Orijinalini görmek için tıklayınız : Medialink ML 9700 Linux cihazıma güncelleme yaptım...
cemreermec
14-02-2011, 00:29
Medialink ML 9700 Linux cihazıma güncelleme yaptım , cihazı kapatıp açtım LOADING 3 te kalıyor ilerlemiyor medialink logosunda bekliyor...ne yapmalıyım teşekkürler...:(
Medialink ML 9700 Linux cihazıma güncelleme yaptım , cihazı kapatıp açtım LOADING 3 te kalıyor ilerlemiyor medialink logosunda bekliyor...ne yapmalıyım teşekkürler...:(
Hangi güncellemeyi yaptın.
nereden indirdin nasıl yaptın biraz daha açık yazarsan.
Büyük ihtimalle servislik olmuş gibi.
cemreermec
14-02-2011, 00:53
alisat.ws - Index (Only the registered members can see the link) bu siteden indirdim usb den yüklemeler yapmak istedim , sanırsam yanlış işaretleyip ok ledim zaten yükleme işide uzun sürdü kapadım cihazı açtım öylece kaldı (aferin bana)
abim hangi dosyayı indirdin? doğru dosyamı acaba diye soruyorum.
Yükleme işlemlerinde bitmeden kesinlikle kesmeyiniz geri dönüşü mümkün olmaz!
cemreermec
14-02-2011, 01:06
indirdiğim dosyalar doğruda ben yanlış file ı işaretleyip ok ledim yani kısacası ne yaptığımı hatırlamıyorum yokmudur bunu servis menüsü başlangıca alsak olmadı artık servise göndereceğim ....
cemreermec
15-02-2011, 21:36
usb ye patchmg yi kopyaladım cihazı usb den açtım güncelleme yenilendi bilhassa bozulan cihazım geri geldi...