Orijinalini görmek için tıklayınız : forumda bir sayfayı açtığımda tekrar geri dönemiyorum
sayın forum yöneticileri problem benim bilgisayarda mı mbilemiyorum ama farklı 2 bilgisayarda da denedim aynı sorunla karşılaştım.forumda bir konu başlığını açınca tekrar ana sayfaya dönmek istediğimde explorer de geri butonunu tıkladığımda hiç bir şekilde ana sayfaya dönemiyorum.
Bende öyle bir problem yok su anda 3 tarayıcı ilede denedim sorun yok
Bende öyle bir problem yok su anda 3 tarayıcı ilede denedim sorun yok
ben de şu anda mozilla ile denedim mozilla da öyle bir sorun yok ie8 yüklü bilgisayarımda ie8 de yaşıyorum o sorunu.yalnız sadece bu forumda yaşıyorum o sorunu başka sitelerde öyle bir sorunla karşılaşmadım şu ana kadar
12eylul10
05-03-2011, 15:47
bende win7 dolayısı ile explorer8 kullanıyorum aynı sorunu bende yaşıyorum
ewet aynı sorun bendede var ie 8 kullanıyorum.sanırım bizim tarayıcılarda bir problem var
Geri butonu yerine sayfanın üstünde bulunan logoya tıklayın ana sayfaya girersiniz bendede sorun yok ana sayfaya girmede
dursun66
05-03-2011, 21:06
aynı sorun bendede var arkadaşlar win 7 kulanıyorum yöneticilerimiz ilgilernirse seviniriz saygılar...
Olmayan sorunu nasıl düzeltecez merak ediyorum geri butonuna ben hayatta tıklamama ana sayfadan girerim ayrıca geri botunu ile sayfa yenilemesi oluyor zannetmeyin Konu kapanmıştır.Bende vista var ve sorunsuz siteye giriyorum bu yüzden kullandıgınız tarayıcıları değiştirmeyi tavsiye ederim google chrome ve firefox tavsiye edebilirim