PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Teledünya Conax modül hakkında bilgiler...

bykomedi
09-04-2011, 16:28
Arkadaşlar Teledünya Conax modül gördüm. Almayı düşünüyorum. Fakat almadan önce bir sorum var. Bu modül Teledünya olmayan normal bir uydu alıcısına takılırsa Teledünya'nın kanallarını örneğin;
Animaux
Escales
Encylopedia
Discovery Channel
Russian Travel Guide TV
Nat Geo Wild
TRT HD
Universal Channel
vb...
izleyebilirmiyim? Cevaplarınızı bekliyorum!..

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) UчÐu КuяÐuOnly the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

umut55
09-04-2011, 16:51
öyle olsa bende dahil herkese alırdı sırf animux için

NeRoMaN
09-04-2011, 18:46
Bulamazsınız.Teledünya bir kablo sistemidir.Uydu alıcıyla izlenmez.

bykomedi
09-04-2011, 19:05
Peki, kablo TV ne kadar? Teledünya mesela?

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) UчÐu КuяÐu Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

umut55
09-04-2011, 19:16
modullu abonelik olsa çok musteri bulur teledunya

NeRoMaN
09-04-2011, 20:48
Peki, kablo TV ne kadar? Teledünya mesela?

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) UчÐu КuяÐu Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Kablo Tv 7 TL,Teledünya 9 TL.2 TL fark var ama Kablo Tv'ye göre değer.E2,Universal,FX,Animaux,Nat Geo,Nat Geo Wild HD,Nat Geo Adventure,Disney Channel,Animaux ve sayamadıklarım...

HD_digital_52
09-04-2011, 22:36
bana göre hikaye teledünya

abuzerrrr
09-04-2011, 22:44
modullu abonelik olsa çok musteri bulur teledunya

çok doğru bence

umut55
10-04-2011, 06:24
bana göre hikaye teledünya

sana göre olabilir ama kanal içeriği ve çeşitliliği çok iyi teledunyanın

NeRoMaN
10-04-2011, 13:28
sana göre olabilir ama kanal içeriği ve çeşitliliği çok iyi teledunyanın

Digitürk kadar değil.Avrupa'da Kablo tv kullanıyorum Rock kanalı yok dersen sana gülerler.ABD,Avrupa Kablo platfromunada bak birde Teledünya'ya bak.Türksat müşterilerini dinlememeli.Kendileri anlıyorsa zaten iyiyi-kötüyü ayırabiliyorlarsa tamam.Yoksa biz daha ne Araplar,Ne Çinliler,Ne Dini,Ne çöp/chat kanalı göreceğiz.ABD,Avrupa'yu örnek alsınlar.Müşterileri dinlerlerse 3 kişi VH1 dedi 15 kişi Sıla tv dedi.Sıla Tv'ymi eklecekler.Eklerlerse belli olur.

Avrupa Kablo platfromunu örnek alarak Disney XD,VH1,Mezzo,History Channel,Luxe TV,Fox Life,Fox Sports,Yatch&Sail,ESPN Türkiye'deki gerekli kanallar Planet Pempe,Planet Sinema,Planet Çocuk,Planet Türk,Word Travel Channel,Karamel TV,Kral Karadeniz gibi kanallar.Bak hepsi gerekli,eklenirlerse itiraz eden olur mu?.Hepsi gerekli çünki.Teledünya sürekli yabancı kanal eklediğinden sıra gelmiyor bunlara.