Orijinalini görmek için tıklayınız : Atlanta HDBOX 2.06 -- 206-2 Yazılımı (Atlanta uçuyor :D)
Değerli kullanıcılarımız,
2.04 yazılımı ile meydana gelen ekran üstündeki çizgi ( Bazı tv'lerde) bu hata giderildi.
2.05 yazılımında verdiğimiz, ayrı uydu düzenleme deki hata giderildi.
İnfo bara kanal ismi yanına sağlayıcı adı eklendi.
Yazılım Hosta konulmuştur.
Alibeye teşekkürler.
Ayrıca 2.06 yazılımında Sağlayıcı adı kanal adının yanında yapılmıştı,sizlerden gelen istek üzerine şifleme sistemin altına alınmıştır.
isteyen arkadaşlar 2.06_2 eklendi.atlanta @ali den alıntı.
Atlanta HDBOX kesinlikle artık yazılım ve destek konusunda piyasada rakiplerine fark attı hatta benzerlerine bile.
HDBOX 206 DOWNLOAD (Only the registered members can see the link)
HDBOX 206-2 DOWNLOAD (Only the registered members can see the link)
forestry
14-04-2011, 17:49
bu cihazın sadece biss acması.emu desteginin olmaması.internete (explorer)bağlananaması.motor calışmaması.fiatına başka neler alınabileceği düşünüldüğünde
yok iyi ucuyor doğrusu
tarkayhan
14-04-2011, 20:05
bu cihazın sadece biss acması.emu desteginin olmaması.internete (explorer)bağlananaması.motor calışmaması.fiatına başka neler alınabileceği düşünüldüğünde
yok iyi ucuyor doğrusu
bilerekmi yazıyorsunuz yoksa bilmeyerekmi bilmiyorum ama emu desteği yok demişsiniz var şu anda emu ile izlenebilen bulsat +sirius+biss hepsi izleniyor +motorda gayet güzel çalışıyor:nono::nono::nono:
haftada bir yazılım niye hepsini bir defada vermiyorlar bir problem olur yazılım bir problem olur yazılım
yok iyi ucuyor doğrusu
Arkadaşım sen elma ile armutu karıştırıyorsun.Bu cihazın bir kere konsepti üretiliş amacı farklı.Sen hala eski cihazlarla kıyaslıyorsun yazılım atayım her şeyi açsın.Geçti artık o devirler emu devri bitti artık niye anlamıyorsunuz.Bu cihaz net bağlantılı kart paylaşımı yapıyor hd kanalları açıyor eğer bu kart paylaşımı ile ilgili bilgin yoksa biraz araştır öyle yorum yap.
yok iyi ucuyor doğrusu
emu desteği var. Bizzat ben Disegc motor kullanıyorum siz beceremıyorsanız o sizin sorununuz. İnternete bağlanamaması onu anlayamadım ama ınternettten paylaşım yapıyor siz ınternette sörf yapacaksanız secenke cok.
Ama cihazın özelliklerini bilmiyorsanız ve kullanmasını bilmiyorsanız ya öğrenin gelin yada kafa bulandırmayın.
haftada bir yazılım niye hepsini bir defada vermiyorlar bir problem olur yazılım bir problem olur yazılım
valla bende sizi anlamıyorum yazılım verseler suç vermeseler suç. Kullanıcıların isteklerine göre birşeyler değiştiriyorlar. Bazılarında hata oluyor bunu zaten firma kabul ediyor ama bu böle olur deyip işin içinden cıkmıyorlar müşterinin sesine kulak veriyorlar.
Siz değilmisiniz başka cihazda neden yazılım verilmiyor diye habire yazan şimdide neden bir arada verilmiyor diyorsunuz.
E kullanıcların istekleri bitiyormuykı firma bir şeuy geliştiriyor veriyor kullanıcda ya buda olsaydı diyor. EE firmada yüz verdik astarını istiyorsunuz demyor ve elinden geleni yapıyor.
Bu yazığınız aynen meyve veren ağaç taşlanır hesabı oldu.
savasyildirim
14-04-2011, 23:16
teşekkürler arkadaşlar
f47xfenerli
14-04-2011, 23:20
:)isteyen arkadaşlar 2.06_2 eklendi...
f47xfenerli
14-04-2011, 23:27
aslında durum şu ki cihazda bir çok eksik var menü tasarım ve bölüm senkrızasyonu açıdan bu bakımdan
yavaş yavaş her yazılımda stabilizasyon bozbamaya gayret ederek
Atlanta daki arkadaşlar emek veriyor saygı duymak lazım...
f47xfenerli
14-04-2011, 23:31
valla bende sizi anlamıyorum yazılım verseler suç vermeseler suç. Kullanıcıların isteklerine göre birşeyler değiştiriyorlar. Bazılarında hata oluyor bunu zaten firma kabul ediyor ama bu böle olur deyip işin içinden cıkmıyorlar müşterinin sesine kulak veriyorlar.
Siz değilmisiniz başka cihazda neden yazılım verilmiyor diye habire yazan şimdide neden bir arada verilmiyor diyorsunuz.
E kullanıcların istekleri bitiyormuykı firma bir şeuy geliştiriyor veriyor kullanıcda ya buda olsaydı diyor. EE firmada yüz verdik astarını istiyorsunuz demyor ve elinden geleni yapıyor.
gözümden kaçmış harika yorumlama:45:
draculu45
14-04-2011, 23:37
tesekürler bilgi için
bütün problemleri toplasalar birkere verseler olmazmı her problmde bir yazılım güya cihaza destek var desinler diye yazılım cıkıyor trt hd ses problemi yok sinyal sorunu bu firma bunları bilmiyormuki her teferruatta yazılım cıkarıyor bir harf değişşe yazılım neden baştan düzgün bir yazılım vermiyorlar anlatmak istediğim o atlanta cıkalı nerdeyse 2seney varmak üzere daha tam oturtamamılar nerdeyse satte bir yazılım vercekler
bütün problemleri toplasalar birkere verseler olmazmı her problmde bir yazılım güya cihaza destek var desinler diye yazılım cıkıyor trt hd ses problemi yok sinyal sorunu bu firma bunları bilmiyormuki her teferruatta yazılım cıkarıyor bir harf değişşe yazılım neden baştan düzgün bir yazılım vermiyorlar anlatmak istediğim o atlanta cıkalı nerdeyse 2seney varmak üzere daha tam oturtamamılar nerdeyse satte bir yazılım vercekler
kusura bakmayın ama o zaman yüklemeyın bu yazılımları silah zoru ile yukletmıyorlar oturmaynda bişi yok. 1.77 yazılımını kullananlar bile var. Mesela ben 1.84 yazılımını kullanıyorum sorunsuz benım için ama menude değişiklik istersem yenısını yuklerım ama benım için önemlki değil. Herkezın ısteğine bağlı kişilerin kendisine artı kullnacağı yada hoşuna giden bir özellik varsa yukler.
Ama tekrar ediyorum sizin için yazılım cıkartsalar bir dert cıkartmasalar bir dert. Herşeyın dört dörtluk olduğu bir yazılım asla olmaz öle bir yazılım beklersenız dobratech ciler gibi beklersınız seneler boyu.
GÜNAYDIN,
ARKADAŞLAR
NEXT 2000 CIS PLUSTAN, ATLANTA HD BOXT CİHAZINA GEÇTİM.
YARDIMINIZI İSTEDİĞİM KONU ;
8’Lİ DİAZEC KULLANIYORUM.
EUROBİRD 9’o DA TARATIĞIM ZAMAN DİAZEC UCU: 8 DE TAKILI İKEN
12.000 DEN SONRASINI, FAKAT GENE DİAZEC UCU 8 DE TAKILI İKEN
CİHAZDAN YÖNÜNÜ 4 DE ÇEKTİĞİMDE 12.000 DEN ÖNCESİNİ
TARIYOR. İLGİNÇ OLAN CİHAZDA UÇ-4 YAZDIĞIMDA İLGİLİ TARAMALARI ,UÇ-8 YAZDIĞIMDA İLGİLİ TARAMALARI GÖSTERİYOR.
DİĞER HİÇ BİR UYDUDA BÖĞLE BİRŞEY YAPMIYOR.
NEXTİ TAKTIĞIMDA HİÇBİR SORUN YOK UÇ 8 DEN TÜM TARAMALARI
YAPIYOR. BAŞINA BÖĞLE BİRŞEY GELEN VARMI BİLMİYORUM.
YARDIMINIZI RİCA EDİYORUM
uzun zamandır Cihazımda Medıa link yazılımı yuklu idi bunun sebebide atlantanın görüntü kalıtesı menudekı titreme ve menu renkleri idi.
Dun akşam 2.06-2 yazılımını yükledım ve gercekten Atlanta son eklenen özelliklerle süper olmuş.
Menu renkleri bence çok guzel olmuş. İnfo bardaki sınyal renklerı yerlerı bi,lgileri gayet iyi. Onundışında SD yayınlar bence süper menudeki titreme gitmiş eseri dahi yok kanal izlerken kanal listesi şeffaftı bu koyulaştırılmış ve daha iyi.
Bu kapasiteli bu fiyata olan bir cihazda olabilecek herşey var. Bir iki özellik daha eklenirse bu cihaz süper olacak. Bu cihazdan beklenditler cok fazla ama birde cihazın donanım kapasitesi var bence sınıfındakilere bakarajk hatta bu cihazdan daha donanımlı cihazlara bakarak özellik ve yazılım desteği olarak gayet iyi durumda.
Uzun zamandır Dreambox tan sonra yavaş yavaş beğendığım bir cihaz olma yanında. Bakalım Clarke tech ıde alınca bu iki cihazla yola devam.
groningen
26-04-2011, 19:51
atlanta şimdiye kadar bütçem dahilinde kullandığım en iyi cihaz.
groningen
26-04-2011, 20:01
arkadaşlar ben cihaza burada verilen versiyon dosyalarını yüklemeye çalışıyorum ama geçersiz dosya diye bir uyarı çıkıyor. sebebi nedir acaba?
sancaktar78
26-04-2011, 20:34
uzun zamandır cihazımda medıa link yazılımı yuklu idi bunun sebebide atlantanın görüntü kalıtesı menudekı titreme ve menu renkleri idi.
Dun akşam 2.06-2 yazılımını yükledım ve gercekten atlanta son eklenen özelliklerle süper olmuş.
Menu renkleri bence çok guzel olmuş. Info bardaki sınyal renklerı yerlerı bi,lgileri gayet iyi. Onundışında sd yayınlar bence süper menudeki titreme gitmiş eseri dahi yok kanal izlerken kanal listesi şeffaftı bu koyulaştırılmış ve daha iyi.
Bu kapasiteli bu fiyata olan bir cihazda olabilecek herşey var. Bir iki özellik daha eklenirse bu cihaz süper olacak. Bu cihazdan beklenditler cok fazla ama birde cihazın donanım kapasitesi var bence sınıfındakilere bakarajk hatta bu cihazdan daha donanımlı cihazlara bakarak özellik ve yazılım desteği olarak gayet iyi durumda.
:45::45:
forestry
27-04-2011, 01:01
arkadaşlar sizin sorularınıza cevap yazdım.maalesef cevabımı sildiniz.tekrar yazıyorum
amacım cihazı kötülemek değil.550 tl yi kötülemek.alanlar ucuyor alacaklarıda ucurmayalım.bu paraya neler alınır.cihazın sorunları var.eksiler saymakla bitmez,neye göre ise fiatına göre.yazık değilmi alacaklara.siz aldınız alanlarıda ucuracaksınız.paranıza yazık
yarin atlanta soft vermesse ne olacak.her zaman boyle olmadımı.normal bord cihaz nasıl ucar.media player i bile yok.internete bağlanmaz.youtube acmaz.film sitelerine tıklayınca film seyredemessiniz.exploerer i yok.calıştıracak rem bile yok
abi bu cihaz nasıl ucuyor anlayamıyorum.okudukca siz ucuyorsunuz
arkadaşlar sizin sorularınıza cevap yazdım.maalesef cevabımı sildiniz.tekrar yazıyorum
amacım cihazı kötülemek değil.550 tl yi kötülemek.alanlar ucuyor alacaklarıda ucurmayalım.bu paraya neler alınır.cihazın sorunları var.eksiler saymakla bitmez,neye göre ise fiatına göre.yazık değilmi alacaklara.siz aldınız alanlarıda ucuracaksınız.paranıza yazık
yarin atlanta soft vermesse ne olacak.her zaman boyle olmadımı.normal bord cihaz nasıl ucar.media player i bile yok.internete bağlanmaz.youtube acmaz.film sitelerine tıklayınca film seyredemessiniz.exploerer i yok.calıştıracak rem bile yok
abi bu cihaz nasıl ucuyor anlayamıyorum.okudukca siz ucuyorsunuz
Siz baştan aşağı bilmeden burda yazıp çiziyorsunuz.
Sorunlarını sayında söyleyelim.
İlk yanlışınız cihazın şu anki fiyatı 380 TL ye düştü peşin alımlarda 350 TL gibi bir fiyattan alabiliyorsunuz. Tabı bu cihazı isteyen alır.
Kardeşim sen you tube medie player falan internet explorer demişsin bu cihazın zaten özelliklerinde bu yazmıo bizde var demiyoruz. Ayrıca senın bu dedğin özellikler Hangi HD cihazda bu fiyata var. Onu geçtım bu cihazın işlemci özelliklerine bakarak sınıfına bakarak hangisinde CCcam düzgün çalışıyor.
Cihazda CCcam-Newcam-EMU-BİSS- USB kayıt kendi formatında oynatma- Kanal yedeği alma buket düzenleme- Bana göre en önemlisi Dısegc motor özelliği super calışıyor.
Sizin sorun dediğiniz hala nedir anlamadım. Cihazda olmayan özelliği siz sorun diyorsanız sizin uyduculuktan anlamadığınız gun gibi oprtadır. Herkez cihaz alırken ilk önce istediği özelliklere göre cihaz alır.
Ayrıca firma yazılım keserse demişsiniz illaki kesilecek ama bu cihaz cıktı cıkalı desteği artarak devam ediyor cihazın kıtapcığında yazan özelliklerden cok artı özellik katıldı. Baska markalar 6 ay önce cıkardığı cihazı unutup yenı cihaz cıkartıolar.
Ben burda atlantayı savunmuyorum ama kendı sınıfında en iyisi olduğunu idda ediyorum ama siz sınıfa bakmadan cihaz yorumluyorsunuz. Daha ci,hazın fiyatında haberiniz yok onun için fazlada söze gerek yok.
He demeki ilk çıktığı zaman bu fiyataydı evet o fiyataydı bu tüm markaların türkiyedeki politikasıdır hepsıde aynıdır. Varas bu cihazın şu anki fiyatına bunun aynısını yapan bizde öğrenelim ama elindede yoksa cihaz kulaktan dolma bilgilerle burda kimsenın kafasını bulandırma.
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ibrahim iz
28-04-2011, 21:04
Siz baştan aşağı bilmeden burda yazıp çiziyorsunuz.
Sorunlarını sayında söyleyelim.
İlk yanlışınız cihazın şu anki fiyatı 380 TL ye düştü peşin alımlarda 350 TL gibi bir fiyattan alabiliyorsunuz. Tabı bu cihazı isteyen alır.
Kardeşim sen you tube medie player falan internet explorer demişsin bu cihazın zaten özelliklerinde bu yazmıo bizde var demiyoruz. Ayrıca senın bu dedğin özellikler Hangi HD cihazda bu fiyata var. Onu geçtım bu cihazın işlemci özelliklerine bakarak sınıfına bakarak hangisinde CCcam düzgün çalışıyor.
Cihazda CCcam-Newcam-EMU-BİSS- USB kayıt kendi formatında oynatma- Kanal yedeği alma buket düzenleme- Bana göre en önemlisi Dısegc motor özelliği super calışıyor.
Sizin sorun dediğiniz hala nedir anlamadım. Cihazda olmayan özelliği siz sorun diyorsanız sizin uyduculuktan anlamadığınız gun gibi oprtadır. Herkez cihaz alırken ilk önce istediği özelliklere göre cihaz alır.
Ayrıca firma yazılım keserse demişsiniz illaki kesilecek ama bu cihaz cıktı cıkalı desteği artarak devam ediyor cihazın kıtapcığında yazan özelliklerden cok artı özellik katıldı. Baska markalar 6 ay önce cıkardığı cihazı unutup yenı cihaz cıkartıolar.
Ben burda atlantayı savunmuyorum ama kendı sınıfında en iyisi olduğunu idda ediyorum ama siz sınıfa bakmadan cihaz yorumluyorsunuz. Daha ci,hazın fiyatında haberiniz yok onun için fazlada söze gerek yok.
He demeki ilk çıktığı zaman bu fiyataydı evet o fiyataydı bu tüm markaların türkiyedeki politikasıdır hepsıde aynıdır. Varas bu cihazın şu anki fiyatına bunun aynısını yapan bizde öğrenelim ama elindede yoksa cihaz kulaktan dolma bilgilerle burda kimsenın kafasını bulandırma.
süpersin arkadaşım.hangi firma cıkardıgı cihazın arkasıda bu kadar duruyo.ben uyducuyum elimdede o.kadar cihaz var.yinede atlanta.
bulletfromhell
02-05-2011, 21:30
bu cihazı yeni aldığım için hiç bilmiyorum..üzerinde şu an 2.00 yazılımı var..bu yeni yazılımı nasıl yükleyebilirim??:49:
yazılımı indirip USB flaşh diske atabilirsin yada ınternetten direk gunceleyebilirsin.
bulletfromhell
02-05-2011, 21:50
yazılımı indirip USB flaşh diske atabilirsin yada ınternetten direk gunceleyebilirsin.
cihazda yazılım güncelleme bölümü var..oradan mı yapmam gerekir?? belki beni garipsiyorsunuz ama bu cihaza çok yabancıyım ve çalışma sistemi benim uzmanlık alanım olan kaon media lardan çok farklı..acemiliğimi bağışlayın...:(
cihazda yazılım güncelleme bölümü var..oradan mı yapmam gerekir?? belki beni garipsiyorsunuz ama bu cihaza çok yabancıyım ve çalışma sistemi benim uzmanlık alanım olan kaon media lardan çok farklı..acemiliğimi bağışlayın...:(
ya aslında en basidi USB flaşh diskten guncellemek ama ınternetten de guncelyebilrisin.
USB den guncellemek için USB diskin Fat32 formatlı olsun yazılımı indir yazılımız zipten cıkar UPDATE klasörunu direk flaşh dıske olduğu gibi at sonra USb flaşh dıskı cihaza tak sonra menuden internet ayarlarına gir Kırmızı tuşa bas şifre olarak 0000 gir sonra Usb den sec sonbra tamam deyip yuklemeye başla.
İnternet ten guncellemek için YAZILIM GÜNCELLEME (KIRMIZI TUŞ) PAROLA:0000
3 Sıradaki İnternetden Güncelleme
Tabloda
Only the registered members can see the link***.com/UPDATE/Atlanta_HD_v (Only the registered members can see the link***forum.com/satforum/noref.php?url=Only the registered members can see the link***.com/UPDATE/Atlanta_HD_v) den sonra ki bölüme 206.img yazıyoruz.Aşağıdaki gibi olacak. Belki orda v206_2.img olabilir.
Only the registered members can see the link***.com/UPDATE/Atlanta_HD_v206.img (Only the registered members can see the link***forum.com/satforum/noref.php?url=Only the registered members can see the link***.com/UPDATE/Atlanta_HD_v153.img)
Tablodan OK deyip yazılımın inmesini bekliyoruz.Önce dosya inecek ,sonra Güncelleme işlemi başlayacak,Güncelleme işlemi başladıkdan sonra lütfen cihazın elektrik bağlantısını kesmeyiniz.İşlemin bitip Güncelleme başarılı yazısını görünüz.
bulletfromhell
02-05-2011, 22:04
ya aslında en basidi USB flaşh diskten guncellemek ama ınternetten de guncelyebilrisin.
USB den guncellemek için USB diskin Fat32 formatlı olsun yazılımı indir yazılımız zipten cıkar UPDATE klasörunu direk flaşh dıske olduğu gibi at sonra USb flaşh dıskı cihaza tak sonra menuden internet ayarlarına gir Kırmızı tuşa bas şifre olarak 0000 gir sonra Usb den sec sonbra tamam deyip yuklemeye başla.
İnternet ten guncellemek için YAZILIM GÜNCELLEME (KIRMIZI TUŞ) PAROLA:0000
3 Sıradaki İnternetden Güncelleme
Tabloda
Only the registered members can see the link***.com/UPDATE/Atlanta_HD_v (Only the registered members can see the link***forum.com/satforum/noref.php?url=Only the registered members can see the link***.com/UPDATE/Atlanta_HD_v) den sonra ki bölüme 206.img yazıyoruz.Aşağıdaki gibi olacak. Belki orda v206_2.img olabilir.
Only the registered members can see the link***.com/UPDATE/Atlanta_HD_v206.img (Only the registered members can see the link***forum.com/satforum/noref.php?url=Only the registered members can see the link***.com/UPDATE/Atlanta_HD_v153.img)
Tablodan OK deyip yazılımın inmesini bekliyoruz.Önce dosya inecek ,sonra Güncelleme işlemi başlayacak,Güncelleme işlemi başladıkdan sonra lütfen cihazın elektrik bağlantısını kesmeyiniz.İşlemin bitip Güncelleme başarılı yazısını görünüz.
çok teşekkürler usta...:45:
yeni yazılım için sanırsam yedek almak gerekiyor değilmi?
yeni yazılım için sanırsam yedek almak gerekiyor değilmi?
yedek almana gerek yok server bılgilerini no et kenara bıde kanal lıstenın yedğini al o kadar.
Efe Takmaz
06-05-2011, 12:54
Tşkler
guncellmeyi nasıl yapacagımızıda anlatsaydınız iyi olurdu
Baldemir
14-11-2011, 23:50
guncellmeyi nasıl yapacagımızıda anlatsaydınız iyi olurdu
İnternetten güncelleme;
Menü,sistem bilgileri,kırmızı tuşa bas,0000 şifreyi gir