Orijinalini görmek için tıklayınız : DREAMBOX' a en iyi alternatif nedir...? (EN UCUZ OLANI...?)
allaturcha
18-12-2010, 14:05
Arkadaşlar merhaba...
Ayıptır söölemesi 117cm led TV aldık ama eldeki SD uydu alıcı pek bi zayıf kaldı...
Dreambox HD 500 önerdiler, malum serverlara bağlanmak için ama 750TL de pek bi pahalı geldi...
Şimdi bu dreambox'ın yaptığı işi baş ağrıtmadan yapacak, en ucuzundan HD bi receiver lazım ama hangisi...? kaça...? Lütfen yardım... Ankaradayım...
atlanta güzel 450 tl falan bulursun bence memnunda kalırsın
ahmetaslan16
03-01-2011, 14:13
led tv yi alan onuda alır.
hafta sonu baktım atlanta hd yı önerdiler yanlış hatırlamıyorsam 300 tl demişlerdi. ama modelini bilmiyorum...
2. eller temiz 300 tl civarı yenisi 400-450 tl
Atlanta hd box al arkadaşım.
nurolavci
03-01-2011, 18:01
SELM ARKADASLAR ATLANTA MARKA CİHAZIN yine serverlemi calısacak? ke**** dönemi kapanmadımıki? bıranlayalım ...slm
securityizmir
03-01-2011, 18:34
atlanta falan alma kardeş linux degil hd ama kötü
Öncelikle 117Cm alan , onun hakkını da verir.Uydu alıcısına gelince şupahalı bu pahalı demez.
Bir dreambox un alternatifi yine bir dreambox olabilir.Bu a DM500HD dir.Bir defa alınır ...Senelerce kullanılır.
Saygı sevgiler
şu an için en iyi alternatif ucuz diyorsanız Atlanta HDBOX ve Medıa link.
Yok ben 8000 e alternatif istiyorum diyorsanız VU +DUO dur ki VU çok şahane cihaz ve Dreamı aratmıo hatta bazı konularda daha ustun.
selim789
03-01-2011, 22:34
vu+duo iyidir yakışır o tv ye .
şu an için en iyi alternatif ucuz diyorsanız Atlanta HDBOX ve Medıa link.
Yok ben 8000 e alternatif istiyorum diyorsanız VU +DUO dur ki VU çok şahane cihaz ve Dreamı aratmıo hatta bazı konularda daha ustun.
Yaw ne istiyosun şu dreamden :D
caydinel
04-01-2011, 00:50
ard.hiç bir uydu drem yerini tutamaz.benceçin olsun ama drem olsun hd dm800 al fiat .... makul ama aldığın yer önemli.destek önemli normal dremden daha farklı olduğu söyleniyor.ama görüntü süperrrr.ben kısa süre seyrettim.
aozaslan
07-01-2011, 15:23
iyi günler arkadaşlar
yeri değil ama formda arattım bulamadım.dreambox 500 s cihazın tuneri hd tuner ile değiştirilebilirmi.internette kısaca araştırdım.AZbox cihazların tuneri değişiyor sanırım.Azbox için hd tuner ve Azbox cihaz için tuner(kablo)diye rasladım.mümkünmü sizce.
aozaslan
10-01-2011, 21:43
iyi günler arkadaşlar
yeri değil ama formda arattım bulamadım.dreambox 500 s cihazın tuneri hd tuner ile değiştirilebilirmi.internette kısaca araştırdım.AZbox cihazların tuneri değişiyor sanırım.Azbox için hd tuner ve Azbox cihaz için tuner(kablo)diye rasladım.mümkünmü sizce
güncel
güncel
olmaz arkadaşım. Azboz sun donanımı farklı ve sök tak özelliği var.
500S sadece SD yayınları desteklio.
aozaslan
11-01-2011, 15:02
olmaz arkadaşım. Azboz sun donanımı farklı ve sök tak özelliği var.
500S sadece SD yayınları desteklio.
tşk ederim arkadaşım.bende dreambox 500s var.internette dikkatimi çekmişti.Azbox hd tuner diye.cihaz azbox olsa tuner değişimi ile hd yayınları açabilir mi diye merak etmiştim.
realraven
11-01-2011, 23:35
led tv yi alan onuda alır.
yorumsuz