Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Moviemax logosu sizce?

uydu3405
19-12-2010, 00:48
SAYGI DEĞER forum arkadaşları eskiden moviemax lerin logosu sarı olan çok süperdi şimdi ise kanallar çoğalınca düz yazı halini aldırdılar ve hiç güzel değil
eski logo olsa yanında yada altında yazsa bu güzel olmaz mı?
moviemax premier
moviemax premier 2
moviemax speed
moveimax star
moviemax star 2
moviemax famıly
moviemax festival görüntü hiç iyi değil bunlar logo bile değil
eski logo olsun ve kanallar altında yazsın isimleri

Admin
19-12-2010, 01:10
Eski duzen daha iyiydi bana göre moviemax 1-2 goldmax 1-2 actionmax gibi duzeni berbat ettiler neyin ne oldugu belli değil şimdi ben açıkcası yenilikten yana duzeyli şeylerin yapılmasında daha iyiyim

digital_52
19-12-2010, 09:35
eskisi daha iyi idi

uydu3405
19-12-2010, 13:07
şimdi aslında benim söylediğim şekliylede yapılabilir ben isimlerin ne olduğu konusunda bir takılma yaşamıyorum sadece görüntü ve estetik adına eski moviemax logosu hem hüçük hemde gerektiğinde saydam haliyle ekranda bir çirkinlik oluşturmuyor

dünyanın hangi paralı platformunda ekranda logo olarak

m o v i e m a x p r e m i e r ekranın tam ortasına kadar uzanıyor bunu bir an önce bunu düzeltmeli

Hikmet™
19-12-2010, 14:13
Eski duzen daha iyiydi bana göre moviemax 1-2 goldmax 1-2 actionmax gibi duzeni berbat ettiler neyin ne oldugu belli değil şimdi ben açıkcası yenilikten yana duzeyli şeylerin yapılmasında daha iyiyim

Ben DİGİTURK EKOSPOR paketi kullanıyorum ama anket yapmışlardı ve sağolsunlar 1 hafta sinema pekti vermişlerdi 1 hafta izlemiştim. Kanallara baktım da logo pekte önemli değil filmler güzel olsun yeterli zaten 1 haftalık izlememde bile kanalları çok beğendim. Logo pekte önemli değil açıkçası.

uydu3405
19-12-2010, 17:01
sayın xxxman şimdi siz kısa sürede izleme olanağı buldunuz ve böyle şeylere takılmadınız ama yıl boyunca izleyince ister istemez ekran kirliliği kimi zaman avrupa platformlarına bakıyorum artık görünen logolu kanal bile yok hepsi ya gri yada şeffaf ülkemizde renkli logo var böyle
insan ın gözüne gözüne sokarcasına işte bu yüzden moviemax ın ilk logosu hem küçük hemde şeffaf tı çok süperdi

outsidernwo
19-12-2010, 17:04
simdiki logolari biraz SKy UK logolarini animsatti, onlarda boyle yapiyorlar simdi, ve eski logolari'da benzetmislerdi o zaman, sanirim DigiTurk SKY'den esinleniyor :)

Hikmet™
19-12-2010, 17:14
sayın xxxman şimdi siz kısa sürede izleme olanağı buldunuz ve böyle şeylere takılmadınız ama yıl boyunca izleyince ister istemez ekran kirliliği kimi zaman avrupa platformlarına bakıyorum artık görünen logolu kanal bile yok hepsi ya gri yada şeffaf ülkemizde renkli logo var böyle
insan ın gözüne gözüne sokarcasına işte bu yüzden moviemax ın ilk logosu hem küçük hemde şeffaf tı çok süperdi

Şeffaflık konusunda size katılıyorum. Moviemax ler de dahil aslında ulusal kanallarında logosunu şeffaf yapması lazım.

uydu3405
19-12-2010, 21:40
AH AH birde sesimize DİGİTÜRK bir kulak verse acaba duyarlar mı?

Hikmet™
19-12-2010, 21:58
AH AH birde sesimize DİGİTÜRK bir kulak verse acaba duyarlar mı?

Online işlemlerden yazarsanız size geri dönerler. Ama uygularlarmı onu bilemem.

uydu3405
19-12-2010, 22:00
online işlemlerden yazınca geri dönen M H leri efendim şöyle efendim böyle diyecekler bu hep böyle değil mi?