Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Hastalık Beni Çok Yaşlandırdı"

veyselbakan
04-01-2011, 15:50
Sinan Şamil Sam (Only the registered members can see the link), Akciğer Yetmezliği Nedeniyle Yattığı Hastanede 21 Gün Sonra İlk Kez Kameralar Karşısına Geçti.
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Dünya Ağır Siklet Boks Şampiyonu Sinan Şamil Sam (Only the registered members can see the link), akciğer yetmezliği nedeniyle yattığı hastanede 21 gün sonra ilk kez kameralar karşısına geçti.

Aşırı alkol kullanımı nedeniyle akciğer yetmezliği yaşadığı öne sürülen Şamil Sam, yoğun bakımdan çıktıktan sonra ilk kez görüntülendi. Dikmen (Only the registered members can see the link)'deki 29 Mayıs hastanesinde kendisini ziyaret eden genç boksörlerle bir araya gelen Sam'ın gözleri doldu. 36 yaşındaki Sam, hastalığın kendisini yaşlandırdığını ifade ederek, ağlamaklı gözlerle; "Bir zamanlar ben sizin yerinizdeydim. Şimdi onlar benim yerimde…O günleri (sağlıklı günlerimi) çok özlüyorum'' dedi.

Hastalık sonrası Sam'ın oldukça zayıfladığı görüldü.

umut55
04-01-2011, 16:34
ALLAH şifa verir inşallah

konveks
04-01-2011, 16:41
Akciğer yetmezliği değil karaciğer yetmezliği

veyselbakan
04-01-2011, 16:47
bir çok görsel medya akciğer yetmezliği diye haber geçmişler! karaciğerde olabilir

aliharbiye
04-01-2011, 21:00
allah ihtiyacı olan herkese acil şifalar versin

osmann
05-01-2011, 10:25
halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi,
olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi...

zamanında dünyayı yerinden titreten padişahlar dahi sağlığın herşeyin başında olduğunu söylemişler... allah şifalar versin... güçlü kuvvetli insanların sağlığı bozulduğunda daha bir ibretlik olmakta...
selametle...