PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cübbeli Ahmed Hocanın Kasedi İnternete Düştü

Editor
08-01-2011, 20:47
Cübbeli Hoca'ya ait olduğu iddia edilen **** kasedi internete düştü. Ahmet Hoca iddialara cevap verdi
İğrenç tezgahın görüntüleri internete düştü. İsmailağa Cemaati'nin önde gelen isimlerinden "Cübbeli Ahmet Hoca" lakaplı Mahmut Ahmet Ünlü, ocak ayında cemaate seslenerek "Montajlı iftira kasetlerinin" yayınlanabileceğini, kendisine inanmayanlara ise hakkını helal etmeyeceğini söylemiti.

KORKTUĞU BAŞINA GELDİ

Cübbeli Ahmet Hocanın korktuğu dün başına geldi. İki ayrı evde ayrı kadınlarla **** yaparken gizli kameraya çekilen görüntülerdeki kişinin Cübbeli Ahmet Hoca'ya ait olduğu ileri sürülüyordu.

Bazı internet siteleri rezil bir kaset yayınladı. Kasetin yayına verilmesinden kısa bir süre sonra ilk defa ve sadece Haber Evet - Haber, Son Dakika Haberleri, Haberler, Son Haberler, En Son Haber, En Son Haberler, Güncel Haberler, İnternet Haber, Foto Haber, Video Haber, Sondakika haberleri (Only the registered members can see the link) sitesine konuşan Cübbeli Ahmet Hoca pis bir komplo ile karşı karşıya kaldığını dile getirdi.

HAKKIMI HELAL ETMİYORUM

Cübbeli Ahmet Hoca, görüntülerin "montaj" olduğunu iddia etti. Komploya kurban gittiğini söyleyen Cübbeli Ahmet Hoca "Videoyu yayınlayanlara hakkımı helal etmiyorum" dedi.

ORGANİZE İŞLER VAR

Etki bakımından bizim sesimiz çok çıkıyor diyen hoca, rahatsız olanların itibarını zedelemek için türlü yollara başvurduğunu iddia ederek, şunları söyledi: "Ortada organize işler var. Görevli insanlar olmadan olamaz. Bir de durdurulamaması ve yayın yasağı olduğu halde ilgilenilmemesi bizi rahatsız ediyor. Yetkililerden rica ediyoruz. Allah rızası için durdursunlar."

SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞTU

Cübbeli Ahmet olarak bilinen Mahmut Ünlü�nün, aylar önce kendisiyle ilgili montajlı kasetlerin yayınlanabileceği yönündeki uyarısının ardından savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. İşte o kasetle ilgili olarak ilk kez Adnan Oktar, TV'de bir açıklama yapmış ve görüntülerdeki kişinin Cübbeli Ahmet olduğunu iddia etmişti.

Ayrıca

Adnan Oktar’ın Harunyahya.TV’de yer alan açıklamalarında Cübbeli Ahmet Hoca’nın **** kasetiyle ilgili iddialar var. Video görüntülerini izlediğini kaydeden Adnan Oktar, videodaki kişinin Cübbeli olduğunu ve Cübbeli’nin görünmemek için binaya çarşaf içerisinden girdiğini söyledi.

gacvokem
08-01-2011, 21:24
bende videoyu buldum izliyom vay cübbeli vay ,karda yürü izini belli etme :=)
, ayan beyan Cüppeli. Vay arkadaş en çok bu adamlardan korkacaksın anasını satayım.
Ayrıca videonun çekim şekli ne kadar da Baykal'ınkine benziyor öyle?

--

Admin
08-01-2011, 21:49
2 dakikalık goruntüde ben baktımda birşey yok gibi p-ornaya rastladıgımız bir olay yok yani

Hikmet™
08-01-2011, 22:49
2 dakikalık goruntüde ben baktımda birşey yok gibi p-ornaya rastladıgımız bir olay yok yani

O 2 dkkalık görüntüyü çözdüm ben vede yorumu yazdım. :puah:

atakurtul
09-01-2011, 02:13
Cübbeli hocam yapmaz ama(yanında yatar)

alperen
09-01-2011, 03:22
kendisi değilse o kadar korkmasına gerek yok mahkemeye başvursun montaj olup olmadığı ortaya çıkar tabi montajsa

muhsinkilic
09-01-2011, 03:32
külliyen iftiradır bu insan böyle iftira edecek kadar adileşebilirmiş demekki !

alperen
09-01-2011, 03:36
külliyen iftiradır bu insan böyle iftira edecek kadar adileşebilirmiş demekki !
umarım iftiradır

gacvokem
09-01-2011, 10:26
iftira miftira diyonuz ama başrolde o var, yazık ya adama demeki fetulahcılarla bozuşması kötüye pataladı kendisine :)

Catapult®
09-01-2011, 13:26
Ahir zamanda böyle hocalar çıkıcak zaten hepsini bildirmiş Kuran.

NeRoMaN
09-01-2011, 16:52
Bu kadarını da bekliyordum...

cafi
09-01-2011, 21:08
vidio yu izledim çekim çok net dehil gerçekte olabilir montajta

kucer06
09-01-2011, 21:41
Ne montajı arkadaşlar basbayağı cübbeli hoca bunun inkar edilebilecek hiç bir yanı yok.Neden kraldan çok kralcı olunup inkar edilmeye veyahut kaçınılacak inkar edilecek bir neden aranıyor anlamıyorum.

Admin
09-01-2011, 21:42
Kuran'da bir ayet var bu tür hocalarla ilgili ''Aldatıcılar size Allah İle Aldatmasın'' Fatır Suresi 5.Ayet

Hikmet™
09-01-2011, 21:43
Ne montajı arkadaşlar basbayağı cübbeli hoca bunun inkar edilebilecek hiç bir yanı yok.Neden kraldan çok kralcı olunup inkar edilmeye veyahut kaçınılacak inkar edilecek bir neden aranıyor anlamıyorum.

Videoyu bende izledim ve kucer abim haklı basbaya cübbeli bu. Erman Toroğlunun değimi ile buzgibi cübbeli bu.

gacvokem
09-01-2011, 22:36
Kuran'da bir ayet var bu tür hocalarla ilgili ''Aldatıcılar size Allah İle Aldatmasın'' Fatır Suresi 5.Ayet
zaten kuranı kerimi okuyup anlasak hoca moca kalmayacak ,ama malesef cahil toplum okumuyor

kucer06
09-01-2011, 22:56
zaten kuranı kerimi okuyup anlasak hoca moca kalmayacak ,ama malesef cahil toplum okumuyor

Yüzde yüz seninle aynı fikirdeyim

satelman
09-01-2011, 23:04
Selamlar ; ben böyle bir şeye Ahmet hoca için kesinlikle ihtimal vermem , flash tv de aylarca takip edip dinliyorum,yanlış bir ayet veya hadis v.b. yalanına raslamadım,22 yıldır da tanırım,Allah öyle din alimlerini başımızdan eksik etmesin derim kendimce.Bu arada onun da bir peygamber olmadığını (onlar günah işlemezler),unutmamak gerekir diye düşünüyorum.

kucer06
09-01-2011, 23:07
Senin başından eksik etmesin benim adıma konuşma.

erdal05
10-01-2011, 00:12
cübbeli hoca....
kabul görmüş alimlere zayıf ve uydurma hadislerle sataşan....
bana sorarsanız...şarlatanın birisidir....

din adına anlattığı....kendi cemaatinin yoz...dar bir bakış açısıdır....
ve sonuçta tüm cemaatlerin kafasında böyle bi...dar islami anlayış vardır...

videoyu seyretmedim....(bulamadım...sanırım kaldırılmış....)
o konuda bir şey diyemem ama...sonuçta bana güven vermeyen bir tiptir...
ve seyredenlerde...videonun montaj olmadığına dair...kanidirler....

tabi cübbeli ahmet hocayı görüp....fırsatını bulmuşkenn tüm alimlere ...
ondan öte dine saldıran fırsatçılarıda görmekteyim....

sapla samanı karıştırmayalım....arkadaşlar....

osmann
10-01-2011, 10:00
izlemedim ama onun olmadığına inanıyorum...öncelikle cüppeliye inanıyorum... saldırdığı cemaatlerin mensuplarının ona şarlatan demesi her zaman komiğime gitmiştir..bu cemaat mensupları ona çamurdan fazla ne atabilirlerki? ilimle ders verebilirlermi? sanmıyorum...
iftira ise yapanlar utansın...değil ise cüppeli...(çokta şaşırırım hani)
selametle

not: şarlatan yakıştırmasını yapanların vereceği somut bir örnek varmı? "şarlatan=menfaat amacı ile insanları kandırıp fayda salayan kişiler " bizide doğru yola döndürmeleri babında soruyorum...

kucer06
10-01-2011, 11:36
İnsan oğlu çok ilginç şimdi adam çıksa ben bu işi yaptım dese bile hala bazıları yok o değildir diye iddia eder.Bence yok değildir diyenler video'yu izleyip öyle yorum yapsınlar komik duruma düşmesinler.

can123
10-01-2011, 12:07
Yüzde yüz seninle aynı fikirdeyim

bende aynı fikirdeyim hatta daha da ileri giderek heryıl fazlası varken niye imam hatipler mezun verir ve devlet bu insanları ne rede kullanıyor çok merak ederim ama cübbeliyi harcıyanlara sormak isterim yarınlarda sizin görüntüler cıkınca nediyeceksiniz acaba diye

draculu45
10-01-2011, 12:14
Videoyu bende izledim ve kucer abim haklı basbaya cübbeli bu. Erman Toroğlunun değimi ile buzgibi cübbeli bu.

bende izledim gereken cevap burada

osmann
10-01-2011, 13:45
İnsan oğlu çok ilginç şimdi adam çıksa ben bu işi yaptım dese bile hala bazıları yok o değildir diye iddia eder.Bence yok değildir diyenler video'yu izleyip öyle yorum yapsınlar komik duruma düşmesinler.

peki mesele tam tersi ise kucer abi? cüppeli yapmamış ise yani? ona iftira edenler kızarırmı? sanmam... :) selametle kal...
o şayet "evet benim, uyduk şeytana" derse, amenna. kabul ederim...ama o inkar ettiği halde hala ısrarla onun kasedi denirse büyük bir iftira olur... birde erkekle ilgili kaset ayarlamışlar...hasbünallah dedim...kasedi ben görmedim..arkadaşlardan duydum. erkekli falanmış...bakalım bu ne zaman yayınlanacak.:49:

ve şunuda ekleyeyim, şayet bu adamın kötülenmesi, gözden düşmesi için bu yapılıyorsa, hele hele bunu yapanların içinde hizmetlilerde varsa yazıklar olsun... topuna... (öz amcamın oğullarıda bu cemaatten, onlarada...)

kucer06
10-01-2011, 13:55
Osman kardeşim videoyu izle öyle karar ver bence.Hocayı kötülemek niyetinde değilim.İzlersen anlarsın gerçek olup olmadığını.Anlıyacağın hocanın kaçacak yeri kalmamış.Keşke hiç çıkmasaydı ama olan olmuş hoca bu işi kotarmış.Ha bu videoyu çekenler nasıl tezgah kurup hocayı tezgaha düşürmüşler bilemem ama becermişler.Hemde iyi becermişler.İzlersen anlarsın.

aliharbiye
10-01-2011, 18:06
Senin başından eksik etmesin benim adıma konuşma.
Çok güzeldi gerçekten harika bir kelime.:45:

cafi
10-01-2011, 23:04
insanların zaafları vardır sadece peyganberler günah işlemez cübeli ahmet hoca bir konuşmasında üç büyük günah ı yapmadığını söylüyordu iddalı sözleri olan ve göz önündeki insanlar sıradan insanlara göre çok daha fazla dikkat etmeli

hegelmahmut
10-01-2011, 23:33
işimiz hacıları hocalara kaldıysa vay halimize

osmann
11-01-2011, 08:53
işimiz hacıları hocalara kaldıysa vay halimize

neden bunu yazdın? hangi işin kaldı hacılara hocalara?

cabbar64
11-01-2011, 09:03
bence birbirimizi daha fazla kırmamak için bu konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok.kapatılmalı.

can123
11-01-2011, 09:37
yapmış olsada bence bu komployu yapanların hiç mi suçu yok adam başına gelebileçekleri fatih altaylının programında söylemişti bence bunların gözden kaçması daha kötü kimle ipleri gerdi cübbeli gülenle ne dedi sen peygamber ilan edemezsin kendini bununla ilgili herhangi bir delil yok dedi asılbu daha vahim amerikayı arkasına almış oranın vatandaşı sayılan gülen komplolarla gücünü birdaha gösterdi düşüncesindeyim belkide nakşilere süleymancılara mesaj verdi diyorum

erdal05
13-01-2011, 05:32
izlemedim ama onun olmadığına inanıyorum...öncelikle cüppeliye inanıyorum... saldırdığı cemaatlerin mensuplarının ona şarlatan demesi her zaman komiğime gitmiştir..bu cemaat mensupları ona çamurdan fazla ne atabilirlerki? ilimle ders verebilirlermi? sanmıyorum...
iftira ise yapanlar utansın...değil ise cüppeli...(çokta şaşırırım hani)
selametle

not: şarlatan yakıştırmasını yapanların vereceği somut bir örnek varmı? "şarlatan=menfaat amacı ile insanları kandırıp fayda salayan kişiler " bizide doğru yola döndürmeleri babında soruyorum...
osman arkadaşım....
cübbeli ahmet hoca da ...suya sabuna dokunmayan bir islami anlayış vardır....
onun bakış açısında ne başörtüsü meselesini bulabilirsin...
ne filistin meselesini...
ne de dünya müslümanlarının acılarını....
onun derdi kendi cemaatini şişirmekten....uydurma ve zayıf hadisleri baz alarak...bir çok islam alimine saldırmaktan ibaret....
islamı....sakala ,cübbeye,sarığa,çarşafa hapseden....dar bir kafa....
derin devlet sever cübbeli ahmet hocayı...çünkü amma bilinçli...amma bilinçsiz ama...kullanılmaya müsait bir yapısı vardır....
şarlatan tabiri ise....ali rıza demircan hocaya ait....
cübbeli hoca...herkese olduğu gibi...ona da saldırmıştır....(gogıla yazarsanız...tartışmalarını ve içeriğini bulabilirsiniz)

bu video...seyredenlerin ortak fikriyle gerçek bir olay....
varsın cübbeli kendi cemaatine ..."video montaj ve hatta beni paris hiltonlada beraber çekmişler....yok erkeklerle de çekmişler...hep montaj yapmışlar vs."deyip....topu taca atıp...olayı sulandırsın....

nasılsa kendi cemaati...kendisine inanıyo....
ve hatta uçuruyoo....
öyle ya...
şeyhe sormuşlar ..."-şeyhim sen uçar mısın " diye...
şeyh de cevap vermiş...."- ben uçmam ama...müritlerim beni uçurur"...

uçsun bakalım....allah'ın sopası yok ki....
hakkına girdiği bir çok insanın böyle ahı tutar işte.....!!!

bu konunun dinle hiç bir alakası yok...bu olsa olsa cübbeli hocanın ferdi çam devirmesidir...o kadar....!!!

osmann
13-01-2011, 09:01
erdal kardeş.
adamın yanında değildim...yapıp yapmadığını bilmem...herne kadar görüntülerde o varsada inkar ettiği sürece yapmamıştır derim... (inkar ettiği sürece...) ve gerçekten yapmamışsa bir çoğunuz kul hakkına girdiniz...haa yapmışsada sevaba girmezsiniz... o artık onun derdi...sadece yaptığı zinadan dolayı günaha girmeyip kendisine inanan milyonların hakkınada girmiş olacak. (kendisine inanılması güvenilmesi örnek alınması da bir hak) haricinde dini bir şekilde bu pisliğe bulaştırması, insanların bundan dolayı islam dinine laf etmesi, masum dindarların zan altında bırakılmasına sebep olmasıda cabası.

ayrıca erdal yazdıklarına katılmıyorum... adama nasıl uydurma ve zayıf hadisleri baz alıyor dersin.? anlamıyorum... cüppelinin söylediği hangi hadis ler bunlar? özellikle uydurma olanı?
ben bu adamın cemaatine bağlı değilim...(hiçbir yere bağlı değilim açıkçası) ama dinlerim.sağlam olduğunu düşündüğüm kişilerin vaazlarını dinlerim. teke tek te saatlerce konuştu. hangi hadisi uydurma idi. hangisi zayıf hadisti. sağlam kaynaklar verdi adam.

cellini
13-01-2011, 11:17
cübbeli ahmet hoca adı ile bilinen zat konuşmalarıyla anlatım tarzıyla toplumda şirin gözükmeye çalışan bir kişidir.ne yalan söyleyeyim hiç bu tür insanlara inanmam ve ihtiyacım da yoktur.fakat konuşma tarzı ve güçlü bir hitap kabiliyeti olan bir adam olduğu için bazen dinlemişimdir.hiç bir zaman da asla kendisinden etkilenmemişimdir. sadece konuşma tarzı bazen beni güldürdüğü için habertürk te falan izlemiştim. yukarda yazılan yazıları okuduğumda bu olayların çok abartıldığı kanısındayım.sonuçta o da bir insan. insan olmanın zayıflığıyla hata da yapacak günah da işleyecek. inkar da edecek.dünyanın sonuda değil.

can123
13-01-2011, 11:46
kullanılmaya müsaid adam bizimki değil bizimkinin inançı tam o hep doğruyu söyler mesala hür adam adam hür ama memleketi hürrüyete kavuşturan adam zavallı aciz kimsesiz ama hayatı boyunca memleketinin hürriyeti için çalıştığı için hür değil bizim satranctaki piyonlar gibi kullanıldığımızı düşünüyorum bazen sağcı solçu alevi sunni kürt türk meteryal çok oyna yavrum oyna bizden olamayan müslüman değildir adam gülene bir laf söyledi adamın düştüğü hal ortada ama şimdi bizde desekki gülen neden evlenmedi yanında hiç hatun görmedik çekçekebildiğin yöne ayıp yazık memlekette neler oluyor