Orijinalini görmek için tıklayınız : Dreambox 500s Server Bağlantı Hakkında
Merhabalar arkadaşlar
Dreambox 500s cihazımın server bağlantısı vardı sorunsuz çalışıyordu ama 3 4 gündür server kartlarının hepsi 0 gösteriyor.Telefonla bilgi aldığımda serverin sağlam olduğunu öğrendim acaba benim mak. da nasıl bir yol izlesem sorunu çözebilirim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlar ise çok sevinirim. Şimdiden Teşekkürler
Not.Server bağlantı test ettiğimde ışıklar yeşil yanıyor ama başka bir ince noktası olduğnu düşünüyorum ve işin içinden çıkamadım yardımcı olursanız sevinirim.
-Modeminizi açıp kapatın
-Kumandadan mavitusa basıp cccam restart yapın sorunun düzelmesi lazım
Yukarıdaki uygulamalar çalışmazsa başka image deneyin
-Modeminizi açıp kapatın
-Kumandadan mavitusa basıp cccam restart yapın sorunun düzelmesi lazım
Yukarıdaki uygulamalar çalışmazsa başka image deneyin
serkan bey değiniz ilk 2 maddeyi harfiyen yerine getirdim ama hayla sorun aynı ve devam etmekte
image dediğniz olay nedir ve nasıl yapılması gerekiyor.Benim serverimi etkiler mi acaba tesekkurler
selim789
18-01-2011, 00:19
serkan bey değiniz ilk 2 maddeyi harfiyen yerine getirdim ama hayla sorun aynı ve devam etmekte
image dediğniz olay nedir ve nasıl yapılması gerekiyor.Benim serverimi etkiler mi acaba tesekkurler
serveri aldığınız kişiyle görüşün. image atmadan önce server bilgilerini yedekleyin yoksa silinir server bilgileriniz.
serveri aldığınız kişiyle görüşün. image atmadan önce server bilgilerini yedekleyin yoksa silinir server bilgileriniz.
aldığım kişi ile görüştüm fakat onlarda bir problem olmadığını söylediler.
Bağlantı test ediyorum ışıklar yeşil yanıyor fakat kartlar hayla 0 insanın canını sıkan bir durum gerçekten.
Bağlantı test ediyorum ışıklar yeşil yanıyor fakat kartlar hayla 0 insanın canını sıkan bir durum gerçekten.
Var/ etc klasorunun içindeki cccam.cfg dosyasını yedekle bir yere sonra yeni image indir image yeni yazılım gibi birşey oluyor onucihazına at sonra ccca.cfg dosyasını yeni imagenin içine yollarsın sonra düzelmesi lazım
kartların 0 geliyorsa sorun serverde serverciye söle sana başka bir clıne satır versın.