Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Muhteşem Yüzyıl'a Tepkiler Büyüyor



Simba
07-01-2011, 12:30
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Büyük Birlik Partisi (BBP) İstanbul İl Teşkilatı'ndan bir grup, Abdülhamit dönemini anlatan "Sultanın Sırrı" filmini izlemek için gittikleri sinema önünde, Kanuni Sultan Süleyman döneminin anlatıldığı "Muhteşem Yüzyıl" dizisini protesto etti.

Milliyet'in haberine göre, BBP İstanbul İl Teşkilatı üyesi bir grup, akşam saatlerinde "Sultanın Sırrı" filmini izlemek için geldikleri Şişli’deki sinema salonu önünde basın açıklaması yaptı. Bir televizyon kanalında yayınlanan ve Kanuni Sultan Süleyman döneminin anlatıldığı "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde, Osmanlı Devleti’nin karalandığının, Kanuni Sultan Süleyman’ın da şehvet düşkünü gösterildiği vurgulanan açıklamada, dizinin yapımcısı ve yayınlanan kanal protesto edildi. "Sultan’ın Sırrı’ filminde Abdülhamit’in vizyon sahibi, ileri görüşlü bir insan olduğunu vurgulayan BBP İstanbul İl Başkanı Bayram Karacan, "Ülkemizde bu tarihimizi karalayan değil, tarihimizin güzelliklerini gören filmler yapılmalı" dedi. Halit Ergenç’in oynadığı "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Kanuni Sultan Süleyman’ın şehvet düşkünü gösterildiğini anlatan Karacan, "Harem bir genelev gibi, Osmanlı padişahı da şehvet düşkünü gösteriliyor. RTÜK’ten bir isteğimiz olacak. Bu tür filmleri izlemeye alsınlar. Gereken neyse yaptırım uygulansın" dedi. Grup yapılan açıklamanın ardından "Sultanın Sırrı" filmini izlemek için sinema salonuna geçti.

dizifilm.com

AYFLY
07-01-2011, 14:02
dogrusunu yapmıslar bence.hemde cok dogru.3 kıtaya hukmetmıs ıslam ve osmanlı adaletını mukemmel bır sekılde uygulamıs ve osmanlıya tarıhının en ıyı donemını yasatmıs bır padısahı gelecek nesıllere cocuklarımıza anlatıs sekıllerınıe bır bakın bu rezıl ınsanların.padısah tahta oturuyor önce ıslamın ve kuranın adaletınden bahsedıyor sonra evlı oldugu halde cocugu oldugu halde haremden bır kadın begenıyor ve onunla bırlıkte oluyor.bunu yapan kım kanunı sulten suleyman,beyazıtın torunu yavuz sultan selım hanın oglu.ya bu celıskı degılde nedır.basta kanunı sultan suleyman han hz.lerını canlandıran halıt ergenç olmak uzere dızıde oynayan tum oyuncuları yonetmenı yapımcıyı ve dızıyı yayınlayan show tv yı sıddetle kınıyor ve bu kepazelıge bır son verılmesını umut edıyorum.

wtwt99
07-01-2011, 14:12
tek kelime ile rezalet bir dizi acilen yayından kalksın

Hikmet™
07-01-2011, 14:21
Bu nasıl bi dizidir ya. Resmen sansürlü s.x filmi.

osmann
07-01-2011, 14:31
ulan yabancılar yapsa bir nebzede, türk ler yapıyor kardeşim bu filmi..biz yapıyoruz. bu kadarmı tarihine soğuk, bu kadarmı düşman. allahın cezaları... şahsiyetine düşmanları nın bile alkış tuttuğu biri bu kadarmı kötülenir.... hemde torunları tarafından...
selametle...

veyselbakan
07-01-2011, 15:25
tek kelime ile yazıklar olsun sadece raiting için sadece dizi çekmiş olmak için şanlı tarihimize leke sürenlere binlerce milyonlarca kez yazıklar olsun!

can123
07-01-2011, 16:51
Kanuni Sultan Süleyman (1495 - 1566)muhteşem süleyman
kuyruk acısı olanlar yada kansız olanlar hep aslını inkar eder bir adam düşünün babası ölünce genç yaşta tahta geçmiş hergez ona gülerken o başarıdan başarıya koşmuş iç isyanlarla,belgradın fethiyle almanlara esir düşen fransız kralının anasının yazdığı mektupla hem fransa hem frasuayı kurtaran adam,mahaç fatihi,viyanayı,macaristan seferleri,iran seferleri,rodosun fethi,cezayirin fethi,preveze deniz zaferleri,trablugarb zaferi,malta seferleri,hint seferleri ve sanata verdiği değerle mimar sinan eserlerine verdiği destekle muhteşemleşen bu insanı avrupa muhteşem diye anarken bir kansız bize uçkurundan başka birşey düşünmeyen adam olarak tanıtıyor beninsetmeye çalışıyor YAZIKLAR olsun

Catapult®
07-01-2011, 18:58
Böyle anlatımlası doğru değil ama bi nebzede her insanda nefis var bunu düşünmek gerek.

alperen
08-01-2011, 01:07
kanunide insan ama tüm dünyayı titreten bir insanı reyting uğruna sedece yatak odasıyla gündeme getirmek şerefsizlik ve kanı bozukluk

uyducu-p1
08-01-2011, 17:49
iyisiyle kötüsüyle üç kıtaya islamın sancağını ve adaleti götürmüş ceddimiz olan şanlı osmanlı tarihimizdeki padişahlardan kanuni sultan süleyman hanın muhteşem yüzyıl dizisinde bu denli kadın ve harem düşkünüymüş ve sanki o devrin zevkisefa devri gibi yansıtılmasını.kınıyorum ve yazıklar olsun diyorum....:smiles22:

Admin
08-01-2011, 19:02
Buradan devam edelim Only the registered members can see the link