Orijinalini görmek için tıklayınız : Burasi afrika değil bodrumun milas ilçesi
ercişsat
23-12-2010, 18:59
BURASI AFRİKA DEĞİL BODRUMUN MİLAS İLÇESİ
BARAKADA YAŞIYORDU...
Muğla'nın Milas İlçesi'nde oturan Kore gazisi Muharrem Topçu (80), terk edilmiş bir restoranın baraka benzeri bölümünde ölü bulundu. Kimsesiz Kore gazisinin üç gün önce yaşamını yitirdiği anlaşıldı. Bir deri bir kemik kalan gazinin, açlıktan, takatsiz kaldığı için ölmüş olabileceği belirtildiOnly the registered members can see the link
İnsan hiç birşey mi vermez.Ne biçim insanlar var Dünyada...
ALLAH hepimizi oslah etsin.kimki görüpde yardımcı olmamış inanın anlamıyorum..umarım asparagas bir haberdir bu inanamıyorum gerçek olduguna
hallederiz
23-12-2010, 20:02
bir de açlıktan kim ölmüş derller
yakupyurt
24-12-2010, 00:43
ne aclığı kardeş sakınha bu kelimeyi kullanmayın yerrin kulağı varddır ülke refah içine huzurumuz yerine maşşallah allah nazardan saklasın bu memlekette insan değeri inek değeri kadar kalmamıştır allah rahmet eylesin selmatle
atakurtul
24-12-2010, 02:21
Doğudaki insanlar bu resme iyi baksın kendileri çok iyi besleniyorlar en azından hükümet herkese yeşil kart kuru erzak veriyor batıya hiç birşey verilmiyor
ilhanaktan
24-12-2010, 12:03
devlet buyuklerı kore gazılerımıze verdıgı degerı sıddetle kınıyorum saygılarımla hayırlı cumalar
veyselbakan
24-12-2010, 12:19
yazıklar olsun insanlığımıza başkada bir şey demiyorum!!!!'
veyselbakan
24-12-2010, 12:24
hep devlet hep devlet ya bu adamı hiçmi kimse görmedi bir kuru ekmeğimi çok gördüler insanlık nereye gidiyor?
cabulent
24-12-2010, 12:47
bu insanın buşekilde bulunması ile ordaki protokol görevlileri istifa etsin..
ibrahim iz
24-12-2010, 14:23
yokmu bu insanın colu cocugu.kimsesi.varsada.....yazık.insaf
islamın 5 şartını harfiyen yerine getirsekte, sırf bundan dolayı giremeyiz cennete...
hepimiz mesuluz... 3 gün boyunca hiçmi insan geçmedi o adamın yanında...ondan evvelinde 1 ide 1 simit alsaydı bari...
adam kore gazisi imiş... gururlu anlaşılan...onuruna yediremedi el açmayı... bizde bir güzel sahiplenmedik... açlıktan ölmesinemi yoksa 3 gün orada kalmasına üzülmeli.
allah rahmet etsin...hem ona hemde bize...
selametle...
ercişsat
24-12-2010, 14:27
rabbim herkese hayırlı ölüm nasip etsin son nefeste kelimei şehadetle ölmeyi nasiıp etsin
cabbar64
24-12-2010, 14:30
bizler üzerimize düşeni yapmadıkca bizi böyle yönetirler.
cabbar64
24-12-2010, 14:31
rabbim herkese hayırlı ölüm nasip etsin son nefeste kelimei şehadetle ölmeyi nasiıp etsin
amin demekten başka ne denir?
aliharbiye
24-12-2010, 17:38
Ya arkadaşlar lütfen beni kimse yanlış anlamasın yurt dışında deprem olur felaket olur bilmem ney olur herkes burdan oaraya para erzak yollar ya bizim vatandaşımız vatandaş değilmi olmazki yok o kadar olmaz yaaaaa yazık olmuş yaa allah rahmet eylesin ölümü kesin ve net açlık
Bu adamı kimse görmemiş,yardım etmemişmi bu nasıl insanlık anlayışıdır
Bir deri bir kemik kalmış asıl devlet böyle insaları korumaya alacak
Catapult®
24-12-2010, 20:59
Ya bu fake türkiyede olamaz adam "açlıktan parasızlıktan ölüyom diyor" ama elinde 2 tane cep telefonu evinde 2 tane lcd tvsi ve 10-20 tane kredi kartı var nerde bu açlık fakirlik. bide Bu iktidarı Sevmezler.
eğer doğru ise Allah rahmet eylesin.
serkansgrl
24-12-2010, 22:09
Arkadaşlar gereksiz yorumlar yapmişsiniz nedenini anlayamadim
ilk önce burasi bodrumun ilçesi degil önce ülkeni tani ögle başlik at sonra
kore gazilerinin aylik olarak bizden daha iyi bir maaş aldiklarini herkes biliyordur umarim iyi akşamlarr
Mehmet Kaynaklı
24-12-2010, 23:51
LAİLAHEİLLELLAH MUHAMMEDEN RESULULLAH
tüylerim diken diken oldu