Orijinalini görmek için tıklayınız : Cine5 El Jaazera'ya Satıldı.
EL CEZİRE TÜRK, CINE5'İ ALDI!
Only the registered members can see the link
El Cezire Türk Yayıncılık Hizmetleri A.Ş, Cine5 TV Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün yeni sahibi oldu. Peki ihale kaç liraya bağlandı?..
Katar merkezli El Cezire Televizyonu, TMSF'nin satışa çıkardığı Cine5'i almak için verdiği teklifi geçen hafta 40.5 milyon dolara çıkarmıştı.
TMSF Satış Komisyonu bugün El Cezire Türk'ün bu teklifini kabul etti.
artık araplara satış yapılıyor :):):)
digital_52
10-02-2011, 18:45
hayırlı olsun diyelim
yekcanajans
10-02-2011, 18:57
hayırlısı olsun...
desenize cine5 tarih oldu
uydu3405
10-02-2011, 20:31
hayırlısı olsun bakalım
Ama hayırsızı olacak:D
Cine5 bir markaydı.Satış işini öne sürülmeden önce Cine5 ve Maxi tv çok iyi,yenilikçi kanallardı.TMSF'nin elinde bile iyiydi.Hele Erol Aksoy'u söylemeye gerek yok,ya ni orjinal sahibi.Kanalın arşifi için alınmadı bu kanal frekansı için.Spor kanalı kuracakları iddea ediliyor bakalım nasıl olacak.Haber fikride öne sürülmüştü nerde görsem karşı çıktım beni dinlediler saçma fikirlerinden vazgeçtiler:D:D.Şaka bir yana Spor kanal olması haber kanalı olmasından daha iyi.Cine5 markası yok olacak,o papağanı ve Türkiye ile tanıştırdığı dizileri,yabancı filmleri,çizgifilmleri ve zamanındaki kardeş kanalları ve şu an yayında olan Viva,Gala ve Maxi tv gibi kanallarda satılamamış,satış fikri öne sürüldüğünde TMSF tarafından dandikleşmiş kanallar.3'üde aynı programları döndürüp duruyor.3'ü de satılsa frekansından alınır.Arşivlerine kim bilir ne oldu hele ki Süpersport kapanınca Maxi tv oldu.Maxi tv zaten Ares Medya'dan alıyordu animasyonlarını bir kaç tanesi vardı onları sattı mı naptı bilmiyorum.Reyting alan Cedric'i bile yayınlamıyor artık.Geride Cine5 kaldı.İyi kötü filmleri vardı.20-30 filmi döndürüp duruyordu günlerce geçen sene.O filmleri Kanaltürk'te gördüm demekki satmışlar.Cine5 ve kanalları tamamen boşaltıldı.Cine5 elden gitti.Diğer 3 kanalda kim bilir ne olacak.Diğer 3 kanalı düzgün şirketler alır umarım.Viva'yı Polonya'daki Viva'nin sahibi alsa Maxi Tv'yi de Fox satın alsa Fox Kids'i yeniden canlandırsa(ABD ve İtalya'da 4Kids adında farklı bir içeriğe sahip).Göreceğiz...
Bir zamanlar ben bu kanala abone olmuştum ne gunlerdi ya CİNE5 kanal mezarlıgına gömülecek desenize:(
atakurtul
10-02-2011, 21:41
Hayırlı olsun
cine5'in servisliğini yapmıştım birzamanlar hele o ses şifreleme dönemi ne çalışmıştık ya hey gidi günler hey..
iyi oldu bence çünkü artık araplar kaliteli filmler koyor ve emuyla çözülür
iyi oldu bence çünkü artık araplar kaliteli filmler koyor ve emuyla çözülür
Haber ya da Spor kanalı olacak film göstermezler.Bir tematik kanal daha gitti.TNT,Cine5 sırada ki kurban kim acaba.
hakanbrs
11-02-2011, 16:16
bilgi için teşekkürler
bykomedi
11-02-2011, 16:50
iNŞALLAH SÜPER BİR KANAL OLURDA ŞİFRELENİRSE ÇÖZÜP İZLERİZ
Allah Rahmet Eylesin CINE5'e :rip:
Catapult®
11-02-2011, 17:26
iNŞALLAH SÜPER BİR KANAL OLURDA ŞİFRELENİRSE ÇÖZÜP İZLERİZ
Allah Rahmet Eylesin CINE5'e :rip:
Özellikle ne olursa olsun şifreli kanalı çözmeyi çok seviyorum :common001: