Orijinalini görmek için tıklayınız : Oğlum bu sabah Ameliyat oldu...
oğlum bu sabah ameliyat oldu
son haftalarda artık geceleri nefes alamaz uyuyamaz omuştu doktora götürdük ilk tetkiklerde geniz eti ciddi anlamda soluk borusunu tıkamıştı ve bademcikleri normalin çok üzerinde büyüktü ameliyat şart dediler
sabahki kontrolde sol kulakta işitme kaybı varf dediler birde kulak zarı kesilmesi işi çıktı velasıl çok zor bir gün geçirdim hem bademcik hem geniz eti alındı hemde sol kulak zarı kesilerek içindeki iltihap boşaltıldı bu ameliyatı olan yaptıran ve yaptıracak olanlarınız vardır çok kolay dediler ama anne baba için öyle değil genel anestezi verip uyutuyorlar öyle yapıyorlar hayırlısı......
geçmiş olsun. Cabbari yeğene selam iyi bak ona. Kendinide üzme hee bizim yok bilemeyiz yaşadığını ama yinede bilion cocuklar düşe kalka büyüyor.
Baldemir
25-03-2011, 19:34
Geçmiş olsun Cabbari usta.
cabbar64
25-03-2011, 19:37
geçmiş olsun ALLAH şifalar versin
aliharbiye
25-03-2011, 19:52
çok geçmiş olsun cabbari usta inşallah en kısa zamanda eski sağlına kavuşur ayağa kalkar...Allah zeval vermesin......genelde doktorlar geniz eti ameliyatı için çok kolay diyorlar,,,ama kulak içi iltihabı hakikaten zor... çok çok geçmiş olsun... saygılarımla aliharbiye......
Büyük geçmiş olsun arkadaşım Allah acil şifalar versin inşallah biran önce sağlına kavuşur..
pencere77
25-03-2011, 20:08
Geçmiş olsun usta.Allah acil şifalar versin.
geçmişş olsun.yavrumuza Allah acil şşifalar versin
geçmiş olsun ALLAH ŞİFA verir inşallah
Acil şifalar geçmiş olsun.
dursun66
25-03-2011, 22:03
geçmiş olsun kardeş...
Geçmiş olsun.ALLAH şifaler versin.İnşALLAH iyi olur.
teşekkürler arkadaşlar sagolun evde hiç ses çıkarmadan oturuyo konuşmuyor kafama takıldı doktorada ulaşamıyorum inşallah narkozun etkisi falandır diyelim
Çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin
muslum-baba
25-03-2011, 23:16
geçmiş olsun
bayindir
25-03-2011, 23:28
geçmiş olsun rabbim şifalar versin.
gungor1976
25-03-2011, 23:53
Yavrumuza Allahtan acil şifalar diliyorum...geçmiş olsun Cabbari ustam...
ALLAH Acil şifala versin şimdi ufak ufak konuşmaya başladı inşallah kısa süede toplar
ŞRARSKOZ
26-03-2011, 00:27
ALLAH ın izniyle toparlar gecmiş olsun
seyitcan
26-03-2011, 01:29
ALLAH şifa versin
baretta29
26-03-2011, 02:35
Çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin
çanakkaleli
26-03-2011, 02:55
çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda eski sağlığına kavuşur.hayırlı geceler
veyselbakan
26-03-2011, 10:23
gelmiş geçmiş olsun cabbari ustam acil şifalar dilerim sende üzme kendini çabuk toparlar inşallah!
hocam geçmiş olsun ama korkma coçuklar daha cabuk iyileşiyor icin rahat olsun senin yaşadığın heyecanı coçuğa yansıtma hocam ALLAH şifasını verir
yalcinticaret
26-03-2011, 10:36
oğlum bu sabah ameliyat oldu
son haftalarda artık geceleri nefes alamaz uyuyamaz omuştu doktora götürdük ilk tetkiklerde geniz eti ciddi anlamda soluk borusunu tıkamıştı ve bademcikleri normalin çok üzerinde büyüktü ameliyat şart dediler
sabahki kontrolde sol kulakta işitme kaybı varf dediler birde kulak zarı kesilmesi işi çıktı velasıl çok zor bir gün geçirdim hem bademcik hem geniz eti alındı hemde sol kulak zarı kesilerek içindeki iltihap boşaltıldı bu ameliyatı olan yaptıran ve yaptıracak olanlarınız vardır çok kolay dediler ama anne baba için öyle değil genel anestezi verip uyutuyorlar öyle yapıyorlar hayırlısı......
öncelikle aslan parçasına acil şifalar diler geçmiş olsun dilekleirmi iletirim 45 dakika bize epey uzun gelmişti
aynı ameliyetı benim oğlumda 2 haziran 2010 da oldu arkadaşım geniz eti ve bademcik alındı her iki kulağına da tüp takılmıştı ilk başlarda senin duyduğun tüm endişeleri ailecek bizde yaşamıştık sesi bile farklı idi o duymaya alıştığımız ses gitti yerine ince tiz bir ses vardı zamanla düzeliyor kulağa takılan tüp ( çok küçük birşey ) ise zamanla dışarı atacak atmazsa doktor çıkartıyor 3 gün önce sağ kulağımızdaki çıkartıldı kendisi yan dönmüş kulak içinde doktor 2 dakikada çıkarttı.
ameliyat sonrası ilerleyen günlerde düzenli olarak kontrol ettirmeyi ihmal etmeyin arkadaşım
Önemli olan ameliyattan sonra boğazın iyi korunması usta kanama olmasın en önemlisi o soğuk gıdalarla idare edin aşıraya da kaçmayın tabi... dondurma yemek için birebir fırsat benim oğlan çok seviyordu zaten :)
şimdi geçmişe döndüm ve duygulandım
ameliyata giderken ilaçlı meyve suyu içmişti kendinden geçmişti dün gibi aklımda ...
ALLAH KİMSEYE EVLAT ACISI YAŞATMASIN ....
öncelikle aslan parçasına acil şifalar diler geçmiş olsun dilekleirmi iletirim
aynı ameliyetı benim oğlumda 2 haziran 2010 da oldu arkadaşım geniz eti ve bademcik alındı her iki kulağına da tüp takılmıştı ilk başlarda senin duyduğun tüm endişeleri ailecek bizde yaşamıştık sesi bile farklı idi o duymaya alıştığımız ses gitti yerine ince tiz bir ses vardı zamanla düzeliyor kulağa takılan tüp ( çok küçük birşey ) ise zamanla dışarı atacak atmazsa doktor çıkartıyor 3 gün önce sağ kulağımızdaki çıkartıldı kendisi yan dönmüş kulak içinde doktor 2 dakikada çıkarttı.
Önemli olan ameliyattan sonra boğazın iyi korunması usta kanama olmasın en önemlisi o soğuk gıdalarla idare edin aşıraya da kaçmayın tabi... dondurma yemek için birebir fırsat benim oğlan çok seviyordu zaten :)
ameliyata giderken ilaçlı meyve suyu içmişti kendinden geçmişti dün gibi aklımda ...
şu duruma göre beni bir sen senide bir ben anlarım
usta oğlum daha tam konuşamadıgı için ameliyata girerken çok tedirgin olmuştum çıkınca psikolojik birsavaş verdik dogrusu o parçaların resmi bendede var ama sana şunu diyeyim seninkinin iki katı var abartmıyorum:tongue:
HD_digital_52
26-03-2011, 13:43
geçmişş olsun.yavrumuza ALLAH acil şifalar versin
geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
öncelikle aslan parçasına acil şifalar diler geçmiş olsun dilekleirmi iletirim 45 dakika bize epey uzun gelmişti
ameliyat sonrası ilerleyen günlerde düzenli olarak kontrol ettirmeyi ihmal etmeyin arkadaşım
peki usta senin oğlanta hırıltı kesildimi artı sesi düzeldimi incecik çıkıyor sesi
ercişsat
26-03-2011, 15:37
allahtan acil şifalar diliyor geçmiş olsun dostum
yalcinticaret
26-03-2011, 17:34
peki usta senin oğlanta hırıltı kesildimi artı sesi düzeldimi incecik çıkıyor sesi
evet seninde dediğin gibi bu ameliyatı yaşayanlar bilir bizi anlar sana şimdi daha çok hak verdim oğlan yeni yeni konuşmaya başladığına göre çok yaşı yok 2- 3 yaş civarı sanırsam ( Allah uzun sağlıklı ömür verir inşallah )
Allah ın izniyle gün gün iyi ye giderek düzelir sesi merak etme bana da ne tuhaf gelmişti ilk başlarda yabancı gibi gelmişti oğlanın incecik cırtlak sesi :) kız çocuğu gibiydi şimdi ise delikanlı gür sese sahip :)
yukarıdaki mesajda demişşin ya resimdekinden dah büyük boyutta diye ileri derecede iltihaplanmıştır ozaman sırf o bademcikler yüzünden içmediği antibiyotik şurup kalmamıştı oğlumun şükür iyiyiz artık eskisi kadar sık sık üst solunum rahatsızlığı olmuyor..
tekrardan geçmiş olsun
anonymuser
26-03-2011, 17:58
gecmis olsun
yaw aynen kız çocugu gibi çıkıyor sesi ama bişey yiyemiyor maalesef sanırsam agrı yapoyor sadece su içiyor dondurmayı bile yiyemiyor
oğlan 3 yaşına daha yeni girecek
yalcinticaret
27-03-2011, 00:02
yaw aynen kız çocugu gibi çıkıyor sesi ama bişey yiyemiyor maalesef sanırsam agrı yapoyor sadece su içiyor dondurmayı bile yiyemiyor
oğlan 3 yaşına daha yeni girecek
bir iki hafta zorluk olacak tabi doktorunuzun verdiği yeme içme listesine aynen uyulduğu takdirde Allah ın izniyle de bir şey olmadan atlacaksınızdır.
benim 2. oğlanla yakın sayılır 2,5 yaşında abisi 6 canlarım benim
yargıç_1
27-03-2011, 01:00
Geçmiş olsun usta.Allah acil şifalar versin.
ersinbilgic
27-03-2011, 01:11
üstad geçmiş olsun
atakurtul
27-03-2011, 01:48
Geçmiş olsun allah acil şifalar versin
1907fener
27-03-2011, 12:45
geçmiş olsun Allah şifa versin
Cabbari cok buyuk geçmiş olsun allah şifa versin ustad:(
geçmiş olsun arkadaşım acil şifalar
geçmiş olsun ALLAH şifalar versin
Geçmiş olsun Cabbari usta.
TEKNİSYEN101
27-03-2011, 20:12
Geçmiş olsun.ALLAH şifa versin
1970divrigi
27-03-2011, 20:18
ustam geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum
Hepinizden ALLAH razı olsun sizlere tavsiyem eger çocugunuz varsa gece özellikle yatarken horlama hırıltı varsa ve geçmiyorsa acil doktora götürün zamanla uyku apnesi solunum durması kulakta işitmeme konuşma bozukluklarına yol açıyormuş bugn daha iyi tek tük birşeyler yemeye başladı tabi sıvı olarak katı yemesi 5-7 gün sonunda başlayacak
veyselbakan
27-03-2011, 23:05
ustam allahın izni ile çok çabuk toparlayacak bak yemeyede başlamış tekrar tekrar gelmiş geçmiş olsun yeğenimizi öp bizim için!
Allah acil şifalar versin.
albatros90
28-03-2011, 01:17
Geçmiş olsun , Allah yar ve yardımcınız olsun..
oğluna bol şifalar cabbari kardeşim...geçmiş olsun...
kirmastılı
28-03-2011, 06:07
geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
gecmıs olsun allah sıfalar versın ınsallah.
büyük geçmiş olsun üstad. allah şifalar versin.Umarim kısa zamanda iyileşir.
selametle kal.
tekrar teşekkürler sesi hariç yavaş yavaş düzelme var azda olsa hırıltısı devam ediyor ama bu yara yerindeki salgılardanmış sesi inceldi ses ise belli bir zamandan sonra düzelirmiş bakalım nasıl olacak tekraren teşekkürler
Baldemir
28-03-2011, 12:33
tekrar teşekkürler sesi hariç yavaş yavaş düzelme var azda olsa hırıltısı devam ediyor ama bu yara yerindeki salgılardanmış sesi inceldi ses ise belli bir zamandan sonra düzelirmiş bakalım nasıl olacak tekraren teşekkürler
Tekrardan geçmiş olsun inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur.Dualarımız onun için.:praying:
gacvokem
28-03-2011, 12:39
geçmiş olsun usta Allah şifa versin
bu arada bu ameliyatın tek tavisi dondurmaymış bunuda öğrendik buz gibi yenildiği zaman yarayı çabuk iyileştiriyor çocukta bahaneyle 2 gündür dondurmadan başka birşey yemiyor:)
asker_31
28-03-2011, 23:35
geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin usta...
airman06
29-03-2011, 09:21
acil şifalar olsun
Geçmiş olsun kardeşim biz astımdan senelerce neler cektik biliyosun böyle böyle büyüyorlar Allah beterinden korusun.
zaten çocuk düşmeden agzı yüzü kanamadan hasta olmadan büyüyemez hayatta herşeyi görerek yaşayarak öğreniyoruz
teşekkürler iyi niyetleriniz için
selamete
matrix1977
29-03-2011, 21:29
ALLAH şifalar versin
seyfi505050
30-03-2011, 09:02
Allahım acil sifa versin geçmiş olsun
sagolun teşekkürler arkadaşlar
senin için yazmadı bilader. bizim için yazdı. (ufaklığın dayıları oluruz) :)
selametle...
geçmiş olsun ALLAH acil şifasını versin
geçmiş olsun ustam yeğene acil şifalar dilerim
seninde bu yazıyı yazman gerekmiyordu arkadaşım
sagolun arkadaşlar şimdi daha iyi artık normal yaşantımıza döndük sayılır çogu şeyi yiyor az sonra kontrolü var hastanede:)
veyselbakan
31-03-2011, 13:25
arkadaşım senin psikolojik sorunlarınmı var yoksa bizle kafamı buluyorsun
aynı mesajı xxman askere gidiyorum bölümünede yazmışsın bize ne askere gidiyorsan diye ve aynı yere hayırlı teskereler diyen arkadaşlarada yağcılar demişsin burası bir paylaşım sitesi elbette buradaki insanlar ölümde hastalıkta ve ayrılıkta birbirlerine temennilerde bulunacaklar bu insanlığın bir gereğidir he bu seni kapsıyormu onu bilemem ama buraya bir daha bu şekilde mesajlar yazma!!!!!!!!!:devilprv:
veyselbakan
31-03-2011, 13:50
sen olmak zorunda değilsin kardeşim! anladın onu sen :)
yaw kime ne diyorsunuz adamın zaten diğer mesajları ortada görmeyin geçin iki gün sonra aynı olay başına gelir o zaman kendi görür paylaşmayı
cabbari üstadım bir kaç gündür işlerim nedeniyle siteye giremiyordum, anca gördüm. büyük geçmiş olsun. Allah daha büyük dertlerden sakınsın.
cabbari üstadım bir kaç gündür işlerim nedeniyle siteye giremiyordum, anca gördüm. büyük geçmiş olsun. Allah daha büyük dertlerden sakınsın.
amin sagolun arkadaşım
ustam geçmiş olsun. bende bir müddettir elde olmıyan sebeplerden yoktum yeni geldim mesajları okuyunca gördüm. neyse ki rabbim şifasını çabuk vermiş iyileşmiş. yavrularımız hastalanınca elimiz ayağımız dolanıyor. onlara birşey olmasın. çocuktur düşe kalka büyür ama başımıza gelince ne kadar zor olduğunu anlıyor insan. tekrar geçmiş olsun.