Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Windows Live 2011 sorun yaşıyorum

o'azis
17-02-2011, 21:34
Merhaba arkadaşlar

Only the registered members can see the link[/URL]

Yukarda görülen hata ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum yanlışlıkla Messengeri sildim ve yeniden kurdum fakat messngeri açmaya çalışınca bu hata ile karşılaşıyorum ve programı açamıyorum.Herşeyi sildim messenger ile ilgili her dosyayı yeniden kurdum ama bu hata çıktı bu sefer

Catapult®
17-02-2011, 21:42
Program filesden Windows live klasörünü kökünden silin deneyin.

o'azis
17-02-2011, 21:46
sildim ama yine de aynı sonuç negatif

Hikmet™
18-02-2011, 00:24
Rar dosyasının içindeki dll dosyasını çıkarıp windows live msn klasörünü bulup oraya koyun deneyin bakalım.

o'azis
18-02-2011, 10:05
xxman dosya için teşekürler yazdığınız gibi yaptım bu sefer de UXCore.dll hatası verdi onu bulup aynı klasöre koydum bu sefer farklı bir dll hatası verdi bu şekilde gidip duruyor bu nasıl messenger anlamadım sistemden komple kaldırıp yükleyince neden bu hataları veriyor ki

Hikmet™
18-02-2011, 13:18
xxman dosya için teşekürler yazdığınız gibi yaptım bu sefer de UXCore.dll hatası verdi onu bulup aynı klasöre koydum bu sefer farklı bir dll hatası verdi bu şekilde gidip duruyor bu nasıl messenger anlamadım sistemden komple kaldırıp yükleyince neden bu hataları veriyor ki

İlginç bı durum. :49:

aliharbiye
18-02-2011, 18:17
başka msn versiyonu kurun deneyin bence win7 ve xp vista versiyonlarında malesef sorun her zaman çıkıyor selametle.

hallederiz
18-02-2011, 21:33
eğer xp kullanıyorsanız windows live 2011 kullanamazsın uyumsuzdur 2011 sadece vista ve win7 uyumludur

o'azis
18-02-2011, 22:04
windows 7 işletim sistemi kullanıyorum

[URL=Only the registered members can see the link]Only the registered members can see the link

UXCore.dll dosyasını yükledim ve sonrasındaki hata ise alttaki resimde hata veren dosya yükledikçe başka bir hata mesajı çıkmakta ve yükledikçe başka bir hata oluşmakta sürekli bu döngü devam ediyor

[URL=Only the registered members can see the link]Only the registered members can see the link

Baldemir
18-02-2011, 22:07
windows 7 işletim sistemi kullanıyorum

Arkadaşım zamanın varsa format atmayı biliyorsan al en baştan hem pc de rahatlamış olur.:45:

o'azis
18-02-2011, 22:26
Arkadaşım zamanın varsa format atmayı biliyorsan al en baştan hem pc de rahatlamış olur.:45:

Baldemir usta pc yeni aldım formatsız çözülmez bir durum mu yani ve format atmayı bilmiyorum backup dosyasını da almamıştım..:(

Hikmet™
18-02-2011, 22:40
Baldemir usta pc yeni aldım formatsız çözülmez bir durum mu yani ve format atmayı bilmiyorum backup dosyasını da almamıştım..:(

Format atmayı bilmiyorsanız bir bilene attırın. Kendiniz format atmaya çalışmayın.

mustafatr
18-02-2011, 23:14
daha önce benim başıma geldi. messenger ile ilgili ne varsa prg.lardan kaldırın, silin, blg.ı kapatıp açın, hata veren win live yi tekrar yükleyin. problemin ortadadn kalkması gerekir.

Volkan
19-02-2011, 00:02
sorunun için ilk önce MSN kaldırman gerekır ama bu sürümü öle denetım masasından kaldıramazsın. BURDAN (Only the registered members can see the link) msn clean up indir. Sonra kur. MSN kapat.

sonra

C:\Program Files\Windows Installer Clean Up
Bu Kısma Girip “msciuu.exe” Dosyasını Tıklıyoruz.
Aşağıdaki Program Gelecek.

Only the registered members can see the link

Ben Direk Seçmeniz Gereken Yerleri Gösterdim. Aman Select All veya Clear All Tuşlarını Seçmeyin Sonuçta Program Etkili Bir Temizleme Programı; Windows Messengere Ait Dosyaları Seçip silin

Daha sonra programı kapatın sonra direk msn ı yenıden yukleyın. tabi sitesınden.

Herşey için format atarsak ohoho işin içinden çıkılmaz. Kurtardığım makınlerın haddi hesabı yok herşey format la çözülmez.

o'azis
19-02-2011, 10:10
Volkan bey yorumunuz için ve sunduğunuz program için teşekürler elleriniz dert görmesin

yazdıklarınızı harfiyen uyguladım yükleme yapmaya başladım ve alttaki problem çıktı şimdi de kafayı sıyırıcam bu ne ya bu ne saçmalık bi messenger

cenk5910
10-02-2013, 22:16
teşekkürler