Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Arda Atletico Madrid'de!



veyselbakan
08-04-2011, 11:44
Atletico Başkanı milli yıldızın transferini bitirmek için İstanbul’da

VE Atletico Madrid, Arda Turan’ın transferinde ilk resmi adımı atıyor. Milli yıldızı İspanya’ya götürmek için kulüp başkanı Enrique Cerezo dün akşam saatlerinde İstanbul’a geldi. Aslında işin ciddiye bindiğinin sinyalleri gündüz saatlerinde yönetici Taner Aşkın’dan gelmişti. Lig TV’ye konuşan Aşkın “Arda psikolojik olarak zor durumda. Kendisi artık Türkiye’de, G.Saray dahil kalmak istemiyor. Zaten İspanya’dan resmi teklifi de aldık. 12.5 milyon Euro. O da gitmek istiyor. Biraz daha üstüne gidersek milli takıma da fayda etmez. Bırakalım herkese katkısı olsun. Başkan yönetim kurulunda konuyu masaya getirdiğinde “Gitmeli” dedim. Adının açıklanmasını istemeyen bir İspanyol ekibi Arda için çok iyi bir teklif yaptı” ifadelerini kullandı.

GECENİN ilerleyen saatlerinde olay daha da netleşmeye başladı. Arda Turan’a olan aşkları ayyuka çıkan Atletico Madrid’in Başkanı Enrique Cerezo, transfer görüşmelerine resmi startı vermek için İstanbul’a ayak bastı.

ŞİMDİ kafaları karıştıran tek soru şu: 1 ay sonra görevden ayrılacak olan yönetim, Arda’yı nasıl satacak? Only the registered members can see the link(7641,28809,100346),(7641,28815,100328),(7641,29231,100792)

Only the registered members can see the link

star37
08-04-2011, 11:49
gitmek isteyeni zorla tutamassın zaten bi faydası da olamaz yolu açık olsun

veyselbakan
08-04-2011, 18:02
Yeni yönetim karar verecek!Only the registered members can see the link

İstanbul'a gelen İspanyol kulübünün başkanı Enrico Cerezos, Adnan Polat ile görüştü. AGalatasaray camiası dört koldan seçime hazırlanırken, görevi sona ermekte olan yönetim ise Arda'yı isteyen Atletico Madrid ile pazarlığı iyice hararetli bir duruma getirdi. Başkan Adnan Polat, Arda'yı resmen isteyen Atletico Madrid'in Başkanı Enrico Cerezos ile masaya oturdu. Adnan Polat ile Cerezos, Arda'nın menaceri Ahmet Bulut'un katıldığı kahvaltıda yıldız futbolcunun transferi için ilk kez Çırağan Oteli'nde bir araya geldi.

Yıldız futbolcu Arda Turan'ın transferi için İstanbul'a gelen Atletico Madrid Başkanı Enrico Cereso, sabah saatlerinde Galatasaray Başkanı Adnan Polat ile görüştü. Cereso, bu sezon sakatlıklardan dolayı çok sayıda maç kaçıran Arda için teklif yaptı. Ancak ilk görüşmede sonuç alınamadı...

Yurtdışında oynamak istediğini bilinen Arda'nın, geçtiğimiz günlerde başkan Adnan Polat ile görüşerek, transferine kolaylık sağlanmasını istediği iddia edilmişti. Ancak 14 Mayıs'ta yapılacağı açıklanan olağanüstü seçimde görevi yeni yönetime devredecek başkan Polat ve ekibinin, son kararı göreve gelecek yeni yönetime bırakması bekleniyor...

TEKLİF HARİKA

Atletico Madrid'in Başkanı, Arda'nın transferi için ne denli istekli olduğunu bizzat İstanbul'a gelerek etti. Daha önce Sarı-Kırmızılı kulübe yazılı olarak 12,5 milyon euro teklif eden İspanyol Kulübü, gerekirse rakamı yüksetmeye hazır olduğunun sinyalini de verdi.

"BIRAK GİDEYİM BAŞKAN"
Arda'nın daha önce başkan Adnan Polat ile yaptığı görüşmede gitmeye son derece istekli olması ve "Beni bırak başkan diye yalvarması" Polat'ın elini kolunu bağlarken, seçim öncesinde yıldız futbolcuyu satıp satmamakta kararsızlığına sürükledi.

Mali Kongrede ibra edilmediği için büyük kırgınlık yaşayan Adnan Polat'ın, Arda'yı satması durumunda bile elde edilecek gelirin gelecek yılın mali tablosuna yansıyacak olması ve yeni gelecek yönetim kurulunun gelir hanesine yazılacak olması da ayrı bir düşündürücü etken olarak ileri sürülüyor.

Arda'nın menajerinden açıklama

Arda'nın menajeri Ahmet Bulut, Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezos ile görüşme yaptıklarını açıklarken 'Net bir şey yok. Ben şimdi bir açıklama yapamam onu Galatasaray Kulübü yapar" diye konuştu.

GALATASARAY CAMİASI AYAĞA KALKTI: BU YÖNETİM ARDA'YI SATMAMALI

Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın, Arda'yı transfer etmek isteyen Atletico Madrid Başkanı ile görüşmesi sarı kırmızılı camiada olumlu karşılanmadı. 14 Mayıs'ta yapılacak olağanüstü kongre öncesinde bu transferin gerçekleşmesini doğru bulmayan sarı kırmızılı camianın ileri gelenleri, Polat'ın bu konuyu seçimden sonra göreve gelecek yönetime bırakması gerektiğini söylediler.

FARUK SÜREN: "Bu yönetimin yetkisi var mı yok mu, hukukçular arasında bile tartışılıyor. Ben bilemiyorum bu durumda hangi yetki ile satılacak. Normalde Arda'nın satılmasını doğru buluyorum. Arda gidip yeteneklerini daha geliştirmeli. Satışına obsiyon koymalı ve geri G.Saray'a dönmeli. Ancak bunu bu yönetim değil, 14 Mayıs'tan sonra göreve gelen yönetim kurulu yapmalı."

HAYRETTİN KOZAK: "Daha önce yaşanmamışları yaşıyoruz. Bu yönetim var mı yok mu bilmiyorum. Bu satış nakit ihtiyacını gidermek içinse, bu işi gelecek yönetime bırakmak en doğrusu. Arda son dönemin en değerli futbolcusu, kendi alt yapımızdan yetişmiş. Böyle bir değer elde tutulmalı. Bugün Mecidiyeköy'deki araziyi kulübün çok hayrına bile olsa bu yönetim satabilir mi? Kongreye getirip izin alması gerek. Bu durumdaki yönetimin bu işi yürütmemesi gerek. Daha önce başkanımız Adnan Polat, Arda'nın etrafında takım kurduğunu söylüyordu. Şimdi ne oldu."

MEHMET HELVACI: "Yapmamaları gerek. Seçim sonrasında göreve gelen yönetim kurulu bu konuda karar vermeli. Bence zaten Arda satılmamalı çünkü çok önemli bir değer ve kaptanımız. Son dönemde bu ülkede yetişen en önemli oyuncu. G.Saray büyük takımdır, büyük oyuncuları alır. Arda'yı satmamalı Arda gibi değerli oyuncular almalıyız."

AHMET ÖZDOĞAN: "Arda'nın bu dönem satılması yüzdü yüz yanlış olur. Seçimden sonra gelen yönetim, yeni teknik adamı ile oturur ve Arda'ya takımda gerek olup olmadığına karar verir. Etik olarak Adnan Polat'ın bu işi gelecek yönetime bırakması gerek. G.Saraylılık bunu gerektirir. Diyelim ki, yapılan teklif çok cazip ve kulübün olağanüstü lehine. O zaman Adnan Polat, 22 Nisan'da başkan adayları belli olduktan sonra, adayları çağırıp fikirlerini sormalı ve bir consensus oluşturduktan sonra Arda'nın satışına izin verilmeli. Aksi halde G.Saray zarar görür."

FATİH GÖKŞEN: "İbra olmamış bir yönetimin seçim öncesinde Arda'yı satması düşünülemez. G.Saray'ın Arda'yı satmak yerine yanına bir Arda daha bulması gerek. Arda'yı kazanmamız gerek. Erken kaptan yapılarak yıpratıldı, medya haksız yüklendi yönetim arkasında durmadı. Arda'nın gönlü alınıp, tekrar G.Saray'a kazandırılması zorunlu bir durumdur. " Only the registered members can see the link(7641,28905,101219),(7641,29233,100264),(7641,29230,100024),(7641,29135,102613),(7641,29137,100128)
ncak ilk görüşmeden sonuç çıkmadı.

alperen
08-04-2011, 20:02
bu sene çok iyi oynadılar rekorları alt üst ettiler o yüzden avrupanın yarısı peşlerinde arda giderde bizde doğru düzgün bir 10 numara alırız

veyselbakan
09-04-2011, 09:20
14.5 milyon Euro'ya el sıkıştılar

Çırağan'da kıran kırana pazarlık Only the registered members can see the link
G.SARAY ile A.Madrid arasındaki Arda flörtü dün nihayet masaya taşındı. Sezon başında transferin son gününde kulübe yazı göndererek sarı-kırmızılıların kaptanına resmen talip olan ancak bu girişimden sonuç alamayan İspanyol ekibi dün bizzat İstanbul’a gelerek G.Saray Başkanı Adnan Polat’la bir görüşme yaptı. A.Madrid’in CEO’su Miguel Angel Gil, birçok ünlü yıldızın menajeri Jorge Mendes, Arda’nın menajeri Ahmet Bulut’un da hazır bulunduğu görüşme Çırağan Oteli’nde gerçekleşti.

Only the registered members can see the link ADNAN Polat, Çırağan’a 09.30’da gelirken, görüşme yaklaşık 45 dakika sürdü. Atleticolular’ın ilk teklifi 11 milyon Euro garanti, 2 milyon da performansa bağlı bonuslarla 13 milyon Euro’ydu. G.Saray’ın bu transferden bonus olarak 2 milyon Euro daha alabilmesi için Arda’nın bir sezonda en az 25 maç oynaması, takımın Şampiyonlar Ligi’ne katılması (2 milyon Euro), Avrupa Ligi’ne katılması, (1 milyon Euro) kupada başarılı olması gibi kriterlerin gerçekleşmesi gerekiyor. Ayrıca bu kriterlere göre takımın ilk 4’e girmesi durumunda ödenecek rakamla ilk 6’ya girmesi halinde ödecek olan arasında da farklılık bulunuyor.

İSPANYOL kulübünden gelen bu ilk öneriye Adnan Polat’ın yanıtı ise olumsuz oldu. Polat “Arda bizim için çok önemli bir oyuncu. 15 milyon Euro’dan aşağı bu transfer olmaz” deyince Arda’da ısrarcı olan Manuel Angel Gil, teklifte iyileştirme yaptı ve Polat’a yeni teklifi şöyle oldu:

YARISI peşin, yarısı 3 yılda ödenmek şartıyla 12 milyon Euro garanti ücret ve performansa bağlı bonuslarla da toplamda 14.5 milyon Euro...

ARDA’YA 2.5 MİLYON EURO

BU yeni teklif Adnan Polat’ı büyük ölçüde ikna etti fakat başkan buna da şimdilik ‘tamam’ demedi. “12 milyon Euro’nun yarısını peşin, diğer yarısını da 3 değil, 1 senede ödeyin” diyen Polat’ın son önerisine Gil’in ‘Tamam’ demesi bekleniyor. Şartının kabulünü bekleyen Polat, camianın tansiyonuna da bakıp, Arda’yı A.Madrid’e gönderip göndermeyeceğine karar verecek..

PEKİ artık bitti gibi gözüken bu transfer gerçekleşirse Arda ne kazanacak? 1.8 milyon Euro’su peşin olmak üzere maç başı ücretlerle beraber yıllık maaşı 2.5 milyon Euro’yu bulacak olan Arda 4 yıllık imza atacak.

Arda 1.5 milyon’u bırakmaya hazır

G.SARAY’DA son dönemde özellikle özel hayatı nedeniyle ağır eleştirilerin hedefi olan ve hemen hemen her fırsatta yurt dışına gitmek istediğini belirten Arda Turan ayrılmakta kesin kararlı. Adnan Polat’ın sezon sonunda gitmesine izin vereceğine dair söz vermesinin ardından yeni yönetimin bundan caymasından endişe eden yıldız futbolcu dün Mecidiyeköy’deki Polat Holding binasında başkanla özel bir görüşme yaptı.

YAPILAN ağır eleştirilere ve saldırılara rağmen kulübün kendini korumadığını düşünen Arda, Atletico’ya “15 milyondan aşağıya inmem” diyen Polat’ı ikna etmek için Mehmet Topal’ın Valencia’ya giderken uyguladığı taktiği izledi.

TOPAL transfer için 750 bin Euro’luk alacağından feragat ederken, Arda ise Atletico’ya gidebilmek için Mehmet’in 2 katı olan 1.5 milyon Euro’luk alacağını bırakmaya hazır olduğunu Polat’a iletip transfere onay verilmesini istedi.

POLAT ise “Normal şartlarda bu transfer olur ama camianın tepkisi önemli” derken, net yanıt vermedi.

BELGEYLE DEĞİL BİZZAT GELDİLER Only the registered members can see the link

VATAN, A.Madrid’in Arda’yı resmen istediğini 31 Ağustos’ta yazarken, kulüp de teklifi siteden yayınlamıştı. O dönem Türk medyasında belgenin sahte olduğuna dair spekülasyon yapılmıştı. Atletco’nun 4 ay oynamayan Arda için gelmesi ne kadar ciddi olduklarının kanıtı oldu.

Jorge Mendes gitti, Gil kaldı

ÇIRAĞAN Sarayı’nda dün kıran kırana geçen ve sonunda büyük ölçüde anlaşmanın sağlandığı Arda Turan pazarlığı bitince, menajer Jorge Mendes İstanbul’dan ayrıldı.. Ancak yaşadığı sakatlıklara rağmen Arda’ya sezon başında olduğu gibi gelecek sezon Atletico Madrid formasını giydirmeyi çok istiyen Manuel Angel Gil, her an resmi imzaların atılabilmesi ihtimaline karşılık Türkiye’de kaldı

Baldemir
09-04-2011, 12:26
Galatasaray'ın süper yıldızı Arda Turan sonunda bombayı patlattı..

Dün gece aniden İstanbul'a gelen Atletico Madrid Kulübü'nün başkanı Enrique Cerezos ile bugün Çırağan Oteli'nde bir araya gelen milli oyuncu İspanyol kulübü ile ön sözleşme imzaladı.

Menaceri Ahmet Bulut ile görüşmeye giden Arda Turan'ın, 2 saat süren pazarlık sonrası ön sözleşmeye imza attığı öğrenildi..

Cerezos'un bu gelişmeler sonrası Galatasaray Kulübü'ne giderek Başkan Adnan Polat ile görüşmesi ve Arda'nın bonservisini alması bekleniyor..

TEKLİF HARİKA

Atletico Madrid'in Başkanı, Arda'nın transferi için ne denli istekli olduğunu bizzat İstanbul'a gelerek etti. Daha önce Sarı-Kırmızılı kulübe yazılı olarak 12,5 milyon euro teklif eden İspanyol Kulübü, gerekirse rakamı yüksetmeye hazır olduğunun sinyalini de verdi.

AÇIKLAMAYI GALATASARAY KULÜBÜ YAPAR

Konuyla ilgili detaylı bir açıklama yapmaktan kaçınan Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, "Atletico Kulübü Başkanı Enrique Cerezos ile bir görüşme yaptık. Net bir şey yok. Ben şimdi bir açıklama yapamam. Onu Galatasaray Kulübü yapar" şeklinde konuştu.

Arda Atletico Madrid'de! - Galatasaray - Mynet Spor (Only the registered members can see the link)

veyselbakan
09-04-2011, 13:14
hayırlısı olsun umarım gittiği yerdede gs daki gibi kaprisler yapmaz çünkü elin adamı bu kadar sabır göstermez!