Orijinalini görmek için tıklayınız : Koraxtan bombaaaa!!!!!!!
Arkadaşlar, Korax'ın 4x4 modeli Ağustos başı itibariyle piyasada.
Cihaz, internet gereksimi kalmadan sharing (paylaşım) yapıyor ve Hotbird ve Nilesat üzerinde toplam 500 kanal açılıyor.
Cihazın resmi:
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Sistemi aynen söyle anlatmak istiyorum.
Cihazda çift board var, dolaylı olarak 2 işlemci, 2 tuner, 2 modülatör, 2 flash var. Tunerleri; Tuner A ve Tuner B olarak adlandırıyoruz. Tuner A'ya, turksat, hotbird, nilesat gibi uyduları bağlıyorsunuz, Tuner B'ye ise disecq olmadan direk olarak Eutelsat W6 uydusunu bağlıyorsunuz. Eutelsat W6 üzerine gönderilen verilerle cihaz Hotbird'de, Canal +, Cyfra, Nova, ART, Multivizyon, MCT, *** View paketlerini ayrıca Free X, Free X2 ve X Dream kanallarını açıyor. Nilesatta ise ART, Nova, Showtime, Canal+ bütün paketler açık. Hal böyle olunca, Hotbird üzerinde 55 tane ***** kanal, bunun yanında Animal Planet, Discovery, National Geographic gibi belgesel kanallar, ondan hariç tüm yukardaki saydığım movie, müzik, belgesel kanalları komple açık.
Cihazın arka paneli aşağıdaki şekilde:
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Daha ne olsunki
Alıntıdır emeği geçenlere teşekkürler
mustafa38@
12-07-2006, 20:20
Helal Sana Korax Sİmdİden Korax Alİ Lesİne Hayirli Olsun.....
teşekkürler bilgi için güzel bi özellik bir de cihazın fiyatı hakkında bilgi bulabilrseniz güzel olur ve de hangi modellerin bu özelliği desteklediğini öğrenebilirmiyiz??
üstadım 400-450 ytl arasında diyorlar ama tam bilmiyorum yanlış bilgi vermeyelim
Özgür Erge
12-07-2006, 21:36
teşekkürler bilgi için
SalemCounter
13-07-2006, 01:09
param olsun ilk işim bu cihazı almak olacak ama bu cihaz bu kanalları nasıl açıyor onu tam anlamadım
®adakoglu
13-07-2006, 07:41
Teşekkürler Harika bir çihaz.Piyasaya çıksın super satış yapar.
QUOTE=ciyo]Arkadaşlar, Korax'ın 4x4 PLATINIUM modeli Ağustos başı itibariyle piyasada.
Cihaz, internet gereksimi kalmadan sharing (paylaşım) yapıyor ve Hotbird ve Nilesat üzerinde toplam 500 kanal açılıyor.
Cihazın resmi:
Sistemi aynen söyle anlatmak istiyorum.
Cihazda çift board var, dolaylı olarak 2 işlemci, 2 tuner, 2 modülatör, 2 flash var. Tunerleri; Tuner A ve Tuner B olarak adlandırıyoruz. Tuner A'ya, turksat, hotbird, nilesat gibi uyduları bağlıyorsunuz, Tuner B'ye ise disecq olmadan direk olarak Eutelsat W6 uydusunu bağlıyorsunuz. Eutelsat W6 üzerine gönderilen verilerle cihaz Hotbird'de, Canal +, Cyfra, Nova, ART, Multivizyon, MCT, *** View paketlerini ayrıca Free X, Free X2 ve X Dream kanallarını açıyor. Nilesatta ise ART, Nova, Showtime, Canal+ bütün paketler açık. Hal böyle olunca, Hotbird üzerinde 55 tane ***** kanal, bunun yanında Animal Planet, Discovery, National Geographic gibi belgesel kanallar, ondan hariç tüm yukardaki saydığım movie, müzik, belgesel kanalları komple açık.
Cihazın arka paneli aşağıdaki şekilde:
Daha ne olsunki:lovely: :love:
Aşağıda cihazın boardunu görebilirsiniz:
Bazı arkadaşlar yayınlarla ilgili fotoğraflar istemişler:
[SIZE="4"][FONT="Verdana"]1-Discovery Channel
2-Canal+ Film
3-*** View
Only the registered members can see the link***viewxn3.jpg (Only the registered members can see the link)
4-Free X Tv
5-B4U Movies
6-Animal Planet
7-MTV
8-National Geographic
9-Showtime
10-Disney Channel
11-Hallmark
12-Discovery Civilisation
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)[/QUOTE]
buda yeni resimler arkadaşlar (ciyodan alıntıdır)
vay be varda var kanallar.bana göre emu işi bitti.Yeni favoriler bu cihazlar
Özgür Erge
20-07-2006, 23:33
hakikaten güzel cihaz redline da çıkmıştı ama bunun kadar yapamadılar helel olsun adamlara
sakarya34
20-07-2006, 23:37
ne kadar destek verecegi önemli elimizde patlamasın sonra TEKNOLOJİ VE ATILIM İÇİN GÜZEL CİHAZ KUTLARIM
süper bi cihaz olacağı kesin
soyluakif
24-07-2006, 12:14
net fiyatı 425 arkadaslar
Mehmet Kaynaklı
31-07-2006, 17:00
paylaşım için teşekkürler hani çanım çekmedi desem kocamanlardan yalan olur ama çok para çokta güzel bişi hemen zaman kaybetmeden almk lazım yok ya ben almiyim ben pc büyütmeye gidiyim
antigs28
31-07-2006, 18:53
arkadaşlar bu cihaz herhalde hemen fos falan olmaz dimi bilindiği üzere insanlar paraları sokaktan toplamıyor.....selamlar.
soyluakif
31-07-2006, 19:04
şöle bi hesap yapalım en ucuz adsl nekadr 30ytl baz alalım 30x12=360 ytl receiver bedava :) baska bi paylasımlı cihaz alınsa adsl parasına geliyor baska bi hesap yapalım
emü bitti deniyor ama ben bitmedgi kanısındayım farzedelim yazılım atmasını bilmiyorsun burada 15 ytl atıyorlar eger tps gelirse enfazla 1ayda bir yazılım degişecegine inanıyorum oda 180 ytl gelir 55 ***** kanal acıyor yani azmı yazılım atacam derdi yok vss derdi yok zaten süpesi olan 6 ay almaz bakar kulanalar illaki yorum yazacaklar sonuc cıkar ortaya
Mehmet Kaynaklı
31-07-2006, 22:41
şöle bi hesap yapalım en ucuz adsl nekadr 30ytl baz alalım 30x12=360 ytl receiver bedava :) baska bi paylasımlı cihaz alınsa adsl parasına geliyor baska bi hesap yapalım
emü bitti deniyor ama ben bitmedgi kanısındayım farzedelim yazılım atmasını bilmiyorsun burada 15 ytl atıyorlar eger tps gelirse enfazla 1ayda bir yazılım degişecegine inanıyorum oda 180 ytl gelir 55 ***** kanal acıyor yani azmı yazılım atacam derdi yok vss derdi yok zaten süpesi olan 6 ay almaz bakar kulanalar illaki yorum yazacaklar sonuc cıkar ortaya
usta ya cihazı bedavaya kadar getirmişsin bende bitane alayım bari :28:
fazla güvenli degil gibi yine adsl ile yapilan daha iyi
Dreambox - Triple Dragon
peki kart paylaşımına ücret alınacakmı
mustimusty
01-08-2006, 00:44
arkadaşlar bence beklemek lazım çünkü elektronik cihazlarda hiçbirşey belli olmaz adamlar yarin birgün şifre sistemini değiştirdi ne olacak bu işi sadece korax mı biliyor digerlerinin arge si yok mu bende beklemek lazım fullxler gibi makinayı satarlar şimdi de insanlar mağdur 10 yıl garanti vermişlerdi ne oldu
paylaşım için teşekkürler usta
antigs28
07-08-2006, 11:36
Arkadaşlar cihaz acaba piyasaya şuan çıktımı alan varmı acaba varsa ilk yorumlar nasıl? merakla bekliyoruz yanıtlar için şimdiden teşekkürler...
peki kart paylaşımına ücret alınacakmı
İlgililerden cevap bekliyoruz.Saygılar
ateşelektronik
07-08-2006, 13:37
peki paylaşıma açılan kanallar için ne kadar garanti veriyorlar ki ya 2 ay sonra giderse ne olacak. O kadar para ver 100 ytl lelik cvs ile aynı kanalları seyret....
çünkü hep böle oluyor full x olayı buna en güzel örnektir gerekirse extra para alsın ama kesinti olmayacağının garantisini versin..herkes alır...saygılar
antigs28
16-08-2006, 12:11
ArkadaŞlar Bu Cİhazin GeÇen Hafta Sonu İtİbarİyle ÇiktiĞi SÖylenİyor Acaba Satin Alan Varmi Ve İstanbulda Nerede Bulabİlİrİz VereceĞİnİz Bİlİgİler İÇİn Şİmdİden TeŞekkÜrler...
sempatico
16-08-2006, 13:34
ArkadaŞlar Bu Cİhazin GeÇen Hafta Sonu İtİbarİyle ÇiktiĞi SÖylenİyor Acaba Satin Alan Varmi Ve İstanbulda Nerede Bulabİlİrİz VereceĞİnİz Bİlİgİler İÇİn Şİmdİden TeŞekkÜrler...
Only the registered members can see the link dostum bu site deki telefonlardan öğrenebilirsin
vay be ne cihaz harika özellikleri var
mustafa38@
16-08-2006, 18:38
tesekkurler sahane bir cihaz olmus ellerinize saglık.
bu zaman da tum sifreler yoken daha fazla sifrelikanal izliyoruz guzel cihaz olmus herkeze korax alilesine hayırlı olsun ..........
darısı diğerlerinin başina
memoli81
06-09-2006, 20:35
şuan net fiyatı 390 ytl...
pamukkale
06-09-2006, 21:36
cihaz 6 ay kullanılırsa bedavaya gelir,bencede bu çerçeveden bakmak lazım.Hiç bir emu sisteminin güvenilirliği yoktur,illagal izleniyorsa. saygılar
EFE_KENTLİ
15-10-2006, 23:55
:clap2: Cİhazi Nerden Edİnebİlİrİz ArkadaŞlar
EFE_KENTLİ
15-10-2006, 23:58
Memolİ81 Kayserİde Yaygin OlduĞunu Duydum İrtİbat Tel Varmi Bayİsİ Falan Yardimci Olursan Sevİnİrİm
Eutelsat W6 üzerine gönderilen verilerle calısacak cihaz yani 3.bir canakmı olacak bana uygun degil 3.canaga uygun olanlara bence super
ben modemle paylasım olanları bekliyorum
Eutelsat W6 üzerine gönderilen verilerle calısacak cihaz yani 3.bir canakmı olacak bana uygun degil 3.canaga uygun olanlara bence super
ben modemle paylasım olanları bekliyorum
sabredin yakında çıkıyor.. ama o zaman kadar dreambox + t.dragon ve emsali makinalardan faydalanabilirsiniz veya sky star 2 de olabilir..
ben modemle paylasım olanları bekliyorumpiyasada modem le çalıan benim bildiğim üç dört cihaz var arkadaş starbox yumatu next gibi cihazların internetten sharıng yapan cihaz lar var
memoli81
16-10-2006, 13:07
Memolİ81 Kayserİde Yaygin OlduĞunu Duydum İrtİbat Tel Varmi Bayİsİ Falan Yardimci Olursan Sevİnİrİm
arkadaşım bazı sitelerde var benim vermem yanlış olur saygılar...