Orijinalini görmek için tıklayınız : Medialink -Black Panter Full HD Uydu Alıcısı
Genel Özellikler
Only the registered members can see the link
CCcam & Newcamd Protokollerini Sorunsuz Caliştirmaktadir.
2 Ortak arayüz ( NAGRAVISION, CRYPTONWORKS, IRDETO, CONAX, SECA &
VIACCESS, CTI, TF için)
1 Smartkard
1 Radyo alıcısı
10000 tane servis (TV ve radyo destekli
Mdu-1-2-3-4 Uyumlu
Bir Çok dil uyumlu ses sistemi
Bir çok dil uyumlu menü
Bir saniyeden az tuşlama süresi
Favori listesi düzenleme özelliği
Gerçek renk ekranı(OSD)
Program bilgisi için elektronik program rehberi(EPG)
Altyazı
Teleteks
S/PDIF dijital ses ya da Dolby AC-3 bit dizisi çıkışı
DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2 ve USALS
HDMI HD Video/ses çıkışı
USB ile yazılım güncelleme
Kayıt kapasitesi:80 saat( 160GB Harici HDD)
Zamanlayıcı : Yaklaşık 2 saat ( 4GB)
Güçlü trick modu
USB 2.0
Medialink & Black Panter Full Hd Uydu
Medialink & Black Panter den Mükemmel Ses Kalitesi
Harici Disk Desteği İle Video Kayıt
Kart Okuyucusu Ultra Hızlı Menü ve Kanal Geçişleri
Hayal ettiğinizden Fazlası
Fonksiyonel özellikler:
HD (HDTV 720p, 1080i)
MP3 ve görüntü dosyaları desteği
Alfanümerik VFD nokta matrisli mavi ekran
USB üzerinden PVR (video kayıt) özelliği
Zaman kaydırma (durdurma, ileri, geri)
2ad dijital dekoder yuvası (CI arayüzü)
1ad kart okuyusu yuvası
Unicable (TekKablo LNB) sistemine uyumlu
Blind Scan (körden tarama) özelliği
230/12V aküden /şebekeden beslenebilme
10 000 kanal belleği, 7 adet favori listesi
Kanal listesi düzenleyicisi, USB üzerinden kanallar ve yazılım yükleme, EPG Elektronik Program Rehberi ve EPG üzerinden programlanabilen zamanlayıcı
Teknik Özellikler:
İnternet ve şebeke bağlantıları:
Ethernet: RJ-45 (10/100) LAN portu
IF / Tuneri: DVB-S2 Tuner
Giriş Frekansı: 950-2150 Mhz
FEC dekoder DVB-S2 QPSK: ½, 3 / 5, 2 / 3, ¾, 4 / 5, 5 / 6, 8 / 9, 9 / 10, AUTO
FEC decoder DVB-S2 8PSK: 3 / 5, 2 / 3, ¾, 5 / 6, 8 / 9, 9 / 10, AUTO
Demodulasyon: DVB-S / 2, QPSK, 8PSK
Uydu girişi: 2x F-Tipi
Sembol Hızı: 1-45 Msps
LNB Polarizasyon: Di*** 14V / 19V Yatay
DiSEqC protokolü: 1.0, 1.1, 1.2, USALS
ArkaYüz Giriş /Çıkış:
1ad Kompozit (CVBS)
1ad Komponent (YPbPr)
1ad Optical S-PDIF
1ad USB 2.0
1ad HDMI
1ad RJ45 LAN port
1ad SCART
2ad CI interface
1ad built-in card reader
ÖnYüz Giriş /Çıkış:
IR Modül (38KHz), 3adet buton
Fiziksel Özellikler:
Boyutlar: 240 x 150 x 45 mm
Ağırlık: Brüt 1.88 Kg
Güç Kaynağı: 100Vac – 240 Vac
Voltaj: 50/60Hz harici adaptör
Çalışma sıcaklığı: 0°C - 60°C
Depo sıcaklığı: -10°C - +70°C
çalışma güç tüketimi: Max. 26W,
Beklemede güç tüketimi 1W'dan az
Cihazın satış linki Medialink -Black Panter Full HD Uydu Alcs (Only the registered members can see the link)
cilginizmirli
18-12-2010, 02:13
Cihazın fiyatı çok uygun.İleri de almayı düşünebilirim.
arslanelkt
18-12-2010, 10:48
Cihazın fiyatı çok uygun.İleri de almayı düşünebilirim.
Fiyatı nerde yazıyor okuyamadım
mesentr78
18-12-2010, 11:19
Fiyatı nerde yazıyor okuyamadım
yukarıdaki reklama tıklayınca geliyor.Yada buradan...ZEN UYDU TRKYE'NN EN GVENLR EN HIZLI EN UYGUN UYDU ALIVER STES (Only the registered members can see the link)
digitunsat
18-12-2010, 13:42
slam bu atlantaya benziyor
esentepe
18-12-2010, 14:57
medialink tür***de servisi kim onayazmamışınız cıhazlar yüklümü gönderiliyor bunada belirt memişiniz bunları özelliklerine yazın
esentepe
18-12-2010, 15:17
selamalleyki arkadaşlar cıhazlar yüklümü gönderilecek ve aydın - sökede .servisi varmı yosa size birarkadaş önerebilirim bayilik te başvurusuda yapabilir dürüs biridir yalnız seoul yani rüştü korkmaz gibi birsene şifireleri gönderip sonra kescekseniz kimseye tavseye etmem sö***e üç sene evel seoul getirdim şimdi satanı cok alacak lar gelip banasoruyor lar tavseye etmiyom böle yapacak sanız sökede tavseye etmem ben sökede uydu çıktı üçün cüuyduyu bengetirdim şimdi kalpten amaletli oldum için yapmıyom beni tanıyan arkadaşlar uydu alacaklar sa bana sormadan almazlar iyi günler
bildem23
18-12-2010, 20:39
450 tl. Cccam desteği ve işlemcisiyle ilgili bilgi yok
450 tl. Cccam desteği ve işlemcisiyle ilgili bilgi yok
CCCam destegi var işlemci linux
atlanta hd ile aynı yazılımı kullanıyor
fiat uygun ama her bölgede sevrisi varmı arıza yaptımı yapan usta yok bazı yerlerde at çöpe
şu an elimde dreambox 500s var bir senedir ilerde bu hd yayınlar artsın gene dreambox alcam:45:
Anladığım kadarı ile cihaz standart işletim sistemi kullanıyor. Kesinlikle linux sistem değil. Eğer böyle olsaydı açıklamalara özellikle koyarlardı. Yani yapabilecekleri ve desteği sınırlı. Zaten kanal sayısı sınırlı olduğu belirtilmiş. Bir üst model çıktığında destek azalarak bitecektir. Benzeri, atlantanın cihazı zaten var. Çünkü yukarıdaki özellikleri taşıyan linux cihazların klonları bile daha pahalı.. Yanılıyormuyum?
Mesajı yazdıktan sonra diğer konuya bakınca anlaşıldı; bu cihaz değil, diğeri linux.
piyasaya çıkan her yeni cihazın eksiği çoktur.
mutlu kılıç
20-12-2010, 09:24
bende dreambox 800 var babama medialink balack panter aldım bizdeki server 5 tane idi ama ciaz donmaya başladı 3' e düşürünce rahatladı kısacası 2 yada 3 server dışında cihazı elektrikten çekmeden düzelmiyor yayın kalitesine gelince sd yayınlar zayıf hd yayınlar 1080- 720 full hd değil dreambox veya vu duo nun yanına yaklaşamaz. Bu fiyata medialink alacağınıza dreamboxun 1. kalite klonu daha iyi
bende dreambox 800 var babama medialink balack panter aldım bizdeki server 5 tane idi ama ciaz donmaya başladı 3' e düşürünce rahatladı kısacası 2 yada 3 server dışında cihazı elektrikten çekmeden düzelmiyor yayın kalitesine gelince sd yayınlar zayıf hd yayınlar 1080- 720 full hd değil dreambox veya vu duo nun yanına yaklaşamaz. Bu fiyata medialink alacağınıza dreamboxun 1. kalite klonu daha iyi
bu cihaz atlantanın aynısı atlanta yazılımı at
Tam olaarak bu cihazı tanımıyorum belki bende almayı düşünütrüm yeteneklerini iyi okumamlazı Kaç uydu izlene biliyoruz?
bu cihazda usb den mp4 mkv film izleyen varmı
şuan bu cihaz yazılı kaonusunda atlantayı gecmiş durumda atlantaclar bir başka sitede feryat ediyorlar bu cihazın adı gecince atlantacı bazı fanatiklar sayfayı kapatıyor yani okdar kızıyorlar bu cihaza nasıl bizi gecer diye
kanaryafsy
27-01-2011, 20:17
arkadaşlar medialink black panter kullanıyorum ama internetim yok internet olarak vodafon cep net kullanıyorum limitsiz telefonumu modem yaptım telefon htc tattoo notbook a bagladım cross kabloyla da medialinke bagladım ve cihaz interneti gördü otomatik ip adresini felan aldı. ama şifreli yayınları açamadım. acaba yapmadım bişeylermi var yardım lütfen
bir arakdaşım da denemiş tlf dan o da olmadığını söyledi demekki yetersiz geliyor
bu rürünmü yoksa atlantayımı tercih edersiniz?
chupit1978
27-01-2011, 22:15
abicim merak ettim telefonu nasil modem yaptin ben onu anlamadim
bu rürünmü yoksa atlantayımı tercih edersiniz?
hangisi kafana yatıyorsa al bende atlanta var medıa yazılımını attım onu kullanıom hangisi işine gelirse. Ben servis konusunda atlantayı tek gecerim adamlarda destek sonuna kadar.
MediaLink'in servis hizmeti yokmu?
goenenly
28-06-2011, 15:57
hangisi kafana yatıyorsa al bende atlanta var medıa yazılımını attım onu kullanıom hangisi işine gelirse. Ben servis konusunda atlantayı tek gecerim adamlarda destek sonuna kadar.
Bilgi için teşekkürler...
mustafayldırım
26-07-2011, 12:15
Merhaba arkadaşlar,foruma oldukca yeniyim ,nereye yazacağımı bilemedim herhalde enuygun burası,15 gün önce ml bp bir cihaz aldım ,bu gün itibariyle 3.cihaz elimde ve de oda bozulmak üzere fişini çektim akşam aldığım yere gidicem ,bundan öncekiler 2-3 gün çalıştıktan sonra kilitleniyor,fişini çekip takdıktan sonra açılıyor ve menü ingilizce oluyor bir dahaki kilitlenmeden sonra bir daha açılmıyor,önceki arızalanlara aldığım yer yüksek voltajdan dedi ama bana pek inandırıcı gelmiyor ,bu gün 3.cihazı götürünce papaz olacağımız kesin ,sorun nedir yazlım hatasımı yoksa herhangi bir ekipman hatasımı yardımcı olanlara çok teşekkür ederim birde cihazlar aşırı ısınıyor ve bu hadiseler hep gece 24.00 civarı ve sonrası oluyor.
apetunya
27-07-2011, 12:29
Merhaba arkadaşlar,foruma oldukca yeniyim ,nereye yazacağımı bilemedim herhalde enuygun burası,15 gün önce ml bp bir cihaz aldım ,bu gün itibariyle 3.cihaz elimde ve de oda bozulmak üzere fişini çektim akşam aldığım yere gidicem ,bundan öncekiler 2-3 gün çalıştıktan sonra kilitleniyor,fişini çekip takdıktan sonra açılıyor ve menü ingilizce oluyor bir dahaki kilitlenmeden sonra bir daha açılmıyor,önceki arızalanlara aldığım yer yüksek voltajdan dedi ama bana pek inandırıcı gelmiyor ,bu gün 3.cihazı götürünce papaz olacağımız kesin ,sorun nedir yazlım hatasımı yoksa herhangi bir ekipman hatasımı yardımcı olanlara çok teşekkür ederim birde cihazlar aşırı ısınıyor ve bu hadiseler hep gece 24.00 civarı ve sonrası oluyor.
ewinixdeki elektrikyen kaynaklanan birsorun sanırım ve gece olmasıda ilginç bulunduğunuz yerin elektriğini kontrol edin topraklama varmı bazı durumlar olabiliyor cihazdaki aşırı yuksek gelen amperde olabilir ilginç bir sorun 3 cihazında aynı sorunu göstermesi oda ilginç
media link linux sistemlimidir yoksa klasik bir uydu alıcımıdır.
apetunya
27-07-2011, 15:32
media link linux sistemlimidir yoksa klasik bir uydu alıcımıdır.
linux sistemidir birçok özelliğe sahip tavsiye ederim
xxx.medialinktr.com/receiver_1.htm buradan inceliyebilirsiniz
mustafayldırım
27-07-2011, 18:01
ewinixdeki elektrikyen kaynaklanan birsorun sanırım ve gece olmasıda ilginç bulunduğunuz yerin elektriğini kontrol edin topraklama varmı bazı durumlar olabiliyor cihazdaki aşırı yuksek gelen amperde olabilir ilginç bir sorun 3 cihazında aynı sorunu göstermesi oda ilginç
Yorum için teşekkürler,sistemi 1 kw lık regülatörle kullanıyorum,galiba suçlu bulundu ,ml e geçince kullandığım BAFF OPTİON SWİTCH.
arkadaslar merhaba.bu cıhazda uydudan paylasım ve twın protokol özellıgı varmıdır acaba.?????
linux sistemidir birçok özelliğe sahip tavsiye ederim
xxx.medialinktr.com/receiver_1.htm buradan inceliyebilirsiniz
bilgi için teşekkürler.sanki bana dreambox kadar başarılı değil gibi geldi.bazı kanalları açamıyor.
Dreamboxda %70 olan sinyal kalitesi Media Lİnkte %50'lerde.Tuhaf geldi bana.Çanak aynı,kablo aynı,hiçbir ayar değişmedi.Normal Botech uyduyu takıp kontrol ediyorum %70 ,bunda %50.Nasıl iştir bu...
mevlanax
07-10-2011, 17:25
fiat olarak pahalı
alibaba3434
14-10-2011, 01:20
bu cihazın yazılına döndüm atlantadan
keppra67
30-10-2011, 16:29
bilgiler için teşekkürler