Orijinalini görmek için tıklayınız : Planet Çocuk, Metro FM, Süper FM, Digitürk'te
Planet Çocuk Digitürk 63.Kanaldan yayın yapmaktadır.
Radyolardanda 402. kanala SÜPER FM, 407. kanalada METRO FM eklenmiştir.
Kanalda Yayınlanacak Çizgi Filmler
-Adalet Takımı
-Taş Devri
-Red Kit
-Ninja Kaplumbağalar
-Bratz
-Rıch Rıch
-Scooby Doo
-Norman Normal
-Sabrina
-Zorro 1
-Bugs Bunny
-Ayı Yogi
-Gökyüzü Savaşçıları
-Okyanus Çocukları
-Kahraman Kaplumbağlar
-Spagetti Ailesi
-Ninja Okulu
Yayın Saatleri 05:00-24:00
yekcanajans
22-01-2011, 13:14
hocam haber için tşkler kanalın frekansı verir misin
Şimdi baktım evet 63. kanala eklenmiş. Ama birsürü çocuk kanalı var zaten. Adam gibi yerli müzik kanalı yok DİGİTURK'te.
hocam haber için tşkler kanalın frekansı verir misin
Eutelsat W3 11511 H 27500
Şimdi baktım evet 63. kanala eklenmiş. Ama birsürü çocuk kanalı var zaten. Adam gibi yerli müzik kanalı yok DİGİTURK'te.
Bence boşa eklediler.Katılıyorum zaten diğer platformların eklediği çocuk kanalları malum Digitürk hiç çocuk kanalı eklemeseler yine de iyiler.Disneyler,Jojo gibi kanallar elinde sonuçta.Tek eksikleri müzik.Planet Çocuk yerine diğer kanalları getirebilirlerdi Planet Türk ve Planet Pempe eksik kanalları Digitürk'ün
yekcanajans
22-01-2011, 15:16
Eutelsat W3 11511 H 27500
tşkler hocam...
yekcanajans
22-01-2011, 15:18
evet,böylece d smarta ait olmadığı ortaya çıkmış oldu...:45:
Bence boşa eklediler.Katılıyorum zaten diğer platformların eklediği çocuk kanalları malum Digitürk hiç çocuk kanalı eklemeseler yine de iyiler.Disneyler,Jojo gibi kanallar elinde sonuçta.Tek eksikleri müzik.Planet Çocuk yerine diğer kanalları getirebilirlerdi Planet Türk ve Planet Pempe eksik kanalları Digitürk'ün
bence tek eksik düzgün bir türk sineması kanalı
ercişsat
22-01-2011, 19:42
çocuklara ve kendini çocuk hissedenlere hayırlı olsun
çocuklara ve kendini çocuk hissedenlere hayırlı olsun
Klasik çizgifilmleri yayınlacakmış.Gereksiz bir kanal değil yani.
Catapult®
22-01-2011, 20:58
Pokemon gibi animeler yayınlayacaksa tutar obudik gubidik cizgifilmler yok kayyo bilmemne yayınlayacaksa hiç açılmasına gerek yoktu.
Planet çocukta çocukluğumdaki izlediğim çizgifilmler çıkıyor. :)
Pokemon gibi animeler yayınlayacaksa tutar obudik gubidik cizgifilmler yok kayyo bilmemne yayınlayacaksa hiç açılmasına gerek yoktu.
ALLAH Korusun çocukların beğni uyuştu.Yumurcak Tv zararlı bir kanal.
Scooby Doo,Taş devri tarzı şeyler yayınlıyormuş.Eski program yayınlayan bir kanal geldi sonunda.Bu bir Türk kanalıda.Ucuza kaçmışlar yinede seven çıkar.
Pokemon,Beyblade gibi programlar Minika'da yayınlacak diye vikipedide bilgi var.Ama kesin değil,istediği gibi giren değiştirebiliyor sonuçta.
DİGİTURK'te 2 yeni radyo kanalları eklenmiştir. 1. mesaja eklendi.
cilginizmirli
24-01-2011, 15:50
Hayırlı olsun.Taş devri çocukluğum geldi bir an gözümün önüne.
cilginizmirli
19-02-2011, 23:45
turksat frekansı ne
Konunun burası ile alakası bile yok ama yinede vereyim frekansını 11012 Di*** 30000 5/6