Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Türk 'Hacker'lardan Saldırı

veyselbakan
29-12-2010, 09:56
Amerikan Ermeni Ulusal Komitesi'nin Resmi İnternet Sitesi, Gece Boyunca Türk Sanal Korsanların Saldırısına Uğradı.
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Ermeni diasporasının ABD'deki en etkin kuruluşlarından Amerikan Ermeni Ulusal Komitesi (ANCA)'nın resmi internet sitesi, gece boyunca Türk sanal korsanların saldırısına uğradı. Türk bayrağı ve Türkiye yanlısı mesajların yüklendiği ana sayfa, ilk saldırıdan ancak saatler sonra normale döndü.

ABD Temsilciler Meclisi'nde "soykırım" tasarısının gündeme gelmesi için Meclis Başkanı Nancy Pelosi'ye baskı yapan ve NBA yıldızı Kobe Bryant'ın Türk Hava Yolları (THY)'nin reklam yüzü olmaması için kampanya yürüten ANCA, Türk hacker'ların hedefi oldu.

Kendisine 'Jeopardy' adını veren ve sanal alemde başka saldırılarıyla da bilinen bir hacker'ın lideri olduğu 'Code the arts' grubu, ANCA'nın resmi internet sitesi Only the registered members can see the link'a Pelosi karşıtı ve Kobe Bryant'ı destekleyen mesajlar yükledi. Grubun oldukça olumsuz ve sert ifadelerinden Türkiye aleyhine bir tavır takınan Ermeni kökenli ABD'li televizyon yıldızı Kim Kardashian da nasibini aldı. Özellikle Kobe Bryant'a destek veren grup, ünlü Oyun (Only the registered members can see the link)cuya "Türk halkı seninle, vazgeçme" mesajı verdi.

Saldırıyı gerçekleştiren 'Code the arts' grubunun içerisinde Türklerin yanı sıra Türk savlarına destek veren Şilili ve Arjantinli hacker'lar da bulunuyor. Grup, 'Jeopardy', 'PowerDream', 'Nettoxic', 'Xarnuz', 'BuZuLL' nicki kullanan 5 hacker'dan oluşuyor.

THY (Only the registered members can see the link) ile yaptığı anlaşma sonrası Ermeni lobisinin baskısına maruz kalan NBA yıldızı Kobe Bryant, eleştirilere, çektiği özel video kaydıyla cevap vermişti. Los Angeles Lakers (Only the registered members can see the link)'ın efsanevi Oyun (Only the registered members can see the link)cusu Bryant, THY (Only the registered members can see the link)'nin tanıtım yüzü olmaktan duyduğu mutluluğu, kayda aldırdığı 38 saniyelik özel çekimde anlatmıştı. (Cihan Haber Ajansı) 1 saat önce.

umut55
29-12-2010, 10:14
walla helal olsun biizm çocuklara hackerlığı iyi beceriyorlar.kötü yolda kullanmmadıktan sonra

senol_30
29-12-2010, 10:45
yürekten kutluyorum arkadaşları bunlara ancak böyle cevap veririz

ercişsat
29-12-2010, 11:14
canı gönülden kutluyorum TÜRK evlatlarını helal olsun

zeusxs
29-12-2010, 13:11
ellerine sağlık çok iyi yapmışlar elleri dert görmesin az bile onlara türklerin izi her yerde,sanalda bile varız, yürü be koçlarım kim tutar sizi.

cellini
29-12-2010, 13:19
ülkemiz için menfaati olan herşeye varım.sanal korsanlığa ne kadar uzak olsamda bizim çocukları ulusal çıkarlarımız için tebrik ediyorum

kınık
29-12-2010, 13:52
başka ne denirki helal olsun KOCLAR

alper3
29-12-2010, 15:56
iyi yapmişlar

Hikmet™
29-12-2010, 16:14
Sıra Ayyıldız tim dende bekliyorum böyle bi saldırıyı. :D

zehnisağcan
29-12-2010, 17:13
aferim hackerlarımıza hünerlerini iyi amaç için kullandıkları için teşekürler