Orijinalini görmek için tıklayınız : Atv çocuk kanalı Minika tv yayında
Baldemir
15-01-2011, 02:06
Minika Tv'de yayında.Turkuvaz grubunun yeni çocuk kanalıdır.Kardeş kanalı ATV olan Minika'da her yaşa uygun eğitici programlar,eski programlar,popülerleşmiş çizgifilmler vardır.Kanal test yayınındadır.
11791 H 16000 5/6
MinikaVpid:310 Apid:320 TR /330 ENG
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
web sitesi : Minika (Only the registered members can see the link)
Minika
Digitürk:170.kanal
D-Smart:54.kanal
IPTivibu:113.kanal
Tivibu:113.Kanal
Aynı zamanda sitesinden izlenebilmektedir.Kanal Teledünya 165.kanalda denilmesine rağmen yayını yoktur.
cilginizmirli
15-01-2011, 09:59
Bilgi için teşekkürler.
Teledünya'yı görmek şaşırttı.Bu kadar çobuk kanal eklemez.Hele ki çocuk kanalı.
ATV'nin çocuk kanalı hayal kırıklığına uğratmasın bizi bebek kanalları arşivi oldu Türkiye'de
Vikipedi'de yazdığına göre WİTCH ve Spider-man yayınlanıcakmış.Küçükken izlerdim.Spider-man eski seriyle kalkmam başından:).Vikipedi'de kaynak olarak gösteremeyiz herkez girip değiştirebiliyor sonuçta.
eraydin_93
15-01-2011, 15:47
1-türksat yazmıyor galiba orda?
2-haber kanalı yayına başladı mı?
digital_52
15-01-2011, 16:04
haber kanı nerde ?????????
1-türksat yazmıyor galiba orda?
2-haber kanalı yayına başladı mı?
Uydu derken Türksat 3A'yı kastediyor olmalı.Türksatta olmazsa Teledünya ve D-Smart'tada olmazdı zaten.
umarım kaliteli bir kanal olurda benim çocukları disney ve nick'den kurtarır
umarım kaliteli bir kanal olurda benim çocukları disney ve nick'den kurtarır
Disney'in bir zararı yok.Gençlik dizilerini saymazsak iyi bir kanal değil.Bazı ülkelerde Jetix kaldırılınca programlar bu kanal geçmişti.Bize geçmedi malesef Disney XDdede Channel'dede aynı çizgifilmler.Elindeki hazineleri değerlendirmemek çok saçma.
Nick'te kötü kanal değil.Çoğu yerde hep küçümserim.Klasikleri kaldırılmış bir kanal.Hepsi yayınlanmadan hemde yeni bölümler ekledikten sonra geceleri yayınlıyorlar.Nick'te öldü.
Türk kanallar malum hep ölü doğdular.0-10 yaş 10dan büyükler yaşlı sayılan bir ülkedeyiz.Yayınlarımıza bak gençlik dizisi diyorlar o bunla öbürü şunla ilişkiye giriyor.Disney ve ya Nick gençlik dizileriyle bizimkini karşılaştırın farkı görün.Çocukla bebek,gençler uygunsuz programlar izliyorlar.
ATV'nin vikipedide yayınlayacak programları doğruysa eğer Türkiye'deki en iyi kanal olur.Doğru değildir Witch,Andy'nin nesi var?,Spider-man,Sonic X,Bobby'nin Dünyası, gibi programlar Disney'in elinde olmasına rağmen yayınlamıyor.Ben bu çizgifilmlerle büyümüştüm.Onların dışında eski çizgifilmler,Scooby Doo falan görünce şaşırdım.ATV, Türkiye'nin başaramadığı kaliteli çocuk kanalını yapabilir.
Yinede pek inanılcak gibi değil.
* Dragon Ball
* Jetgiller
* Örümcek Adam
* Taş Devri
* Jackie Chan Adventures
* Pokemon
* Beyblade
* Kaptan Mağara adamı
* Tweety
* Tazmanya Canavarı (Looney Tunes)
* Scooby-Doo, Where Are You!
* W.I.T.C.H.
* Andy'nin Nesi Var?
* Digimon
* Şirinler
* Çilek kız
* Bir varmış bir yokmuş
* Denver
* Transformers Armada
* Açıl Susam Açıl
* Ninja Kaplumbağalar
* Müfettiş Gadget ve Küçük Gadgetler
* Heathcliff
* Kötü köpek
* Beverly Hills Gençliği
* Batman
* Sonic X
* Afacan Louie
* Bobby'nin Dünyası
* Teletabiler
Vikipedide yazanlar bunlar.İnanılmaz bir liste.)
eraydin_93
15-01-2011, 22:40
Uydu derken Türksat 3A'yı kastediyor olmalı.Türksatta olmazsa Teledünya ve D-Smart'tada olmazdı zaten.
evet türksat 3a pardon..
Disney'in bir zararı yok.Gençlik dizilerini saymazsak iyi bir kanal değil.Bazı ülkelerde Jetix kaldırılınca programlar bu kanal geçmişti.Bize geçmedi malesef Disney XDdede Channel'dede aynı çizgifilmler.Elindeki hazineleri değerlendirmemek çok saçma.
Nick'te kötü kanal değil.Çoğu yerde hep küçümserim.Klasikleri kaldırılmış bir kanal.Hepsi yayınlanmadan hemde yeni bölümler ekledikten sonra geceleri yayınlıyorlar.Nick'te öldü.
Türk kanallar malum hep ölü doğdular.0-10 yaş 10dan büyükler yaşlı sayılan bir ülkedeyiz.Yayınlarımıza bak gençlik dizisi diyorlar o bunla öbürü şunla ilişkiye giriyor.Disney ve ya Nick gençlik dizileriyle bizimkini karşılaştırın farkı görün.Çocukla bebek,gençler uygunsuz programlar izliyorlar.
ATV'nin vikipedide yayınlayacak programları doğruysa eğer Türkiye'deki en iyi kanal olur.Doğru değildir Witch,Andy'nin nesi var?,Spider-man,Sonic X,Bobby'nin Dünyası, gibi programlar Disney'in elinde olmasına rağmen yayınlamıyor.Ben bu çizgifilmlerle büyümüştüm.Onların dışında eski çizgifilmler,Scooby Doo falan görünce şaşırdım.ATV, Türkiye'nin başaramadığı kaliteli çocuk kanalını yapabilir.
Yinede pek inanılcak gibi değil.
Vikipedide yazanlar bunlar.İnanılmaz bir liste.)
disneydeki gençlik dizileri pek çocuklara uygun değil ama çizgi dizilere sözüm yok
disneydeki gençlik dizileri pek çocuklara uygun değil ama çizgi dizilere sözüm yok
Gençlere uygun.Tabii yaygın bir kanal olmadığı için bilinmiyor.Gençlik dizisi sanıp Küçük Sırlar,Kavak Yelleri izliyorlar.Diğerleri malum herkez birbiriyle ilişikiye giriyorlar uygunsuz.Disney gençlik dizilerindede kızların erkek meraklısı var.Bunada şaşırmamak gerek gerçek hayatta da böyle.Bizim dizilerimizdekileri örnek almaları iyi.
Minika'ya gelirsek bakalım isme andanacakmıyız.Bebek mi çocuk mu kanalı olacak merak ediyorum.Bu ülkede düzgün bir çocuk kanalı açılmadı gitti.Çocuk kavramı birazda gençlere hitapta etmeli.Eski çizgifilmler,kaliteli çizgifilmler,animeler falan yayınlarsa daha iyi olur.Gündüzleri vs gibi arayan eğitici programlarda sıkıştırsalar fena olmaz.Açılır açılmaz tüm platformlarda başlayacağına göre kalitelisine güveniyor ya da Yumurcak Tv gibi bebekleri Caillou hastasına çevirmeyi hedefliyor.
Program korusunda wep siteleri berbat.Hiç ayrıntılı değil.Çizgifilmleri,hangi platfromlarda olacağı yazmıyor.
atakurtul
16-01-2011, 23:03
Hayırlı olsun
Kanal yayına başladı.Güzel fena değilmiş programları.Teledünya'da yayın yok.
Baldemir
28-01-2011, 14:32
frakansı kac
11791 H 16000 5/6
Minika Vpid:310 Apid:320 TR /330 ENG
MİNİKA TV DİGİTURK 170. Kanalda Test Yayınına Başlamıştır.
bende bu frkansatan kanllrı bulmuyor
Baldemir
28-01-2011, 14:42
Minika TV
11791 H 16000 5/6
MinikaVpid:310 Apid:320 TR /330 ENG
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Baldemir
28-01-2011, 14:43
yayın hd mi yoksa
Hayır hd degil sd yayın yapmakta.
bende bu kanalları bulmuyor ne yapmam lazım sinyal var fakat kanal bulunamadı diyo
Baldemir
28-01-2011, 15:03
bende bu kanalları bulmuyor ne yapmam lazım sinyal var fakat kanal bulunamadı diyo
Uydu alıcınızdan gereksiz tp kanallarını silip yeniden taratınız.
Kanalın Teledünya 165.Kanalda olacağı yazıyor.Kanalın Disney XD'ye çok benziyor.
hallederiz
28-01-2011, 18:54
bu bölümde yetkisi olan bir arkadaş başlığı Atv çocuk kanalı Minika tv yayında olarak değiştirirse daha iyi olur bence
Özgür Erge
30-01-2011, 14:26
başlık degiştirlmiş..
hallederiz
30-01-2011, 18:25
başlık degiştirlmiş..
evet dün ben yazdıktan sonra değiştirmişler
digital_52
30-01-2011, 18:57
güzelle benziyor yumurcaga rakip gibi heheheheh
güzelle benziyor yumurcaga rakip gibi heheheheh
Yumurcak Tv mi:D.
Yumurcak TV ve TRT Çocuk'un tek rekabet edeceği kanallar Türksattaki chat kanallardır.Minika Disney ve Nick'ten sonra en iyi çocuk kanalı.En azından Ares medyanın çizgifilmlerini toplu alan Smart Çocuk,Karamel TV,Maxi gibi değil.Jetix animasyonlarının iyilerini eklemeye devam ederse en iyi çocuk kanalı olabilir.CN'yi yollar ya ni.
kanuni41
02-02-2011, 14:21
Minik atv
TÜRKSAT 3A UYDUSU
42 DERECE DOGU
FREKANS 11791
SYMBOL 16000
FEC 5/6
POLARİZASYON Horizantal
atakurtul
02-02-2011, 15:07
Hayırlı olsun
ilhanaktan
02-02-2011, 16:15
ustam ne ıçerıklı bu mınık atv
ustam ne ıçerıklı bu mınık atv
Çocuk
Disney ve Jetix markalı çizgifilmler ve bebekçe şeyler var.Disney XD ve Yumurcak(Benzer çizgifilmler) karışımı gibi.
hayırlı olsun bu günlerde maşallah her kanal çocuk kanalı yayınlamaya başladı bi anlam veremiyorum ama yinede güzel bir yayın
hayırlı olsun bu günlerde maşallah her kanal çocuk kanalı yayınlamaya başladı bi anlam veremiyorum ama yinede güzel bir yayın
Katılıyorum ama biraz sadeleştirsen 15 çocuk kanalından geriye birşey kalmaz.
TRT Çocuk+Yumurcak Tv=1 kanal
Cartoon Network=1 kanal
Planet Çocuk+Smart Çocuk+Karamel TV+Maxi Tv=1 kanal
Jojo+Minika+Kids Co=1 kanal
Disney Channel+Disney XD+Playhouse Disney=1 kanal
Nickelodeon=1 kanal
Lilo Tv+Bebeğim TV+Duck TV+Baby tv+Baby First=1 kanal
7 kanal çıktı.Sadece şu an yayınlanan programlar.Yoksa kanalların geçmişine bakarsak sırf Disney XD kanalının içerisinde 4 ayrı kanal çıkabilir.Smart Çocuk'tan 3 tane.Yerli çocuk kanalırımızın içeriği boş zaman.Smart Çocuk iyiydi eskiden 3-4 sene önce.Minika şu an fena değil.Bende anlam veremiyorum bazem ayrı frekansta kanal açmak.Maxi Tv içeriği Karamel Tv'ye geçti.Turkuvaz(ATV) şirketi bu kanalı satın alabilirdi.Bilemeyiz yine de hangisi daha hesaplı.Cine5'de satışta Turkuvaz'ın satın alabilecek durumu var.TMSF oldukça indirim yaptı 20 Milyon dolar(80 milyondan bu kadara düştü).Karasal'da dahil tüm platfromlarda var.Oldukça da karlı çıkardı.Teknik işler ve yaygınlaşmada uğraşmalarına gerek kalmazdı.
gungor1976
03-02-2011, 00:33
Dedikleri çizgi filmleri yayınlarlarsa süper.ben bile izleyebilirim.zaten mecburen izliyorum hepsini.Bilgilendirme için teşekkürler
Teledünya bir konuda daha sınıfta kaldı maalesef. İnşallah yanıltırlar bizi diyelim .
Teledünya bir konuda daha sınıfta kaldı maalesef. İnşallah yanıltırlar bizi diyelim .
Teledünya değil Hacıdünya o.Anca Arap anca haber.Minika resmi facebook sayfasındada formaliteden yakında Teledünya'yız yazmış.Bari hacıdünya'da yayınımız yoktur yazsa millette beklemese:puah:.
Türksat Teledünya projesini eline yüzüne bulaştırdı.Belgesel kanalları,universal,fx,sinema kanalları,disney channel alındı iş bitti.Kablo platfromu kablo kanalı ekler.Ülkemizde dünya'daki tüm kablo platformlarında bulunan kanallar var.Teledünya'da yok.Gelenlerinde kardeş kanalları yok.Digitürk kalitesinde beklemiyoruz ki en azından Türksat'ta elde tutulan kanalları,gerekli kanallar ve bir kaç kablo kanalı.
Minika tv halen test yayınında.Belki Teledünya'ya geçince test yayını biter.Çok yakında demişler ama Maxi tv bile Teledünya'dayız denilmesine rağmen tam tamına 1 yıl sonra eklendi.Çok yakındayız demek acaba kaç yıl demek.Türksat için zaman kavramıda farklı.TRT ışık hızı,diğer kanallar aylar/yıllar sürüyor.
ferhatkdz
08-02-2011, 14:50
bilgi için teşekkürler.
yekcanajans
09-02-2011, 11:27
hadi hayırlısı olsun çocuk kanalları artmaya başladı...:sunglasses2:
hadi hayırlısı olsun çocuk kanalları artmaya başladı...:sunglasses2:
Halen elde tutulan birşey yok.Jojo var oda şifreli.Bence çocuk kanalı açmak yerine TRT,Turkuvaz,Doğan,Ethem Sancak paraları birleştirip doğru düzgün birşey açsınlar.Çok fakir kuruluş gibi saçma sapan programları yayınlıyorlar.Bebek,çocuk,genç,anime 4 kanal altın gibi dizsinler hepsini.Toplasak bir kanal etmiyorlar.Doğru düzgün programlarda var ama 1-2 tane ya bölümleri eksik ya da Doğan'ın dağıtımcılıkta CN'den aldıkları:rule1::tongue: