Orijinalini görmek için tıklayınız : Usta birliğine gidiyorum...
Arkadaşlar acemilik bitti 7 günlük izindeyim çok kötü hastalandım. Şimdilik bukadar.
necatikasikci
07-02-2011, 15:03
hayırlı teskereler
ercişsat
07-02-2011, 15:10
hayırlı olsun vatan millet için en güzeli bu kutsal görevdir allah bahtını açık etsin dostum bi isteğin varsa biliyon yeri.
Hepinize teşekkürler. abilerim. :)
teknomerak
07-02-2011, 17:40
Sağlık ve sıhhatle Güle güle git gel..hayırlı Teskereler...:praying:
yekcanajans
07-02-2011, 17:55
hayırlısıyla git gel hayırlı teskereler kardeşim...
Hepinize teşekkürler. Sizlerden ayrı kalmak kötü olacak. Ama çarşı izinlerinde siteye girecem. :45:
15 ay yokmusun xxman :49: Ne yapalım hayırlı teskereler unutma bizi asker ocagında
ŞRARSKOZ
07-02-2011, 19:52
hayırlı testereler buda gelir gecer ALLAH saglık versin
hayırlı teskereler olsun.Bizim eller iyidır usta iyiyere geldın
hayırlı teskereler kardeşim...allah güle güle askere gidip gelmeyi nasip etsin..sanada diğerlerine de...
selametle...
atakurtul
07-02-2011, 20:21
Hayırlı teskereler
hayırlı teskereler kardeşim.
Sağolun arkadaşlar.
Serkan abi merak etme çarşı izinlerine çıktıkça uğrarım buralara. :45:
Hayırlısı olsun sağlıcakla gidip gelmeyi nasip etsin yüce RABBİM ...
İyi teskereler dikkat et kendine
TEKNİSYEN101
07-02-2011, 21:37
Güle güle git güle güle gel, Allah kolaylık versin, Hayırlı teskereler kardeş
Teşekkürler arkadaşlar. Vallaha sizleri özlüyecem.
Özgür Erge
07-02-2011, 23:17
hayırlı tezkereler kardeşim moralini hiç bozma herkes gibi sende yapıp gelceksin..
15 gun acemi birliği yaptım orda.
sabahları sıcak süt çokokrem vs :)
haftada 2 gun balık :)
ama şimdi nasıldır bilmem. aradan tam 10 sene gecti
iyi teskereler..
Only the registered members can see the link
Arkadaşlar bende askere gidiyorum. Askerlik yerim Burdura düştü. ŞAVKÇI09 ile aynı yere düştü. :)
Bu arada ben Ulaştırma Er olarak gidecekmişim askere.
Yok Özgür abi morelim bozuk değil aksine çok yüksek. Basri abi sıcak süt çokokrem oh iyi beslemişler ozamanlar.:sunglasses2:
tanju_aydin
07-02-2011, 23:34
hayırlı tezkereler kardeşim gel tezkere gel
salihkalp
07-02-2011, 23:44
Hayırlı teskereler kardeşim Allah kavuştursun inşallah gittiğin yer hayırlı olur senin için
gungor1976
08-02-2011, 00:06
Hayırlı teskereler. Allah yolunu açık etsin... Bu forum Seninle Gurur Duyuyor... En büyük ASKER bizim ASKER. Yavaş yavaş havaya sokalım değilmi?:clap2:::clap2:::clap2::
gungor1976
08-02-2011, 00:09
15 gun acemi birliği yaptım orda.
sabahları sıcak süt çokokrem vs :)
haftada 2 gun balık :)
ama şimdi nasıldır bilmem. aradan tam 10 sene gecti
iyi teskereler.. Basri Mutaf profil yaşın 29. Tam 10 sene önce askerlik yapmışsın yaş 19. Sen askere erken gitmişsin galiba. :8[1]:
------------------------------------------------------------
Basri; Only the registered members can see the link forumda yaş 15te yazabilir usta :tongue:
2001 - 5 marttı ben askere gittiğimde. 1981/1 tertip Burdura gittim...
benım de acemı birliği burdurdu.
Yemek konusunda sıkıntı cekmesın cok guzel yemek cıkar. Ama oranın bir gece soğu vardır akıllara zarar tam dönemınde gidiyorsun. Ayrıca hasta olmamaya bak reviri berbat bir yerdır giden dahada kötü olup dönerdi bende gittim gidip gitmeyeceğime pişman olmuştum. Giderken fazla bişi götürme zaten 1 ay boyu bol bol yürüyüş yapacaksın bu soğukta kulakların yara olur en fazla o.
Şansın varsa tavisyem giderken eğer gizilice sokabilirsen vitamın ve grip ilaçı sok dıecem ama girerken cantan cok sıkı şekilde aranıyor artık o ilaçları ufak ufak kesıp neyın içine koyrsan koy ama vitamın ve grıp ilacı al mutlaka. dieceksınkı şimdiki yerım cokmu sıcak ama oranın havası çok değişiktir gunduz guneş yakar gece soğuk adamın ciğerıne işler 4 mevsimi yaşarsın bır gun içinde o kadar değişik bir yer. ben mayıs ayında gittim oraya cok kötu hasta oldum ve acemı birliği zehir oldu bana artık burdurun yakınından bile geçmiom.
gungor1976
08-02-2011, 00:21
benım de acemı birliği burdurdu.
Yemek konusunda sıkıntı cekmesın cok guzel yemek cıkar. Ama oranın bir gece soğu vardır akıllara zarar tam dönemınde gidiyorsun. Ayrıca hasta olmamaya bak reviri berbat bir yerdır giden dahada kötü olup dönerdi bende gittim gidip gitmeyeceğime pişman olmuştum. Giderken fazla bişi götürme zaten 1 ay boyu bol bol yürüyüş yapacaksın bu soğukta kulakların yara olur en fazla o.
Şansın varsa tavisyem giderken eğer gizilice sokabilirsen vitamın ve grip ilaçı sok dıecem ama girerken cantan cok sıkı şekilde aranıyor artık o ilaçları ufak ufak kesıp neyın içine koyrsan koy ama vitamın ve grıp ilacı al mutlaka. dieceksınkı şimdiki yerım cokmu sıcak ama oranın havası çok değişiktir gunduz guneş yakar gece soğuk adamın ciğerıne işler 4 mevsimi yaşarsın bır gun içinde o kadar değişik bir yer. ben mayıs ayında gittim oraya cok kötu hasta oldum ve acemı birliği zehir oldu bana artık burdurun yakınından bile geçmiom. Volkan gerçekler acıdır ama bari yerinde görseydi daha başlamadan
kardeşimi perişan ettin? Ama şunu söyleyeyim bana güleceksiniz belki ama -15 derecede sabah soğuğunda veya gece nöbetinde kulağımın yanarak sızlamasını özledim.VATANIMA CANIM FEDA...
Volkan gerçekler acıdır ama bari yerinde görseydi daha başlamadan
kardeşimi perişan ettin? Ama şunu söyleyeyim bana güleceksiniz belki ama -15 derecede sabah soğuğunda veya gece nöbetinde kulağımın yanarak sızlamasını özledim.VATANIMA CANIM FEDA...
Bim ellerim başım ve ayaklarım sıcak kalırsa soğuk bana vız gider. :)
Yürrrü koçum kim tutar seni.Site bize,Vatan sana emanet.
Hayırlı teskereler.
pencere77
08-02-2011, 01:10
hayırlı teskereler...
Baldemir
08-02-2011, 01:25
@xxman Hayırlı teskereler diliyorum görev kutsal şimdi daha kısa 15 ay eskiden daha fazlaydı mesala ben 18 ay yapmıştım. Allah güle güle gidip gelmeyi nasip etsin. Bizleri unutma.:wave:
veyselbakan
08-02-2011, 08:43
hayırlı teskereler kardeşim sağlıcakla git sağlıcakla dön kendine çok ama çok iyi bak
bu mukaddes görevde allah yanında olsun kardeşim!!!
gacvokem
08-02-2011, 09:12
şafağın çok ha zor biter senin askerliğin :) hayırlı teskereler:45:
Only the registered members can see the link
Arkadaşlar bende askere gidiyorum. Askerlik yerim Burdura düştü. ŞAVKÇI09 ile aynı yere düştü. :)
Bu arada ben Ulaştırma Er olarak gidecekmişim askere.
ALLAH hayırlı etsin
hayırlı teskereler bu kutsal görevinde başarılar dilerim
ALLAH hayırlısı ile gidip gelmeyi nasip etsin
Vallaha sizlerden nasıl ayrılacam bilmiyorum. :)
yolun acık olsun kardeş burdur güzeldir inşaallah senin içinde coçuklarına anlatacağın güzel anılarla gecer sağlıkla gel inşaallah
Basri Mutaf profil yaşın 29. Tam 10 sene önce askerlik yapmışsın yaş 19. Sen askere erken gitmişsin galiba. :8[1]:
:8[1]: forumda yaş 15te yazabilir usta :tongue:
2001 - 5 marttı ben askere gittiğimde. 1981/1 tertip Burdura gittim...
12eylul10
08-02-2011, 13:52
Allah hayırlısı ile vatani görevini tamamlayıp aramıza dönmeni nasib etsin kardeşim bende aynı yerde yaptım acemiliğimi paralı askerlerin yeri çok güzeldir kuru soğuğu vardır yakıcı güneşi vardır ama bölük çok güzel ve lüks şimdiden hayırlı teskereler olsun
aliharbiye
08-02-2011, 14:02
hayırlı teskereler sevgili dostum hayırlısıyla bitir gel biz gene burdayız tekrar tekrar bekliyoruz
Hayırlı tezkereler güle güle git güle güle gel inşallah :)
cilginizmirli
08-02-2011, 14:29
Hayırlı teskereler kardeşim.Güle güle git güle güle gel.
hayırlı tezkereler güle güle git gel inşallah
kutbettin14
08-02-2011, 21:41
güle güle git
realraven
08-02-2011, 23:28
Hayırlı teskereler kardeşim. ALLAHA emanet ol!
Hayırlı tezkereler güle güle git güle güle gel inşallah hepiniz allaha emenet olun.
securityizmir
09-02-2011, 00:56
hayırlı teskereler olsun bende j.kom.ulş çvş idim allaha emanet oll
allha emanet ol hayırlı teskereler
hayırlı teskereler kardeşim
gungor1976
09-02-2011, 11:37
:8[1]: forumda yaş 15te yazabilir usta :tongue:
2001 - 5 marttı ben askere gittiğimde. 1981/1 tertip Burdura gittim... Askere gideli tam 9 yıl 11 ay 24 gün oldu yani. Malum Şubat ayı 28 gün. :8[1]:
Askere gideli tam 9 yıl 11 ay 24 gün oldu yani. Malum Şubat ayı 28 gün. :8[1]:
ahaha
iyi hesaplamışsın :present:
yalcinticaret
09-02-2011, 13:09
bi başladın mı gerisi gelir hayırlısı ile sağsalim gidip gelmek nasip eylesin Allah. 2002 mayıs tı askerliğim bitince şimdi yıllar geçmiş yahu
EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER :)
asderfor
09-02-2011, 14:10
:wave::wave:donuste gorusmek uzere ALLAHA emanet olunuz hayırlı teskereler dılerım
Arkadaşlar bugün saat 14:30 da yola çıkıyorum hoşçakalın.
ALLAH yolunu acık etsin hayırlısıyla git de gel
pasa1905
23-02-2011, 12:00
hayırlı teskereler kardeş allah gidip gelmek nasip etsin.allah sevdiklerine kavuştursun.
hayırlı teskereler kardesım.kafana takma sayılı gundur cabuk gecer.bır bakmıssın askerlıgı yapalı 5 yıl olmus.allah sevdıklerıne kavustursun kardesım.
Arkadaşlar bugün saat 14:30 da yola çıkıyorum hoşçakalın.
iyi teskereler genç.. :)
Hayırlı teskereler dilerim
slayt_42
23-02-2011, 19:08
yahu ne yapalım gıdıyosan bıze ne herkes gıbı yapıp geleceksın ıste
HD_digital_52
23-02-2011, 19:29
Hayırlı teskereler dilerim
slayt_42
23-02-2011, 19:38
amma yag yakıyorsunuz be yagcılar
serkankay
23-02-2011, 19:49
En büyük asker bizim asker kıbrıstan sevgiler sayğılar...
Arkadaşlar acemilik bitti 7 günlük izindeyim çok kötü hastalandım. Şimdilik bukadar.
burdurun havası baska yere benzemez.
veyselbakan
27-03-2011, 23:02
yahu ne yapalım gıdıyosan bıze ne herkes gıbı yapıp geleceksın ıste
seni ilgilendirmiyor olabilir ama kalkıpta bu şekilde yok yağcılar yok balcılar diye burada iyi dileklerde bulunan insanlarıda yargılama hakkının sana kimse vermez
ayrıca bizim sevgimizde tezahurat olmaz bu kalpten gelir oramız buramız oynamaz kelimelerini dikkatli kullan:devilprv::devilprv::devilprv:
veyselbakan
27-03-2011, 23:03
kardeşim öncelikle hoş geldin ve geçmiş olsun bir an önce iyileş askerliğini hayırlısı ile bitirip gel allaha emanet ol!
tekrar hoş geldin.
gecmiş olsun kardeşim
xxman abi özlettin kendini:)
Baldemir
28-03-2011, 00:42
Hoş geldin @xxman Geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda iyileşirsin.:sad:
muslum-baba
28-03-2011, 08:52
xxman kardeşim hayırlı teskereler ve geçmiş olsun
şimdiden hayırlı teskereler. takma kafana kepten başka birrşey.:)
bende gidince askerlik bitmez diyordum,biteli 9 yıl olmuş :D
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.
Sivas askeri hastanesine gittim bugün kan tahlili ve akciğer filmi çektiler ciğerlerimi fene üşütmüşüm. 10 tane iğne yazdılar antibiyotik şurup falan filan. İlaçlara bugün başlayacam inşallah usta birliğine gidene kadar iyi olurum.
Bu arada usta birliğim DENİZLİ'ye çıktı.
kaptan-8
28-03-2011, 19:48
hoşgeldin kardeşim geçmiş olsun
cilginizmirli
28-03-2011, 21:06
İyi teskereler kardeşim.Güle güle git güle güle gel.
ercişsat
28-03-2011, 21:14
hoş geldin yeni yerin neresi
Hoşgeldin @xxman özledik seni ayrıca geçmiş olsun
gungor1976
28-03-2011, 22:44
Hoşgeldin kardeş. geçmiş olsun. "Hadi bakem Denizliye gidiverde askerliği bi çırpıda bitiriver"
asker_31
28-03-2011, 23:38
hayırlı tezkereler
Arkadaşlar yemini ettik artık çarşı izininede çıkacam inşallah ve çarşı izinlerinde buralarda olacam. :)
hoş geldin yeni yerin neresi
Yeni yerim DENİZLİ'ye çıktı. 11. Motorlu piyade eğitim tugayı gibi bişeler yazıyordu. Ben oraya Ulaştırma olarak gidiyom.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Askeri hastanesinde tahlilleri yaptırmadan önce dayımı aramıştım malatyada Albay kendisi o da Sivas'taki Askeri hastanesinin baştabibini aramış baş tabibde Albay bana dedi koçum sonuçları alır almaz yanıma gel dedi. Sonuçları aldım zatüriye başlangıcı oluşmuş bende. dün ve bugün iğne vurundum eğer düzelmessem hastanede yatırarak tedaviye başlayacaklar.
Ülen yasak yerlere giripte yakalanma ha :)
Ülen yasak yerlere giripte yakalanma ha :)
Abi yasaklar neden vardır çiğnenmek için. :sunglasses2:
Arkadaşlar yemini ettik artık çarşı izininede çıkacam inşallah ve çarşı izinlerinde buralarda olacam. :)
Yeni yerim DENİZLİ'ye çıktı. 11. Motorlu piyade eğitim tugayı gibi bişeler yazıyordu. Ben oraya Ulaştırma olarak gidiyom.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Askeri hastanesinde tahlilleri yaptırmadan önce dayımı aramıştım malatyada Albay kendisi o da Sivas'taki Askeri hastanesinin baştabibini aramış baş tabibde Albay bana dedi koçum sonuçları alır almaz yanıma gel dedi. Sonuçları aldım zatüriye başlangıcı oluşmuş bende. dün ve bugün iğne vurundum eğer düzelmessem hastanede yatırarak tedaviye başlayacaklar.
İnşALLAH iyileştirsin.Denizli'desin hıı.Kolay gelsin gayri:frog:
Arkadaşlar bügün iznimin son günü ve bu gece saat 12 de Ankaraya gidecem oradanda Denizli'ye geçecem. Artık çarşı iznimizde olduğu için hafta sonları ALLAH'ın izni ile buralarda olacam. Ama Denizliye gider gitmez tedavimi devam ettirecem. Buradaki askeri hastanesine kontrole gittim Albay baştabib bana oraya gidince tedavimin devamı öngörüldü de onlar tedavini devam ettirirler dedi.
veyselbakan
31-03-2011, 13:08
sağlığına bir an önce kavuş sağ salim git gel daha sana izmirden gelin bakacaz allaha emanet ol!
ercişsat
31-03-2011, 13:11
yardımcı oluveririk gari tanıdık çok denizlide
sağlığına bir an önce kavuş sağ salim git gel daha sana izmirden gelin bakacaz allaha emanet ol!
Şu askerlik bi bitsin bakarız abi. :) Zaten komutanlar başlamak bitirmenin yarısıdır diyorlardı. :)
yardımcı oluveririk gari tanıdık çok denizlide
Abi bi sorun olduğunda çarşı izinlerinde yazarım sana. Birde Malatyada Albay dayım var sağolsun acemi birliğinde beni aramıştı ve komutanlar bana pek bişey diyememişti 1 ay boyunca. Denizliye gidincede arayacakmış hastalığımla ilgili komutanlarımla konuşacakmış.
muslum-baba
31-03-2011, 18:39
hayırlı teskereler.
kaptan-8
31-03-2011, 19:28
hayırlı teskereler
Sağolun arkadaşlar haftaya görüşürüz inşallah.
ercişsat
31-03-2011, 20:25
sende sağol her konuda ara
yesilfaki
02-04-2011, 00:43
iyi tezkereler..
xxman hayırlı teskereler birde gittiğin yeride yazsaydın sayılı gün gelir geçer sağlık önemli olan allaha emanet ol
Hayirli teskereler.Insallah ,sag salim gidip gelmek nasip olur.Tüm asker arkadaslarina bizlerden selam olsun.Nöbet tutarken,dua ediniz.Insallah asker duasi kabul olur.Peygamber ocaginin ne kadar önemli oldugunu ancak teskere aldikdan sonra anlarsiniz.Bu bir .Ikinciside nöbetde duy ederken bizleride unutmayin.Amin insallah.Tekrar hayirli teskereler,tüm er ve erbaslara.Allah sizlerle olsun.