Orijinalini görmek için tıklayınız : dreambox 500s orjinali ve klonlusunun fiatı
erdal1988
12-03-2011, 13:55
arkadaşlar bana dreambox 500s cihaz lazım uygun fiata nerde alabilirim yada kargoyla getirtebilirim bana acil lazım elinde olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim .
tabi sade cihaz fiatı ve ayrıca sağlam 1 yıllık serverlı fiatıda ayrı ayrı eğer yasaksa bu tür şeyler sormak özelime mesaj çekerseniz memnun olurum.
erdal1988
12-03-2011, 17:21
ne oldu yaa bu siteye hiçmi bir göçrevli yok bilgisi olan yok cevap vermiyor.
originali cıkmıyor site üzerinde cihaz vardı dreambox 500s ve 6 aylık server 220 tl idi buradan basvurabilirsin SupersatForum - Bize Ulaşın (Only the registered members can see the link) ayrıca sorularınız bekleminizi öneririz herkesin işi gücü vs var demi
erdal1988
12-03-2011, 20:14
sevgili editör bu siteyi ilk kuran 3 kişiden biri benim serkana bırakıp ayrıldık nick değiştim bu sitenin bizim zamanımızı bildiğim için ne oluyor dedim.
İşte aradaki fark bu biz yıllardır bu siteye emek verdik ve halende veriyoruz.
Siz bir tane konu acmışsınız 3 saat olmuş cevap gelmedi die nerde bu görevliler diyorsunuz bu forumda olanların burası iş yerı değil kendi gönülleri ile bilgilerini paylaştıkları bir yer ve istedikleri zaman girerler kimsenın burda 24 saat nöber tutacak die bir kural ve kaidesi yok.
Sizede konunuz hakkında gerekli cevap verilmiş.
Konu kapanmıştır.