Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : tek kablodan 3 Receivere yayın

zodehala
31-03-2011, 14:25
Toplukonutlarda oturmaktayız. Merkezi sistem (çatıda nextin switchi takılı) ile her daireye sadece bir kablo çekilmiş.

Bizde 3cihaz var. Tek kablodan 3 cihaza sinyal kaybı olmadan nasıl bağlantı kurarız. Tesisatı kuran kişiye tek kabloyu splitter ile bölelim dedim bana dediki. "O zaman aynı anda tek tv izleyebilirsin aksi taktirde switchi patlatırsın" böle bişeyi ilk kez duydum. Çok garip geldi

sizce nasıl yapmalıyım (switchten fazladan 2 kablo çekemem yer kalmadı) ?

terminator
31-03-2011, 14:40
Çatıdaki santralde boşta kalan çıkış var ise ordan kablo çekebilirsin.Dairene gelen kabloyu 2 yada 3 e bölersen aynı anda sağlıklı yayın izleyemezsin.Çünkü çakışma yapar.

empu_1
31-03-2011, 15:19
ewet terminatörün dediği çok doğru. çakışma yapar. her odada bağımsız izleyebilmen için santralden kablo çekmen gerek. aksi halde olmaz.

zodehala
31-03-2011, 18:43
ewet terminatörün dediği çok doğru. çakışma yapar. her odada bağımsız izleyebilmen için santralden kablo çekmen gerek. aksi halde olmaz.
santralden imkan ve ihtimal yok o seçeneği geçersek. daireye gelen kabloyu splitter ile bölsek olmlaz mı

dursun66
31-03-2011, 19:31
santralden imkan ve ihtimal yok o seçeneği geçersek. daireye gelen kabloyu splitter ile bölsek olmlaz mı

kardeş o dediğin olmaz arkadaşlarda yazmış zaten ama illaki ihtiyaç varsa kendi balkonuna bi çanak takıp çanağada çiftli lnb takarsın sorun çözülür kly gesin...

crazy_babe
18-01-2012, 11:10
ELİNE SAĞLIK PAYLAŞIMIN GÜZEL:yahoo: