Orijinalini görmek için tıklayınız : Digiturk ve d-smart
Arkadaşlar merhaba,
YE-18500 HD cihazım var ve bu cihazda d-smart kullanıyorum, ayrıca lig tv'yi de turksat üzerinden izliyorum tabi ayrı bir cihaz ile.
Bildiğim kadarı ile lig tv yi sadece digiturk ten alınan cihaz ile izleyebiliyoruz, bu doğru mu? Next cihazımda lig tv izleyebilme şansım var mı?
Arkadaşlar merhaba,
YE-18500 HD cihazım var ve bu cihazda d-smart kullanıyorum, ayrıca lig tv'yi de turksat üzerinden izliyorum tabi ayrı bir cihaz ile.
Bildiğim kadarı ile lig tv yi sadece digiturk ten alınan cihaz ile izleyebiliyoruz, bu doğru mu? Next cihazımda lig tv izleyebilme şansım var mı?
ŞU an için lig tv de modullu üyelık yok galiba şu ankı ırdeto kartlarıda sadece kendı cihazlarında calışıyor onun için pek bir şansın yok.
barbarconan
01-05-2011, 04:51
arçelikin hd recivierlı lcd tv var onu alırsan modül le seyredersin
erdal1988
05-05-2011, 20:36
seyredersin arkadaşım bende modüllü üyeyim takıyorum seyrediyorum
yunusdogus
06-05-2011, 00:51
sadece lig tv cihazı ile seyredilir başka sansın yok :nono::
samoza kardeş;
madem 18500 hd cihazın var, o zaman senin cihazın arkasında ethernet çıkışıda var.
git cihazını ethernet kablonla modeme bağla ve 6 aylık server kirala (100-120 tl.)
13 uydudan 400-500 kanal bedava izle hemde yarısını full hd izlersin. buna ...... de dahil.
selametle... iyi çalışmalar.
yargıç_1
26-09-2011, 00:15
yerli platformlar hakkında illegal bilgi paylaşanlar ban sebebidir bilginize !!