PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : MediaLink 9700 Kullanıcı İstekleri

kınık
29-01-2011, 20:20
cihaza destek verileceği söylendi ama hala firmadan cıt yok cihazın cok eksikleri var cihaz firma destek vermeyi düşünüyormu yoksa baş cihazları mı yönelilim alan arkadaşlarla haberleşiyoruz kimse cihazdan memnun değil cihaz özellikerlinin yazıldığı gibi değil diyorlar herşey kağıt üstünde var yazılıma desteğe gelince yok deniyor cihaza destek olunmassa cihaz geldiği gibi gider cihazın menüsü filan hic hoş deil kör tarama yok kanal gecişleri yavaş server görünmüyor dreamda olduğu gibi hangi şifreden actığı belli değil doğru dürüst programı yok daha cok eksiği varda aklıma şimdilik bunlar geldi aklıma geldiğince yazacam saygılar:ranger:

Admin
29-01-2011, 20:40
Firma destek verecek kınık hocam merak etmeyiniz.

kimse cihazdan memnun değil cihaz özellikerlinin yazıldığı gibi değil diyorlar

Yazmıssınız diyorlardan öte sizin kişisel düşüncelerinizde eksik var sanırım Medialink yeni bir cihaz elbette eksiklikleri vardır gerçi ben deneme sansı bulamadım ama medialink sizleri yalnız bırakmayacaktır

kınık
29-01-2011, 21:03
Firma destek verecek kınık hocam merak etmeyiniz.

Yazmıssınız diyorlardan öte sizin kişisel düşüncelerinizde eksik var sanırım Medialink yeni bir cihaz elbette eksiklikleri vardır gerçi ben deneme sansı bulamadım ama medialink sizleri yalnız bırakmayacaktır
tmm ustat hep verceğiz diyorda en azında calişmalrımız vard yada şu yazılım gelcek cihazdan menun kalacaksınız yazılımla bircok özellik eklenecek biraz sabır der en azından hicbir forunda böyle bir acıklama yok kimesde güvenemiyor cihaza

Volkan
29-01-2011, 21:35
konu başlığı uygun halde değiştirilmiştir.

kınık
29-01-2011, 22:01
eyvallah ustat

oyuncu
30-01-2011, 00:53
Sanırım beklentilerin ne olduğu önemli.
Firmalar bir şekilde bir cihaz yapıyor, buna istenen özellikleri eğer yapabilecek kapasitede ise ekliyorlar.
Eksik diye nitelendirdiğiniz özellikleri yazmanız sorunlarınızın çözümüne sizi daha çabuk ulaştırabilir.
Hatalı veya yanlış işlem yaptığını düşündüğünüz fonksiyonlarıda aynı şekilde yazmanız düzeltilmesine katkıda bulunmanızı sağlar.
Her cihazın menüsü kullanımı farklı olabilir, hiç bir cihaz istediğiniz size özel menüyü yapmak zorunda olmadığı gibi sizin beğendiğiniz menüyü başka bir kişi beğenmeyebilir.

Uydu cihazı kullanan kişiler çoğunlukla cihazlarının yazılım desteğinin uzun süre devam etmesini ister. Bu cihazı uzun süre verimli kullanmak için istenen bir özelliktir. Beğenilen, yazılımı yapılan sürekli gelişeceği düşünülen ve çok fazla kullanıcısı olan bir çok yazılım zaman içinde çok demode olmuştur (cihazlarda!) bunu unutmamak gerekir. Cihaza yazılım desteği geleceği garantisini e2 gibi değişik yazılımların yüklenmesinin uygun hale getirilmesi o yazılımların sürekli eklenebilir olduğu, yada orjinal yazılımdan daha iyi olduğu anlamına gelmez.

Cihaz üreticileri konuları okudukça anladım ki, cihazlarının yazılım desteğine inanması için kullanıcıları başka cihazlarda kullanılan yazılımlarıda kendi cihazları için kullanılabilir hale getirip, yazılım desteği konusunda sorun yaşamıyacağının garantisini göstermeye çalışıyor.

Bir çok yerde bir çok yazı okudum, özellikleri inceledim; kullanılabilir, bir çok muadilinin çıkacağı, çok fonksiyonlu hızlı bir cihaz olduğunu düşündüğümden cihazı dün sipariş verdim bugün elime geçti, 4 saattir şöyle kurcaladım olan özellikleri arasında çok göze batacak bir şey yok. Tabii ki daha iyi kullanım özellikleri eklenecektir. Biraz daha kurcalayalım.

Editor
30-01-2011, 00:59
Yavas yavas medialink kullanıcıları sitemizde görmek mutlu verici:)

kınık
30-01-2011, 01:07
yazılımlarda olmasını istediğimiz özellikleri buraya yazarsak firma yetkilileri görür herhalde

yildo
30-01-2011, 01:49
ben gecen temmuz ayindan beri kullaniyorum tek kusuru menu istedigim kanallari istedigim gibi siralama yapamiyorum dreamda oldugu gibi ama you tube olmasi çok guzel tek tikmalama ile bir filmi seyr edeiliyorum reklamsiz o çok hosuma gitti

kınık
31-01-2011, 02:22
evet kanal sıralama taşima olayı berbat kullnılabilir bir menü değil

fasem
31-01-2011, 12:41
duydugum kadarıyla şubat ayında yeni yazılım cıkacakmış,ama enigma 2 olmıyacakmış.çok iddialılar yeni yazlımın enigma 2 den daha iyi olacagına dair.

Volkan
31-01-2011, 13:25
duydugum kadarıyla şubat ayında yeni yazılım cıkacakmış,ama enigma 2 olmıyacakmış.çok iddialılar yeni yazlımın enigma 2 den daha iyi olacagına dair.

bencede enigma 2 den cok kendilerinin stabil görüntüsü iyi performansı iyi bir anayazılımı olmalı bunun yanındad enıgma 2 de yedek olmalıdır.

enıgma 2 demek görüntü kalitesi ve hızı ıkınci plana atmak demektir.

kınık
01-02-2011, 00:53
bekleyip görelim bakalılm iyi olup olmadığı yazılımdan sonra belli olur şu kullnışsız berbet menüyü değiştirsinlerde ondan sonra bakar karar veririz

yildo
01-02-2011, 14:30
dreambox un menusunden uç tane ayri kutu gordum markalari ayri ama menu dreamboxun menusunden insallah kullanilabilir menu yaparlarkendime fovori ayarladim bilirsiniz çok seyr edilen kanallar ayni yerdedir ama diyelim baska sevilen bir kanali ilk sirayai yerlestirmek istiyorum mumkun degilki

kınık
01-02-2011, 19:16
favariye alınca istediğn kanalı 1 e yerleştiriyorsun amam bu amkinanını yazılım cok eksik ve kullanışşız

kınık
03-02-2011, 20:20
subat 3 yeni yazılım hala görünmüyor

Admin
04-02-2011, 16:23
Şu anda bana firmadan gelen yazılım yok ayrıca medialinktr sitesinide takip edebilirsiniz

kınık
04-02-2011, 17:07
şimdi medialinkte YÜKSEL BEY LE görüştüm yazılım konusunda gelcek hafta yazılımların gelceğini ve yazılımların cok iyi olacağını söylediler bu zamana kadar hicbir cihazın yapamayacaği işleri yapacağını söyledi korede şuan tatil varmış o tatilin bitmesi bekleniyormuş yazılım dosyaları hazırmış en gec öbür hafta yazılımlar hazır olacakmış medialinkcilere duyrulur

fasem
04-02-2011, 17:51
şimdi medialinkte YÜKSEL BEY LE görüştüm yazılım konusunda gelcek hafta yazılımların gelceğini ve yazılımların cok iyi olacağını söylediler bu zamana kadar hicbir cihazın yapamayacaği işleri yapacağını söyledi korede şuan tatil varmış o tatilin bitmesi bekleniyormuş yazılım dosyaları hazırmış en gec öbür hafta yazılımlar hazır olacakmış medialinkcilere duyrulur

hadi hayırlısı...bu habere sevindim

cemreermec
15-02-2011, 22:07
Merhaba , medialink ml 9700 cihazım var cihaza sadece güncelleme yaptım server kullanmak için cihaza neleri nasıl yüklemeliyim açıkçası yazılanlardan birşey anlayamadım denemeler yaptım olmadı , teşekkürler...

oyuncu
15-02-2011, 22:51
multicas yükleme başlığını oku.
multcas ı yükle
sonra usb belleğine çektiğin cccam mi add ons içinde config download ile cihazına yükle