yada izlenmiş film gibi konu linklerini belli saatlerde verir. Buda forum içeriğinin zenginleşmesi içindir.

Ayrıca foruma az katılım die bir şey söz konusu değil gerek onlıne sayısı gerekte mısafir sayısı gayet iyi durumda biz burda 5 iken 10 olduk 10 iken 100 olduk bu böyle devam etti.

Foruma katılımın az olduğu kanısına nasıl vardınız bilemıyorum ama bu forum diğerlerine benzemez kaç senedir burdayız ve giriş olmasaydı çoktan kapanırdı öle bir gunluk sevdasına kurulan forum değil Ayrıca Admininden tutun super moderatörüne kadar çoğu forulumun kuruluş tarihinden bu yana burdadır. Başka forumlar gibi gunde 20 msj yazana modluk vesayre verilmedi burda.

Ayrıca kimsenın görüş ve önerisi için banlamadık banlamayızda.

Birde hatırlatayım siz şu anda forum içeriğinde TOP 20 de dizi film haberlerini görüyorsunuz ama ondan daha fazla içerik veriliyor ama TOP 20 de cıkmıyor gerekırse film konuları da TOP 20 de cıkmaz ama verilmeye devam edilir.

Bence forumların işleyişi hakıında biraz araştırma yapın Google de nasıl ön sıraya cıkar içerik nasıl zenginleştirilir.

Burda içeriği zenginleştirmek için kendımız konu vermeye kalksak herkezın özel yaşantısı işi var saatleri gunleri yetmez.

Siz kendinizden paybiçin siz otomatik RSS nın yaptığı işi ne kadarını ne sürede bıkmadan usanmadan yapabilirsiniz.

Neyse konu acıklığa kavuştu.

Konu kapanmıştır.