PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bu cihazı tanıyan varmı?

aliharbiye
09-03-2011, 14:48
merahaba arkadaşlar markasını bilmediğim ve tanımadığım bir cihaz geldi bana cihaz açılışta pin kodu istiyor cihazla ilgili marka falan üzerinde hiç bir şey yok kumandasıda yanında değil cihazın marka ön paneli kırılmış atılmış, cihazı kısaca size izah ediğim.cihaz cı slottan oluşuyor. ön panelde orta kısmında 7 adet kontrol düğmeleri var ortadaki Power kapama açma butonu olup yuvarlak olup dışarı çıkıktır.7 adet düğmeler ortada olup ofd göstergesi düğmelerin altındadır bu cihaz neyin nesi markası ve emsali hakkında bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa çok makbule geçecektir sevgi saygılarımla aliharye.
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting (Only the registered members can see the link)

aliharbiye
09-03-2011, 15:40
Arkadaşlar cihaz ön ofd panelinde 001 yazıyor tv bağladığım zamanda sanki pin kodu istiyor gibi görünüyor dilinide karıştırmışlar anlamadım gitti neyin nesi olduğunu anlasam master koda bakarım hallederim ama ne marka belli ne işgali nede emsali bakalım inşallah tanıyan bilen çıkarda en azından bir ip ucu verir yaniii......saygılarımla aliharbiye

muslum-baba
09-03-2011, 17:25
Only the registered members can see the link
menu fotaraflarını cekseydin

aliharbiye
09-03-2011, 19:40
müslüm baba menüye riremiyorum ya sorun orda