Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fatih Terim Arena'nın Açılışına Katılmadı

kucer06
16-01-2011, 15:47
Only the registered members can see the link

Tecrübeli teknik adam Terim, açılış töreni için Aslantepe'de Protokol Tribünü'nün girişine geldi ama...Ancak kapıdaki görevli, Terim’in yerinin VIP Batı Tribünü’nde olduğunu ve Protokol’e giremeyeceğini söyledi. Bunun üzerine oldukça sinirlenen Fatih Terim, içeri girmeden Türk Telekom Arena’nın kapısından geri döndü. Bu arada Sarı-Kırmızılı ekibin unutulmaz futbolcuları, teknik adamları ve camianın önde gelen isimleri dünkü açılış töreni ve Ajax karşılaşmasını takip etmek için Aslantepe’deki yerlerini aldılar.

hüseyin
16-01-2011, 22:01
fatih terimde sırf kaprisbe kardeşim...sanki babası kanuni anası hürrem...

atakurtul
16-01-2011, 22:06
İyi ki katılmamış

veyselbakan
17-01-2011, 08:34
havalar 1500 ister katılsın ister katılmasın

hallederiz
17-01-2011, 10:26
yokluğu hiç hissedilmedi

Volkan
17-01-2011, 13:09
katılsa ne farkerderki

cellini
17-01-2011, 18:23
evet galatasarayımızda maalesef kötü gelişmeler olmakta. bir kırgınlık bir tahammülsüzlük aldı başını gidiyor.

idiye
18-01-2011, 12:20
Ne derler -- İnsan oğlu çiğ süt emmiştir.Kadir kıymet bilmez demişler.Boşunamı ?---

tomas57
18-01-2011, 12:45
ben fenerbahçeliyim. fakat, unutulmaz başarılarda büyük pay sahibi ,tarihe geçmiş bir adama statta böyle bir muamele yapılması galatasarayın ayıbıdır.......

veyselbakan
18-01-2011, 16:16
gs da büyük başarılarda onun kadar futbolcularında o yıllardaki yönetiminde katkısı büyüktür onun haricinde kim bu kadar kapris yaptı ve ne ayıbı yapıldı çok merak ettim ne yapılcaktı yalvarılıp ayağının altına kırmızı halımı sereceklerdi!!!

draculu45
18-01-2011, 23:05
kaprisli insanların yeri yok

rselturk
19-01-2011, 00:28
Tüm sayfa taraftar yorumlarını okudum,"kadir bilir" lik buysa eğer,iyi ki katılmamış!...

MUTAF
19-01-2011, 01:32
düne kadar çok severdim, ama artık soğudum.

hüseyin
19-01-2011, 02:16
galatasaray fazlasıyla ona kadirkıymetlikte bulundu,uefa kupasını almış bir antrenör olarak galatasaray f.terime diyetini fazlasıyla ödedi...kupayı aldıktan sonra fiyaskoyla sonuçlanan italya macerasından sonra galatasaraya gelip yanlış ve hatalı transferlerden dolayı kulübün 40-50 milyon dolar zarara uğramasına neden olan sözüm ona imparator terim milli takıma kapağı attı,buradan galatasaraya galatasaraydan milli takıma bu döngü yıllarca sürdü..yani 2000 yılının uefa piyangosu havası gazı 8-9 yılda bitti,çünki ortada somut bir başarısı yok,elle tutulur birşey yok...f.terim ve futbolcuları o dönem galatasaray sayesinde dolar milyoneri oldular,şan şöhret ihtişamı bu kulüp sayesinde gördüler...fakat bu arkadaşlar hala uykudalar hala 2000 binli rüyadalar birilerinin uyandırması lazım,arena stadında olan bu..vip deyilde protokol tribüne oturacakmış arkadaş,ne sıfatla neye dayanarak...süper kupayı galatasaraya kazandıran luceskunun hakkı yokmu orada oturmaya veya bir davete...neyse bugün dün önceki gün kulüplerdeki antrenörler futfolcular menejerler vs vs hepsi o bulundukları kulüplere birşeyler vermiştir buna itirazım yok fakat fazlasıyla karlışılığını almışlardır hele hele f.terim h. şükür gibiler çok çok fazlasını almışlardır ve hala babalarının iş yeriymiş gibi alma gayreti içindedirler aynı son 50 yılın siyasetçileri gibi aynı yüzler aynı söylemler...nedeni gayet açık bire üç veriyor,karizman iyise bire beşte verir...eee böyle yağlı kapıda heryerde bulunmaz...

Bares-si
19-01-2011, 03:16
Fatih Terim'in kazandıklarını söyleyenlere;keşke diğerleride bu başarıları kazandırıp dolar milyoneri olsaydı.Rüyasında dahi göremeyenler bu başarıları kalkıp para-pulla aynı kefeye koymaları bu işin çok kolay olduğunu zannedenlerdir.
Hala o başarılar elde edilemiyor,ama hala herkes ahkam kesiyor neymiş Fatih Terim kaprisliymiş vay efendim çuvalla para almışlar..Bir başkası bunu yapsa kimbilir neler olurdu,değerini bilmiyoruz vesselam bu adamların biz çok ararız çoookkkk.Ahh o günler ahh,Samiyende bir avrupa maçı oynadığımızda ne kadar rahat seyrederdik,nasıl olsa kazanacağız diye..

veyselbakan
19-01-2011, 08:25
Fatih Terim'in kazandıklarını söyleyenlere;keşke diğerleride bu başarıları kazandırıp dolar milyoneri olsaydı.Rüyasında dahi göremeyenler bu başarıları kalkıp para-pulla aynı kefeye koymaları bu işin çok kolay olduğunu zannedenlerdir.
Hala o başarılar elde edilemiyor,ama hala herkes ahkam kesiyor neymiş Fatih Terim kaprisliymiş vay efendim çuvalla para almışlar..Bir başkası bunu yapsa kimbilir neler olurdu,değerini bilmiyoruz vesselam bu adamların biz çok ararız çoookkkk.Ahh o günler ahh,Samiyende bir avrupa maçı oynadığımızda ne kadar rahat seyrederdik,nasıl olsa kazanacağız diye..
şahıslar geçicidir baki olan o kulüp ve ismidir bu kadar şımarıklık bu kadar kapris gs ın üzerine çıkamaz bu olay bu kadar basit!!!

idiye
19-01-2011, 09:32
Ne hikmetse G.s lilarin disinda kalanlar ,Fatih Hocanin kadrini kiymetini biliyor.G.s lilar bilmiyor.Fatih Hocayi zerre kadar sevmem kasinti ,kendini begenmis,dünyayi ben yarattigim tavirlarindan dolayi.Bir de milli takimda yaptigi baazi hatalardan dolayi.Ama Teknik adamligina gelince hic kimsenin tek kelime söyleme hakki yok.Yani teknik drektör olarak ona hic kimse kulp takamaz.

G.s lilarn Fatih hocaya yaptigi ayiplar tartilirsa Fatih hocanin yaptiklari devede kulak kadar.Fatih hocayi kovan g.s.G.s teknik drektörlük ceketimi askiya astim diyen Fatih hoca.Bunlari unutan g.s sikisinca kapisina gidip yalvaran g.s.
Onurlu ,sözünün eri olamak suc mu?

Bütün g.s disinda herkez fatih hocayi takdir ediyor.Gs. camiasi akilli olsaydida küstürmeseydi.Her g.s li elini vicdanina koysun ve kendini Fatih hoca olarak degerlendirsin .Ayni durum kendi basina gelse nasil davranirdi?

veyselbakan
19-01-2011, 15:02
takım aşkı küslükde dinlemez kapriste dinlemez eğer o takıma aşıksan kamuflajla gidersin yine o açılışa gidersin dediğim gibi biz futbolcuya değil teknik direktöre değil renklerine adına aşığız bu takımın ister katılır ister katılmaz elbette teknik adamlığı tartışılmaz ama kaprisleri de tartışılmaz kusura bakmasın ama kimsede ona padişahim çok yaşa demez!!!!!!!!!!!!!!!

Bares-si
20-01-2011, 01:13
Fatih Terim'i tartışan tıpkı Hakan Şükür'ü tartışanlar gibi futboldan ve futbol gerçeklerinden anlamayanlardır.

veyselbakan
20-01-2011, 08:33
kimse fatihi ve yaptıklarını başarılarını inkar etmiyor arkadaşım biz ne diyoruz sizler neden bahsediyorsunuz ben eğer takm ve forma aşkı ile bu gs bağlıysam kimle küs olursam olayım yada problem sorun ne olursa olsun gs ın bu zor günlerinde onu yanlız bırakmam bak dikkat et gs diyorum adnan şükrü veyahut veli için demiyorum şahıs ismi vermiyorum gs için diyorum ama kapris ve bu kadar kasıntı adamı bozar bu konuyuda bu kadar uzatmanın anlamı yok yeri geldi başarılarda fatih sahada ağladı bizler ekran başında bunu zaten kimse ama kimse inkar edemez ama ne olursa olsun gs ın bu kötü günlerinde fatih kim olursa ne olursa olsun bu takıma sahip çıkmalıydı biz bundan bahsediyoruz!

idiye
20-01-2011, 15:05
Öyle bir zamandayiz ki herkez kendini profesör zannediyor.Her konunun en iyi bileni kendini kabul ediyor.

Imparator diye yere yurda konulmayanlar simdi ayaklar altinda .Bunun aciklamasi nankörlük ve vefasizlik .

Hakan Sükürü taniyipta Metin oktayi görmeden bilmeden onun yerine koymakda iste futboldan anlayanin anlayisi.

ercişsat
20-01-2011, 19:21
fatih hocayı kızdırmışlar belliki