Orijinalini görmek için tıklayınız : ’Türk bayrağını indirin’
veyselbakan
05-04-2011, 23:50
Only the registered members can see the link
Bingazi’de, krizin patlak verdiği günden bu yana dünyaya insanlık ve kurtarma dersi veren Türkiye’ye yönelik 'kışkırtıcı' bir saldırı düzenlendi.
Libya'nın Bingazi kentindeki Türk Başkonsolosluğu ve Bingazi Limanı'ndaki Türk yardım gemisini hedef alan saldırı öğle saatlerinde başladı.
Elleri bıçaklı saldırganlar konsolosluğun tabelasını söktü, kapıları tekmeledi, çevreye zarar verdi. Bingazi Limanı'na yanaştıktan sonra yükünü indirmesine izin verilmeyen Kızılay'a ait yardım gemisi ise olaylar büyüyünce açığa çekilip beklemeye başladı.
"BAYRAĞIMIZI İNDİRMEYİZ"
Bingazi Türkiye Başkonsolosluğu önünde toplanan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın
Kaddafi'nin yanında yer aldığını öne süren bir grup, Türkiye'nin yardım talebini reddederek, binadaki Türk bayrağının indirilmesini istedi. Bayrağın indirilmemesi halinde zorla indirileceği tehdidini savuran ve başkonsolosluktan "Bayrağımızı asla indirmeyiz" cevabını alan saldırganlar uzun süre Türkiye aleyhine slogan attı. Konsolosluk önünde uçaksavar bataryası yüklü araç ile güvenlik önlemi alan bazı muhalifler, kalabalığı sağduyulu olmaya çağırırken eyleme devam eden gruba karşı konsolosluğu korumakla görevli Türk polisler alarma geçti. Konsoloslukta, Başkonsolos Ali Davutoğlu ile 10 başkonsolosluk çalışanı, 5 Kızılay çalışanı, özel harekat polisleri ve basın mensuplarından oluşan 36 kişilik bir grubun bulunduğu bildirildi.
Saldırganların 17 Şubat Devrimci Gençleri grubuna mensup oldukları belirtiliyor.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, geçtiğimiz hafta Londra'da "muhaliflerin silahlandırılmasına karşı olduklarına" dair açıklaması muhaliflerin tepkisini çekmişti. Bingazi'de Cuma günü Erdoğan protesto edilirken, Pazartasi günü de yine Erdoğan aleyhinde bir gösteri düzenlenmişti.
yarın ırak gibi olurlarsa kimin kimin yanında olduğunu öğrenirler
bu araplar her zaman arkamızdan vurdular şimdide yaptıklarına bak
ercişsat
06-04-2011, 12:30
araplara üven olmaz kurtuluş savaşı zamanını hatırlayın
seyfi505050
06-04-2011, 15:45
Bunlar Osmanlıyıda arkadan vurmuştu.......
draculu45
06-04-2011, 17:09
araplardand dost olmaz
Bunların işlerine kafam basmıyor.
salihkalp
06-04-2011, 18:38
Bu araplar çok nankör insanlar
bir gurupinsan yüzünden koskoca ırkı hain ilan etmeniz gerekmez . dünyada türkleri sırtından vurmayan bir millet ırk gösterin hadi . kendinize gelin
araplar dönektir osmanlıyı artkadan vurmuşlardır esasında bir tokatta sen vuracaksın arablara
arkadaşlar libya veya diğer müslüman afrika ülkeleri arap değildir önce bunu bilin.ikincisi din kardeşim olma haricinde bana yakınlığı olmayan arapları ben sevmesemde peygamber efendimizde(s.a.v) bir araptı. o yüzden topyekün araplara sallamaya gerek yok.ülkemizdede arap vatandaşlarımız var.
ilhanaktan
06-04-2011, 20:52
oaraplar savasın bırınde peygamber efemdımızı arkadan vurmuslardı kalles ınsanllar
arkadaşlar libya veya diğer müslüman afrika ülkeleri arap değildir önce bunu bilin.ikincisi din kardeşim olma haricinde bana yakınlığı olmayan arapları ben sevmesemde peygamber efendimizde(s.a.v) bir araptı. o yüzden topyekün araplara sallamaya gerek yok.ülkemizdede arap vatandaşlarımız var.
:45:
araplar arkadan vurdu diyenler lawrence nin filminidemi seyretmedi?
bir kısmı arkadan vurunca 7-800 milyonluk arap alemimi düşmanımız oluyor?
o bir kısım arkadan vururken bir kısımda bizimle savaşıyordu? ona ne demeli?
insaf yahu...
zamanında lavrence gidisi nasıl dolaba koyduysa bir kısmını şimdide aynı dolaba giriyor yine aynı kısım...
bu tip durumlarda geniş olmak lazım...şu an libyada at izi ile it izi birbirine karışmış...ne isyancılar nede kaddaficiler sağlıklı düşünemiyor... geniş olacağız...
çok eskiye gitmeye gerek yok. aynı libyanın ve aynı kaddafinin kıbrıs harekatında yanımızda olan tek ülke olduğunu hatırlayacağız... dediğim gibi iki tarafta burnundan soluyor. sağlıklı düşünemiyor. kaos bitip düzen kurulduğunda türkiyenin kendilerine neler yaptığını daha iyi anlayacaklar...
(arapların içinde bizi sevmeyen elbette olabilir. bizim için mahsuru yok. ama bu tamamını kapsamaz.)
selametle...
:45:
araplar arkadan vurdu diyenler lawrence nin filminidemi seyretmedi?
bir kısmı arkadan vurunca 7-800 milyonluk arap alemimi düşmanımız oluyor?
o bir kısım arkadan vururken bir kısımda bizimle savaşıyordu? ona ne demeli?
insaf yahu...
zamanında lavrence gidisi nasıl dolaba koyduysa bir kısmını şimdide aynı dolaba giriyor yine aynı kısım...
bu tip durumlarda geniş olmak lazım...şu an libyada at izi ile it izi birbirine karışmış...ne isyancılar nede kaddaficiler sağlıklı düşünemiyor... geniş olacağız...
çok eskiye gitmeye gerek yok. aynı libyanın ve aynı kaddafinin kıbrıs harekatında yanımızda olan tek ülke olduğunu hatırlayacağız... dediğim gibi iki tarafta burnundan soluyor. sağlıklı düşünemiyor. kaos bitip düzen kurulduğunda türkiyenin kendilerine neler yaptığını daha iyi anlayacaklar...
(arapların içinde bizi sevmeyen elbette olabilir. bizim için mahsuru yok. ama bu tamamını kapsamaz.)
selametle...
araplar zaten adamakıllı millet olsaydı cetvellerle bölünmüşlüğü kabul etmezlerdi.bedevi oldukları için devlet anlayışlarıda bu kadar.yahudi ve hıristiyan aleminin pompalamaları sonucu arap türkü türk arabı hiç sevmez.araplar zaten nankör olmasa şu anda eş başkanı bizden olan BOP a hizmet vermez.arapları bende tarihi meseleden dolayı ve dik duruşları olmadığı için bende sevmiyorum.fakat bize daha kötülük yapan hatta yeryüzünden silmeye çalışan avrupa ve amerikaya araplara kustuğumuz nefreti kusmuyoruz.nedn? çünkü araplar sadece bizi arkadan vurdu diye .rusların ,amerikanın ,fransızın,ingilizin vsvsvs yaptıklarına bu kadar tepki vermiyoruz.bu yazılarımda arapları savunmuyorum ama tepkilerimizi koyarken bilinçli olmamız lazım
adnanarkan
06-04-2011, 22:18
türk milletine türkten başka dost aramayın.
xfles7837
06-04-2011, 23:07
uluslararası ilişkilerde asla dostluk yoktur. bu sadece ülkeleri yönetenlerin yalanıdır. yeri gelir iç siyasette yeri gelir dış siyasette kullanırlar. uluslararası ilişkilerde sadece çıkar,menfaat ve para konuşur.
araplar zaten adamakıllı millet olsaydı cetvellerle bölünmüşlüğü kabul etmezlerdi.bedevi oldukları için devlet anlayışlarıda bu kadar.yahudi ve hıristiyan aleminin pompalamaları sonucu arap türkü türk arabı hiç sevmez.araplar zaten nankör olmasa şu anda eş başkanı bizden olan BOP a hizmet vermez.arapları bende tarihi meseleden dolayı ve dik duruşları olmadığı için bende sevmiyorum.fakat bize daha kötülük yapan hatta yeryüzünden silmeye çalışan avrupa ve amerikaya araplara kustuğumuz nefreti kusmuyoruz.nedn? çünkü araplar sadece bizi arkadan vurdu diye .rusların ,amerikanın ,fransızın,ingilizin vsvsvs yaptıklarına bu kadar tepki vermiyoruz.bu yazılarımda arapları savunmuyorum ama tepkilerimizi koyarken bilinçli olmamız lazım
ben farklı düşünüyorum...katılmıyorum sana üstad. Öncelikle arapların ülke yönetimi kendilerinin elindemi? BOP a hizmet vermez derken bunu göz önünde bulundurmak lazım. bireysel olarak araplardan bahsedeceksek bir kısmı dolaba girip arkadan vurmuş. büyük kısmı değil. vuranların torunları şimdi bin pişman...
selametle...
veyselbakan
07-04-2011, 09:19
işin o boyutu da var ama ben farklı düşünüyorum 6 yada7 yıl önce peygamber efendimizin evini çöp ev haline getirdiler diye tv larda programlarda gösterildi bu mudur peygamber efendimize saygı? bu türkiyede olmadı onların yani müslümanlığın en büyük dinin çıktığı topraklarda vuku buldu müslümanlığı ve inancı o arap tam müslüman işte o afrikalı ya da türk yarım müslümandır diye kimse düşünemez kız çocukları diri diri toprağa gömülürken peygamber efendimiz ben arabım ama bunu yapanlar benden değildir diye buyurmamışlarmıdır
he ben kalkın bütün arap milletini kötüleyin demem diyemem 5 parmağın 5 i de bir olmaz her millette çatlaklar vardır konuyu tartışırken herkesin bunuda dikkate alması gerektiğini düşünüyorum!
Araplar kötü değildir.Amerika,Avrupa,Rusya'nın yaptıklarını unuttunuz galiba.Gürcüler,Ermeniler...Dedemin babasının kafasını kesip,kuyuya attıklarını biliyorum.Oysa tüm Araplar olmasa da arkadan vuranları unutmamak gerekte,niye tüm Arapları kapsıyor bu öfke.Benimde Arap kökenli arkadaşım var mesela.Türkiye'de azınlık olmayan bir ırk birde.
Araplar iyi-kötü hepsi değil.Farkındaysanız İsrail-Gazze savaşında acaba değil diğer ülkeler,bir sürü Arap ülkesine rağmen Gazzeyi destekleyen olmadı.Herkes çıkarı peşinde tüm Dünya,İsrail'den korkuyor mantıklı mı.Arap ülkelerin bazıları ufak tefek tepki gösteriyor tamam.
İslam olayına bakarsak.Arap ülkeleri tam olarak herşeyi oturmadı.Arapları görerek İslamı küçük gören bir çok insanda var o ayrı bir konu.Sonuçta Araplar yanımızdada savaştı,karşımızdada.Tüm Arapları aynı kefeye koymaya ne gerek var.Günümüzde PKK.Sanki PKK'dakiler uzaydan geliyor.İçlerinde Türklerde var.Şimdi onlar Türk diye sizden kendiniz ve ırkınızdan nefret mi edeceksiniz.
ben farklı düşünüyorum...katılmıyorum sana üstad. Öncelikle arapların ülke yönetimi kendilerinin elindemi? BOP a hizmet vermez derken bunu göz önünde bulundurmak lazım. bireysel olarak araplardan bahsedeceksek bir kısmı dolaba girip arkadan vurmuş. büyük kısmı değil. vuranların torunları şimdi bin pişman...
selametle...
kardeşim ben zaten öyle demedim.BOP a destek vermez derken cümle akışına bakarsan verirler anlamında söyledim.belki düşük yazmış olabilirim.basılan düğmelerle hepsi kaosta Bop işliyor.