Orijinalini görmek için tıklayınız : Tatlıses Konuşmaya Başladı
Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses Şişli Sanayi Mahallesi'nde silahlı saldırıya uğradı. Uzun namlulu bir silahla başından vurulduğu iddia edilen Tatlıses, Maslak Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kaynak İbrahim Tatlıses vuruldu! - En Son Yaşam Haberleri - Habertürk (Only the registered members can see the link)
Video için playa tıklayınız haberturkten geldi bu video
Only the registered members can see the link
atakurtul
14-03-2011, 03:28
Büyük geçmiş olsun
Başından vurulmuş inşallah kurtarılır yoksa büyük bir olay olur
Ambulansa gelindigi anki video 1 ci mesaja eklendi
Kanal d' de canlı yayında muhabirin dediğine göre şuuru yerindeymiş.
ölmemiş yani..
mustafats1967
14-03-2011, 05:06
ameliyat başarılı geçmis
Sanat dünyasından çok sayıda ünlü haberi alır almaz hastaneye koştu. Ajda Pekkan, Mehmet Ali Erbil, Hakan Altun, Hüsnü Şenlendirici, Ebru Gündeş ve Ferhat Güzel hastaneye gelenler arasında.
İbrahim Tatlıses (Only the registered members can see the linkıses)'in eski eşi Derya Tuna hastane önünde sinir krizleri geçirdi, oğlu İdo Tatlıses de şu anda hastanede.
DAHA ÖNCE DE SİLAHLI SALDIRI (Only the registered members can see the linkı_saldırı)YA UĞRAMIŞTI
Öte yandan, İbrahim Tatlıses 1990 yılının ocak ayında Maksim Gazinosu'nda sahnedeyken bacağından vurulmuştu. Yine 18 Mayıs 1998 tarihinde Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde otomobilinin içerisindeyken pompalı tüfekli saldırıya uğrayan Tatlıses, bu saldırıdan yara almadan kurtulmuştu.
vestel56
14-03-2011, 09:34
Hayır Tatlıse ölmedi yoğun bakımda yatmaktadır.
yalcinticaret
14-03-2011, 10:35
henüz kesinleşen ölüm haberi gelmedi nerden cıkadınız öldüğünü ....
veyselbakan
14-03-2011, 10:48
video:HABER: mparator'u Vurdular haberi (Only the registered members can see the link)
İstanbul'da uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan ve Maslak (Only the registered members can see the link) Acıbadem (Only the registered members can see the link) Hastanesi'nde ameliyata alınan sanatçı İbrahim Tatlıses (Only the registered members can see the link)'in ameliyattan çıktığı, yoğun bakıma alındığı bildirildi. Tatlıses'in hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.
Nurol Plaza'daki BeyazTV'de İbo Show programını gerçekleştiren Tatlıses, program çıkışında aracına bindikten sonra kimliği henüz belirlenemeyen kişilerin silahlı saldırısına uğradı.
Başından yaralanan Tatlıses önce Özel Levent Hastanesi'ne ardından da Maslak (Only the registered members can see the link) Acıbadem (Only the registered members can see the link) Hastanesine kaldırıldı.
Burada ameliyata alınan ve ameliyatı yaklaşık 4 saat süren Tatlıses, daha sonra yoğun bakım alındı. Tatlıses'in hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.
Tatlıses ile aynı araçta bulunan basın danışmanı Buket Çakıcı Maslak (Only the registered members can see the link) Acıbadem (Only the registered members can see the link) Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Polis, Tatlıses'in aracında ve olayın meydana geldiği yerde incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Bu arada Tatlıses'in sanatçı dostları da hastaneye gelerek sağlık durumu hakkında bilgi aldı.
TATLISES'E HASTANEDE ZİYARETÇİ AKINI
Sanatçı İbrahim Tatlıses (Only the registered members can see the link)'in başından uzun namlulu silahla ağır yaralandığı haberini alan sanat dünyasından çok sayıda ünlü hastaneye koştu. Ağır yaralanan Tatlıses, Maslak (Only the registered members can see the link)'taki Acıbadem (Only the registered members can see the link) Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Sanatçının kötü haberi alan yakınları hastaneye akın etti. Eski eşi Derya Tuna, hastane önünde sinir krizleri geçirdi. İbrahim Tatlıses (Only the registered members can see the link)'in oğlu İdo Tatlıses de hastaneye gelenler arasındaydı. Sanat camiasından da birçok ünlü Tatlıses'i yalnız bırakmadı. Gelenler arasında Mehmet Ali Erbil, Hakan Altun, Hüsnü Şenlendirici, Ebru Gündeş, Fatih Terim ve Ferhat Güzel de bulunuyor.
AMELİYAT SONA ERDİ
Uğradığı silahlı saldırı sonucu başından yaralanan İbrahim Tatlıses (Only the registered members can see the link)'in ameliyatı sona erdi ve ünlü sanatçı yoğun bakıma alındı. Yakınları, Tatlıses'in hayati tehli***i atlattığını belirtiyor. Maslak (Only the registered members can see the link) Acıbadem (Only the registered members can see the link) Hastanesi başhekiminin resmi açıklama yapması bekleniyor.
İBRAHİM TATLISES'E SALDIRANLARIN KİMLİK VE EŞGAL BİLGİLERİ HENÜZ TESPİT EDİLEMEDİ
Polis saldırının gerçekleştirildiği plakası belirlenemeyen siyah renk Fiat Linea marka bir otomobili arıyor.
Edinilen bilgiye göre; İbrahim Tatlıses (Only the registered members can see the link)'i, Nurol Plaza önünde uzun namlulu silahlarla ateş ederek yaralayan saldırganlarına kimlik ve eşgal bilgileri henüz tespit edilemedi. Polis saldırının gerçekleştirildiği plakası belirlenemeyen siyah renk Fiat Linea marka bir otomobili arıyor.
TATLISES'İN SALDIRIYA UĞRADIĞI ARACI İNCELENMEK ÜZERE POLİS MERKEZİNDE
Şarkıcı İbrahim Tatlıses (Only the registered members can see the link)'in silahlı saldırıya uğradığı ve yaralandığı aracı incelenmek üzere Özel Levent Hastanesi'nden Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Saldırının hemen ardından yaralanan Tatlıses ve asistanı Buket Çakıcı, Tatlıses'in şoförü tarafından Mercedes marka otomobil ile Özel Levent Hastanesi'ne kaldırıldı. Tatlıses ve asistanı hastaneden ambulansla Maslak (Only the registered members can see the link) Acıbadem (Only the registered members can see the link) Hastanesi'ne sevk edildi. Saldırıya uğrayan otomobil ise hastanenin acil servisi önünde kaldı. Olay yeri inceleme polisleri, hastane önüne gelerek otomobilde incelemelerde bulundu. Bu arada polis ekipleri hastanenin acil servis girişine şerit çekerek hastaneye kimseyi almadı. Daha sonra hastaneye getirilen çekiciyle, otomobil incelenmek üzere Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Çekici üzerinde taşınan otomobilin jantı ve sol arka kapı üzerindeki mermi izleri dikat çekti. Plakası polisler tarafından gazeteyle kapatılan otomobilin ön camı da üzerinde 'Olay yeri inceleme' yazılı büyük beyaz bir naylon ile kapatıldığı gözlendi.
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
veyselbakan
14-03-2011, 10:49
Felç Olma Riski VarSaldırının Ardından Tatlıses'in Yakınları ve Sanatçı Dostları Hastaneye Akın Etti.
HABER: Fel Olma Riski Var haberi (Only the registered members can see the link)
Saldırının ardından Tatlıses'in yakınları ve sanatçı dostları Maslak (Only the registered members can see the link) Acıbadem (Only the registered members can see the link) Hastanesi'ne akın ediyor. Hastaneye gelerek bilgi alan aynı zamanda doktor olan şarkıçı Ferhat Göçer (Only the registered members can see the link), hastane önünde yaptığı açıklamada "Ben öldüğünü duydum. Ama öyle bir şey yok. Doktorlarla konuştum yüzde 50 kurtulma şansı var. Ben ümitliyim. Daha kötüsünü düşünerek buraya gelmiştim. Beyine ne gibi hasar verir bu ileride belli olacak " dedi.
Bu arada Fatih (Only the registered members can see the link) Terim, Selami Şahin (Only the registered members can see the link), Cengiz Kurtoğlu (Only the registered members can see the link), Hakan Altun (Only the registered members can see the link), Ahmet Selçuk İlkan (Only the registered members can see the link), Ebru Gündeş (Only the registered members can see the link)'in de aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü hastaneye gelerek Tatlıses'in durumu hakkında bilgi aldı.
SOL TARAFININ FELÇ OLMA RİSKİ VAR
Silahlı saldırıya uğrayan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses (Only the registered members can see the link)'i Maslak (Only the registered members can see the link) Acıbadem (Only the registered members can see the link) Hastanesi'nde ameliyat eden doktorlar temkinli konuştu: "Hayati tehlikesi henüz var. Ama ilk başladığımız noktaya göre azaldı. 24 saat uyutulacak. Sol tarafının felç olma riski var." Tatlıses ile aynı araçta saldırıya uğrayan Buket Çakıcı'nın ise hayati tehli***i atlattığı öğrenildi.
veyselbakan
14-03-2011, 10:51
Saldırganlar Kuzey IraklıTatlıses'i Ölümle Yüz Yüze Getiren Saldırının Ardındaki Sır Perdesi Aralanıyor.
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)112 ambulansıyla sevk işlemi esnasında Tatlıses'in korumaları basın mensuplarına saldırdı. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri ise kanalizasyonları bile arayarak çok sayıda boş kovan buldu. Uzun namlulu silahın ise Kalaşnikof olduğu tahmin ediliyor.
SALDIRININ KAYNAĞI KUZEY Irak (Only the registered members can see the link) MI?
Saldırıda uzun namlulu silah kullanılması, olayın arkasında bölücü terör örgütü PKK (Only the registered members can see the link)'nın bulunduğu şüphelerini de doğurmuştu ama iddialara göre, saldırının ardında Tatlıses'in yollarını ayırdığı Kuzey Irak (Only the registered members can see the link)'taki ortakları var. Bu arada polisin yaptığı araştırmalar, MOBESE, plazanın ve bölgedeki işyerlerinin kameralarının kayıtlarının incelenmesi sonucu, Iraklı olduğu belirlenen 3 saldırganın peşine düştüğü öğrenildi.
konular birleştirildi..
(Only the registered members can see the link)
reklamdır,gündemden düşmez bunlar....
usta adam resmen başından vurulmuş
daha ne reklamı???
reklammı? adam can çekişiyor... böyle reklammı olur... kafasına isabet etmiş kurşun.
arkadaslar aldıgım habere göre ibo ölmüş ama saklanıyormuş bu haber ne kadar dogru ne kadar yalan bilmem ama
mekansiz_ruzga
14-03-2011, 15:39
planlanmış olabilir
adamın reklama mı ihtiyacı varki böyle yapsın
benim de aklıma başka bir şey geliyor arkadaşlar.düşünüyorum da neden olmasın diyesim geliyor.bu işi türkiye yi de diğer ortadoğu ülkeleri gibi karıştırmak isteyen güçler yapmış olamaz mı bu işi.türkiye de bir türkürt çatışması çıkarma girişimi olamaz mı diye düşünmeden edemiyorum.kullanılan silah uzun namlulu yaniş profesyonel işi.
benim de aklıma başka bir şey geliyor arkadaşlar.düşünüyorum da neden olmasın diyesim geliyor.bu işi türkiye yi de diğer ortadoğu ülkeleri gibi karıştırmak isteyen güçler yapmış olamaz mı bu işi.türkiye de bir türkürt çatışması çıkarma girişimi olamaz mı diye düşünmeden edemiyorum.kullanılan silah uzun namlulu yaniş profesyonel işi.
olabilir türkiyenin karışmasını isteyen siyasi partiler bir var mhp ve chp örnek olark
sela1985
14-03-2011, 18:39
büyük geçmiş olsun imparatora uzanan eller kırılsın yüce rabbim acilen şifasını versin dualarımız onunla.......
baretta29
14-03-2011, 19:09
Kendisini sevmem ama yinede böyle bir olayı kınıyorum geçmiş olsun
İnşallah iyileşir dualarımız onunla
gungor1976
15-03-2011, 01:21
benim de aklıma başka bir şey geliyor arkadaşlar.düşünüyorum da neden olmasın diyesim geliyor.bu işi türkiye yi de diğer ortadoğu ülkeleri gibi karıştırmak isteyen güçler yapmış olamaz mı bu işi.türkiye de bir türkürt çatışması çıkarma girişimi olamaz mı diye düşünmeden edemiyorum.kullanılan silah uzun namlulu yaniş profesyonel işi.Öncelikle Cenabı Allah'tan acil şifalar diliyorum.Kullanılan silah uzun namlulu ama yapılan iş tamamen amatörce.Hepimiz askerliklik yaptık öyle bir silahla 10 küsür mermiden sadece 1 tane isabet ediyor(çok şükür) yanlışmıyım?
büyük geçmiş olsun umarım iyileşir
aytaciseri
15-03-2011, 10:51
çok büyük geçmiş olsun
veyselbakan
15-03-2011, 11:01
olabilir türkiyenin karışmasını isteyen siyasi partiler bir var mhp ve chp örnek olark
olayları delil olmadan hiç bir siyasi partinin üzerine yıkma burada bir insan öldürülmek istenmiştir olay çok üzücü ve düşündürücüdür bilip bilmeden kimseyi karalayamassın!!:nono::
veyselbakan
15-03-2011, 11:04
İmparator'u Neden Vurdular?İşte Ortaya Atılan 3 Senaryo.
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
İşte "Neden?" sorusuna yönelik iddialar:
VARAN 1: Tatlıses (Only the registered members can see the link), geçen yıl, Kuzey Irak (Only the registered members can see the link)'ta, El Adel United Company firmasının sahibi Doktor Rüştü Said ile Cennet Bahçesi adı altında 70 bin konutluk inşaat işine girmişti. Ancak çalışmalar başladıktan sonraki 5 ay boyunca işçiler maaş alamayınca "Cennet Ovası bize cehennem oldu" diye isyan etmişti. Tatlıses (Only the registered members can see the link), buraya 1 milyon 700 bin Dolar (Only the registered members can see the link) verdiğini söylemişti. Ünlü türkücünün firma sahipleriyle arasının açıldığı, suikastin de bu yüzden olabileceği ileri sürüldü.
Ancak Said, olaydan büyük üzüntü duyduğunu, servetini Tatlıses (Only the registered members can see the link)'in tedavisine verebileceğini söyledi.
VARAN 2: Terör örgütüne maddi yardım yaptığı dedikoduları yayılan Tatlıses (Only the registered members can see the link)'in, son zamanlarda para vermeyi kestiği, bu yüzden de örgüt tarafından infaz emri verildiği de bir başka iddia olarak gündeme geldi.
VARAN 3: İstanbul (Only the registered members can see the link)'dan bağımsız milletvekili adayı olmaya hazırlanan İbrahim Tatlıses (Only the registered members can see the link)'in, bazı siyasi çevreleri rahatsız ettiği de iddia edildi. Siyasete girmemesi istenen ünlü türkücünün bu yüzden suikaste uğradığı ileri sürüldü.
POLİS: ÇOK BASİT BİR MESELE YÜZÜNDEN
İbrahim Tatlıses (Only the registered members can see the link)'in uğradığı suikast, birçok nedene bağlansa da polis, olayın "çok basit bir tartışmadan" çıktığını açıkladı. Detay vermekten kaçınan emniyet yetkilileri, ortaya atılan tüm iddiaların boş olduğunu vurgulayarak, "Olay hiç tahmin edilmeyecek kadar basit bir nedenden yaşandı" demekle yetindi. Suikastte terör ya da suç örgütü izi bulunamadığından dolayı, olayı incelemek üzere Asayiş Şubesi görevlendirildi.
Tatlıses'i Telefonla Tehdit EtmişlerDurumu Ciddiyetini Koruyor
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Sanatçı İbrahim Tatlıses (Only the registered members can see the link), İstanbul (Only the registered members can see the link) Şişli (Only the registered members can see the link)'de silahlı saldırıya uğradı. Başından vurulan Tatlıses (Only the registered members can see the link)'in durumu ciddiyetini koruyor. Doktorları Tatlıses (Only the registered members can see the link)'in vücudunun bir kısmının felç olabileceğini aktardı. Tatlıses (Only the registered members can see the link)'in, şirketlerine gelen 3 "ölüm tehditi" telefonu üzerine, 1 Kasım 2010'da Şişli (Only the registered members can see the link) Cumhuriyet Savcılığı'na şikayet dilekçesi verdiği ortaya çıktı.
Şişli (Only the registered members can see the link) Cumhuriyet savcılığına avukatı aracılığı ile dilekçe gönderen İbrahim Tatlıses (Only the registered members can see the link), 7 ay içinde Tatlıses (Only the registered members can see the link) turizm ve Tatlıses (Only the registered members can see the link) Tv şirketlerine telefon eden ve kimliğini açıklamayan bir kişinin kendisini ölümle tehdit ettiğini söylediği belirlendi. Tehditleri ilk önce dikkate almadığını söyleyen İbrahim Tatlıses (Only the registered members can see the link)'in verdiği dilekçede, arayanların kim ya da kimler olduğunu bilmediğini söylediği belirtildi.
Çapkın: "Koruma isteği yok"
İstanbul (Only the registered members can see the link) Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ise Tatlıses (Only the registered members can see the link)'in, Koruma Şube Müdürlüğüne koruma isteğiyle ilgili bir müracaatının olmadığını bildirdi.
Vatan Caddesi'ndeki İstanbul (Only the registered members can see the link) Emniyet Müdürlüğü yerleşkesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çapkın, Tatlıses (Only the registered members can see the link)'in koruma isteğiyle ilgili iki dilekçe verdiği yönündeki haberlere ilişkin, "Tatlıses (Only the registered members can see the link)'in, Koruma Şubesine, koruma isteğiyle ilgili müracaatı olmamış, yok. Hakaret ve tehditle ilgili çeşitli şehirlerde müracaatları olabilir, ama korumayla ilgili bir müracaatı yok. Kendisinin emekli özel harekat polislerinden oluşan korumaları var" dedi.
Şişli (Only the registered members can see the link) Cumhuriyet Savcılığının dilekçenin ardından işlem başlattığı ancak yapılan çalışmalarda tehdit eden kişilere ulaşmadığı öğrenildi.
İstanbul (Only the registered members can see the link), (DHA)
Şoförü Saldırı Anını Anlattı"Saldırı Olduğunu İbrahim Tatlıses (Only the registered members can see the link) Koltuğa Yığılınca Anladım"
TATLISES'İN ŞOFÖRÜ: SALDIRI OLDUĞUNU İBRAHİM TATLISES KOLTUĞA YIĞILINCA ANLADIM
Türkücü İbrahim Tatlıses (Only the registered members can see the link)'e yapılan silahlı saldırı sırasında otomobili kullanan şoförü Hakan Çalışkan (Only the registered members can see the link)'ın ifadesi alındı. Hakan Çalışkan (Only the registered members can see the link) "Silahlı saldırı olduğunu ilk anda anlayamadım. Yanımda oturan İbrahim Tatlıses (Only the registered members can see the link) bir anda kanlar içinde yığıldı. Bir an yavaşladım. Daha sonra hemen hastaneye doğru yola çıktım."
Beyaz Tv'te yaptığı televizyon programı çıkışında silahlı saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses (Only the registered members can see the link)'in olay sırasında şoförlüğünü yapan Hakan Çalışkan (Only the registered members can see the link)'ın ifadesi Cinayet Büro Amirliği dedektifleri tarafından alındı. Hakan Çalışkan (Only the registered members can see the link) polise verdiği ifadesinde şunları söyledi:
"Her şey normaldi. Televizyon çekimlerinden sonra İbrahim Tatlıses (Only the registered members can see the link), Buket Damla Çakıcı ile birlikte içerden çıktı. İbrahim Tatlıses (Only the registered members can see the link) benim yanıma ön koltuğa oturdu. Buket Damla Çakıcı ise arkaya oturdu. Yola çıktık. Eski özel harekatçı olan iki koruma arkadaki arabadan bizi takip ediyorlardı. Olay sırasında bazı sesler duydum. İlk anda silahlı saldırıya uğradığımızı anlamadım. Ön cam kırıldı. Her şey saniyeler içinde oldu. İbrahim Tatlıses (Only the registered members can see the link)'e baktığımda başından kan akıyordu ve koltuğa yığıldı. O anda bize ateş edildiğini anladım. Gayri ihtiyari ayağımı gaz pedalından çekmiştim. Durmanın ona bir faydası olmayacağını düşünüp gaza yüklenip hastaneye doğru otomobili sürmeye başladım. Bu sırada telefonla arkadaki korumaları arayıp onlara İbrahim Tatlıses (Only the registered members can see the link)'in vurulduğunu söyledim"
Haber: Ali AKSOYER İstanbul (Only the registered members can see the link) DHA
muslum-baba
15-03-2011, 12:38
uyutuluyormuş yalan begin ölümu gerçekleşmiştir hemen öldü diyemezler bu biraz şok etkisi yaratır benim düşünçem
ibrahim tatlıses için iş yaptırdığı kişilere parayı hemen ödemez hakaret eder diye duymuştum.ne kadar doğrudur bilmem ama bunlar onunla allah arasında. kendisini ve yaptığı işi tarzım olmadığı için sevmem ama hiç kimseye de bu şekilde bir suikast yapılmasını da hazmedemem.yaptığı iyi şeyler olduğu gibi kötü işleri için hepimiz gibi bir gün allaha hesap vereceğiz. bu olayı kınıyor hiç kimseye de böyle yapılmamasını diliyorum.
muslum-baba
16-03-2011, 01:11
yazık oldu adama koskoça inparotor yıkıldı !
Baldemir
16-03-2011, 19:49
Tatlıses Konuştu: İyiyim
İbrahim Tatlıses'in Doktoru Açıklama Yaptı.
Uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan İbrahim Tatlıses'in tedavi gördüğü Acıbadem Maslak Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu ve Beyin Cerrahı Prof. Dr. İlhan Elmacı basın toplantısı yaptı.
"HAYATİ RİSK YÜZDE 10"
Elmacı, Tatlıses'in sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. Elmacı, "Kendi başına solunumunu sürdürebilir hale geldi. Durumu daha iyi.
Bizimle konuşabiliyor, sağ kol ve bacağını kaldırabiliyor, elimizi sıkabiliyor" dedi. Tatlıses'in konuştuğunu da belirten Elmacı, "Nasılsınız dediğimiz zaman 'iyiyim' diyor" şeklinde konuştu. "Solda problem devam ediyor" diyen Elmacı, "Solu sorgulamıyoruz" ifadesini kullandı. Yoğun bakımda kaldığı sürece hayit riskin sürdüğünü ifade eden Elmacı, "Hayati risk oranı ilk geldiği gün yüzde 80 ise bugün yüzde 10'a düşmüştür" dedi. İlhan Elmacı, "Kafa içi basıncı kontrol altında. Karnına koyduğumuz kemiği 1 kaç ay sonra yerine konabiliriz" şeklinde konuştu
"TABURCU EDİLEBİLECEK DURUMDA"
Buket Çakıcı'nın durumuyla ilgili bilgi veren Prof.Dr. Ömer Faruk Ünal ise, "Gayet iyi. Hiçbir sorun yok. Tıbben taburcu edilebilecek durumda. Soysal durum nedeniyle taburcu etmedik" dedi.