Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bafra’da silahlı çatışma: 1 ölü 2 yaralı

umut55
28-12-2010, 09:01
Akşam saatlerinde herkesi şoke eden silahlı çatışmanın sebebinin park kavgası olduğu öğrenildi. Olay Tepe Grup Sahibi Ramazan Tepe, yanında çalışan Birkan Bozdemir ve yan binada içme suyu ve tüp bayisi işleten Kasım Bulut arasında gerçekleşti.
Edinilen bilgiye göre olay, Ramazan Tepe’nin park halindeki aracının arkasına Kasım Bulut’un aracını park etmesi sonucu çıkan sözlü tartışma ile başladı. İddiaya göre Ramazan Tepe aracının arkasına kimin park ettiğini sordu ve kaldırılmasını rica etti. Kasım Bulut aracı çekmek için geldiğinde sözlü tartışma başkladı. Tartışma sonrası Birkan Bozdemir Kasım Bulut’un aracına arkadan silahla ateş etti. Kasım Bulut ise bu silahlı saldırıya araç içerisinden ateş ederek karşılık verdi. Çatışmaya dönüşen kavgada Kasım Bulut’un oğlu Aytaç arada kalarak yaralandı.

osmann
28-12-2010, 11:01
uğruna ölünmeye değer bir çatışma / kavga... ne büyük erdemlere sahipmişler... helal olsun... işte öleceksen böyle bir sebep için öl...
ulan ne kadar sabırsız , anlayışsız, edepsiz bir millet olduk...tahammülümüz kalmadı kimseye... .oktan sebeplerle adam bile öldürüyoruz... ne güzel. bu uğurda öleni acaba diğer tarafta nasıl karşılayacaklar?

cellini
28-12-2010, 11:10
valla benim dükkanın önünde hergün insanlarla park konusunda tartışıyoruz.ama daha kimseyi öldürmedim.bu konuda şaka olmaz biliyorum ,fakat anlayış çerçevesinde kimseyle kavga bile etmedik. biraz anlayış herşeyin çözümü. bu olayada önceden yaşanan mutlaka başka bir sebeb vardır.

empu_1
28-12-2010, 12:42
bu insanlar hakaten KUDURMUŞ..! nereye saldıracaklarını şaşırmışşlar. osmann arkadaşın dediği gibi " ne kadar sabırsız , anlayışsız, edepsiz bir millet olduk...tahammülümüz kalmadı kimseye..." herhalde kıyametin ayak sesleri olsa gerek. dedem 103 yaşında öldü. hep şunu derdi. "binalar çoğalacak, zinalar artacak,insanın piçi çıkacak, allah sonumuzu hayreylesin." işte o zaman bu zaman arkadaşlar.

atakurtul
28-12-2010, 13:22
İnsanlar şaşırmış yazık boşuboşuna birbirlerine bir hiç için öldürüyor