Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Adnan Polat Kararını Verdi!

veyselbakan
30-03-2011, 14:58
Mahkemeye gidecek, Seçim (Only the registered members can see the link) olacak, olmayacak söylentilerine noktayı koydu.
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Galatasaray (Only the registered members can see the link) Başkanı Adnan Polat (Only the registered members can see the link)'ın kulübü seçime götürmeye kesin kararlı olduğu ve çok yakın dostlarına, "Galatasaray (Only the registered members can see the link)'ın geleceğini elbette kaosa sürüklemeyeceğim. Galatasaray (Only the registered members can see the link)'ı kişisel çekişmelere alet etmeyeceğiz. Seçime gideceğiz" dediği öğrenildi.

Galatasaray (Only the registered members can see the link) kulübün olağan Mali (Only the registered members can see the link) kongresinde Mali (Only the registered members can see the link) yönden ibra edildiği halde idari yönden ibra edilmeyen Adnan Polat (Only the registered members can see the link) ve yönetiminin kararı, Sarı-kırmızılı kulübün yakın geleceğine ışık tutacak. Mali (Only the registered members can see the link) kongrede ibra edilmemesinin ardından, "Bu karar umarım Galatasaray (Only the registered members can see the link)'a hayırlı olur" diyen ve sonrasında sessizliğini koruyan başkan Adnan Polat (Only the registered members can see the link)'ın Seçim (Only the registered members can see the link) kararını açıklamasının an meselesi olduğu öğrenildi.

Sarı-kırmızılı kulübün dedikodu kulislerinde, "mahkemeye gidecek, Seçim (Only the registered members can see the link) olacak, olmayacak" tartışmaları yaşanırken, başkan Adnan Polat (Only the registered members can see the link)'ın kulübü seçime götürmeye kesin kararlı olduğu ve çok yakın dostlarına şu konuşmayı yaptığı öğrenildi:

"Galatasaray (Only the registered members can see the link)'ın geleceğini elbette kaosa sürüklemeyeceğim. Galatasaray (Only the registered members can see the link)'ı kişisel çekişmelere alet etmeyeceğiz. Seçime gideceğiz. İbra olsam da seçime gidecektik. Ancak daha önce aileme, yakınlarıma, Mali (Only the registered members can see the link) kongre sonrasında bu kararı alacağımı bildirmiştim. İbra olmama tehlikesine karşı bu kararımdan dönmedim. Seçim (Only the registered members can see the link) kararını çok kısa bir süre içinde açıklayacağım.

Ancak genel kurul zabıt tutanaklarının gönderilmesini bekliyorum. Divan Başkanı Türker Arslan'ın tutanakları gönderdiği an, kısa bir incelemenin ardından bu kararı açıklayacağız. Gereksiz dedikodularla kimse Galatasaray (Only the registered members can see the link)'ı daha fazla yıpratmasın."

Adnan Polat (Only the registered members can see the link)'ın çok güvendiği dostlarıyla dün gece geç saatlerde yaptığı bu sohbetin, tartışılır bir yanı olmadığı ve Sarı-kırmızılı kulübün başkanının 2 ya da 3 gün içerisinde olağanüstü Seçim (Only the registered members can see the link) tarihini açıklayacağının kesinlik kazandığı bildirildi.

51 dakika önce..

MUTAF
30-03-2011, 15:40
sıkıldım bu heriften artık..