Orijinalini görmek için tıklayınız : Demokrasi
57000bin suçlu serbest helal olsun secim yatırımları başladı insan öldüren tecavücü hırsız hepsi serbest kalaçak ama adamlardan daha iyimi bileçeğiz siyaseti ve dinle bütünleşmiş bu insanları alkışlamaktan başka ne gelişyorki elimizden vergini öde sesiz kalıp kanaatkar davran bize bicelen bu yoksa hemen ergenekon kapsamına alınırsın sopası işte demokrasi demokrasi güçlünün yanında olmak gerisi hikaye
Arkadasim öncelikle suçlu değil
serbest birakilacak olanlar gözaltinda olanlardiryani sucu kesinleşmemiş zanli gibi yani savcinin ihbar veya iftira sonucu araştirmaya aldiği kişinin sucunu ispat edene kadar gözetim sürecinde tutulmasi iyi tarafi davalar daha kisa zamanda sonuçlanacak ve haksiz yere kimse bekletilmeyecek senin hakli olduğun rahşan affi o da bir çouk tan esinlenerek çikarilacakti ama dalkavuk ve bazi densizler o çocuk gibi olanlar hariç sucu kesin ve suça meğilli herkezi saldi
bence bir daha haberi analiz et selam ve selametle
o zaman hangisi daha demokrat.rahşan mı, tayyip mi?
bir de şu demokrasi denilen şey acaba nedir.yenilir mi, içilir mi? şu meretin tam tarifi nedir. öğrensek de ona göre oylarımızı kullansak.:puah::puah::puah:
yoksa demokrasinin en doğru tarifi demirel'in yaptığı tarif midir.
''ben varsam demokrasi vardır, ben yoksam demokrasi yoktur.''
aliharbiye
03-01-2011, 18:14
evet konu doğru hepsi ileriki seçimlere yönelik yatırım söz konusu.hadi buyrun gali suçlular yine serbest çıktıktan sonrada yaptıkları suçları yapmaya devam edeceklerdir muhakkak işin en kötü tarafıda tecavüzden ve cinayetten içeriye girenler dahi serbest bırakılacaklar.
Arkadasim öncelikle suçlu değil
serbest birakilacak olanlar gözaltinda olanlardiryani sucu kesinleşmemiş zanli gibi yani savcinin ihbar veya iftira sonucu araştirmaya aldiği kişinin sucunu ispat edene kadar gözetim sürecinde tutulmasi iyi tarafi davalar daha kisa zamanda sonuçlanacak ve haksiz yere kimse bekletilmeyecek senin hakli olduğun rahşan affi o da bir çouk tan esinlenerek çikarilacakti ama dalkavuk ve bazi densizler o çocuk gibi olanlar hariç sucu kesin ve suça meğilli herkezi saldi
bence bir daha haberi analiz et selam ve selametle
bingölde katliam yapanlar sucsuz diyorsun yani adamın serbest bırakıldığın bütün tvlar gösterdi ergenekoncular bu kapsamın dışında yani analizi birdaha yaptım çıkan sonuç bu gibi
kardeş farkındamısın bilmem rahşan affı amacı dışına gitti
burada da amacı dışında zannetmeki ergenekoncularda kapsam dışında onlarda serbest kalacak CÜNKİ KONUŞTUĞUMUZ GÖZALTI SÜRESİ YANİ İKİMİZİNDE ŞİKAYETÇİ OLMASI GEREKEN ZANNEDERİM ADALETİN O KADAR ÇOK YAVAŞ OLDUĞUDUR
kardeş farkındamısın bilmem rahşan affı amacı dışına gitti
burada da amacı dışında zannetmeki ergenekoncularda kapsam dışında onlarda serbest kalacak CÜNKİ KONUŞTUĞUMUZ GÖZALTI SÜRESİ YANİ İKİMİZİNDE ŞİKAYETÇİ OLMASI GEREKEN ZANNEDERİM ADALETİN O KADAR ÇOK YAVAŞ OLDUĞUDUR
mesele ergenekon meselesi değil,ne olcak onlarda bırakıldı diye denge sağlandımı denecek,,bu durum çok amaçlııdr, bunlardan biri seçim yatırımı,bir diğeri sıra yargıda onuda bitirip ele alma,referandumdan önce yoktu,evet i aldılar uygulama başladı. tepkiler olunca vur abalıya misali topu yargıya at şikayetçi ol ,kademe kademe yapmak istedikleri düzene doğru gidiyorlar,BBP çıkmış geçen idam ı getireceğiz diyor,peki neden referandumda evet dedin diye sormazlarmı,iki göz yaşına mektuplu demogojiyemi kandın?birde göz altı süreleri kaç yılmış böyle
mesele ergenekon meselesi değil,ne olcak onlarda bırakıldı diye denge sağlandımı denecek,,bu durum çok amaçlııdr, bunlardan biri seçim yatırımı,bir diğeri sıra yargıda onuda bitirip ele alma,referandumdan önce yoktu,evet i aldılar uygulama başladı. Tepkiler olunca vur abalıya misali topu yargıya at şikayetçi ol ,kademe kademe yapmak istedikleri düzene doğru gidiyorlar,bbp çıkmış geçen idam ı getireceğiz diyor,peki neden referandumda evet dedin diye sormazlarmı,iki göz yaşına mektuplu demogojiyemi kandın?birde göz altı süreleri kaç yılmış böyle
mesele ne ergenekon nede ermeyenkon be burada vermek istediğim mesaj adalet yavaş ,cezalar caydirici değil,vicdani ve cüzdani arasinda yargi mensubu ,farkli ülkelerden model alinmiş kendi halkina uygun olmayan 42 anayasasi,2.emekliliği gelmiş hala direten yargi olduğu surece sen de yatirim ben diyeyim başka birşey netice'de imralidaki'de dişari cikar kardeş. Siyaset beni ilgilendirmez fakat hiç bir kesimi tatmin etmeyen bir adalet düzeni ve düzenleyicileri varsa sikinti o dur bana göre kendi payina parmaği kesikler olmadi ki adalet için parmak kessin
başbakanini bir kesimi tatmin etme uğruna asan zihniyetle
deniz gezmiş i de asan zihniyet bana göre ayni firinin ekmeği
saygilar
mesele ergenekon meselesi değil,ne olcak onlarda bırakıldı diye denge sağlandımı denecek,,bu durum çok amaçlııdr, bunlardan biri seçim yatırımı,bir diğeri sıra yargıda onuda bitirip ele alma,referandumdan önce yoktu,evet i aldılar uygulama başladı. tepkiler olunca vur abalıya misali topu yargıya at şikayetçi ol ,kademe kademe yapmak istedikleri düzene doğru gidiyorlar,BBP çıkmış geçen idam ı getireceğiz diyor,peki neden referandumda evet dedin diye sormazlarmı,iki göz yaşına mektuplu demogojiyemi kandın?birde göz altı süreleri kaç yılmış böyle
evet bbp idamı getireceğiz diyor akp'de yargıyı düzelteceğiz diye evet oyu aldı yargıyı düzeltmek yerine ne kadar vatan hayini varsa sebest bıraktı ben bu ülkede hiçbir siyasinin halk için olumlu birşey yapacağını sanmıyorum.Kimisi dinin arkasına sığınarak siyaset yapıyor kimisi ATATÜRK'ün arkasına sığınarak siyaset yapıyor bizde yok erdoğan yok kılıçtaroğlu yok bahçeli diye birbirimizi yiyoruz idam gelecekse ilk önce mecliste ne kadar vekil varsa assınlar TÜRKİYE'de ne terör ne işsizlik ne de yosuzluk kalır
saygılar
benece bizle çok profosyonelce oynuyorlar akpsi,mhpsi,chpsi hepsi aynı kenicıkarlarını düşünüyor bizde buna alet oluyoruz gercekleri görmekten uzak onların ememllerine yakın ama şimdikiler öncekilerden çok sert mesala recep bey zamanında grev yapabilmiş destek vermiş vb gül 6filo olayında arkadaşlarıyla oradaymış baykal bey inönünün yakasını tutabilmiş ama şimdikiler kak diyene ver gazı kuk diyene ver jobu ama kendilerinden oldumu bir hoşgörü bir hoşgörü bunun sebebi hergeze verdiğin sözde olduğu gibi yakın olaçak hergezin cumhuru başbakanı olaçaksın bizde göreceğiz çünkü demokrasi türkçe gibi istediğin şekle sokabileçeğin birşey ama en çnemlisi biz vatandaş olarak eğitim ve kültürümüze daha çok zenginlik katmalıyız benim oyun cobanın oyuyla bir olamaz dedi bir manken ağızımıza geleni söyledik ne oldu starda bir sunum adama gülü soruyorlar tanımıyor başbakanı tanımıyor muhalefeti yine aynı tanımadığı insanlara oyveren insanlara nedersiniz kimi ayıbı böyle olmasını kim istiyor cevap sizlerde