PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : HD receiverler içinde en iyi SD ve HD görüntü hangisinde?

gungor1976
06-05-2011, 00:45
HD receiverler içerisinde en kaliteli SD ve HD görüntüye sahip cihaz şuan için hangisidir. Lütfen özellikle kullanan ve test edip kıyaslama imkanı olan ustalardan yorum bekliyoruz? Benim gibi onlarca arkadaş almak için tavsiye beklemekte...

CABBARİ
06-05-2011, 11:30
başkasını bilmiyorum ama uzakdoğu bir kaç tanesini denedim benim reciversiz tüplü tv bile daha net gösteriyordu:):)
şimdi atlanta hd aldım müthiş bir görüntüsü var tavsiye ederim bana kalırsa klon cihazları çok fazla gündeme almayın elinizde patlayabiliyor
selametle

kınık
06-05-2011, 11:51
hd ler icin de keseye en uygun görüntü ve özellik olark bir cok makinadan üstün cccam yuotube mkv divx hepsini okuyor amstrad 19100 veya inpax 9100 alabilirsin fiat olark amstrad hd cok dah iyi fazladan para vermen gerk yok linux alcaksanvu+ al atlantaya fazlaan para verme ccamdan başka bişey yok
amsrad burda incele Only the registered members can see the link

umut55
06-05-2011, 12:44
bence inpax 9100 al derim 1 yıl birçok kanal bedeva mvk oynatıyor twin protokol var sd ve hd görüntüsü çok iyiy ama biraz daha fazla para verecem dersen vu.du al derim..

su an için 260-300 tl arası alabilirsiniz

MUTAF
06-05-2011, 13:17
fiyatta belirtseniz süper olcak..

alperen
06-05-2011, 13:20
ben şu an dreambox 8000 ve dreambox 800se kullanıyorum.Dreambox 800hd ve 500hd de kullandım en güzel görüntü 8000hd de var ama biraz pahalı demezsen

seremir
06-05-2011, 18:03
paradan yana sıkıntı yoksa dm 8000 vede vu+duo derim ama paradn yana sıkıntı varsa atlanta baff vs

Volkan
06-05-2011, 20:53
HD receiverler içerisinde en kaliteli SD ve HD görüntüye sahip cihaz şuan için hangisidir. Lütfen özellikle kullanan ve test edip kıyaslama imkanı olan ustalardan yorum bekliyoruz? Benim gibi onlarca arkadaş almak için tavsiye beklemekte...

Dream 8000 harici;

En iyi göruntu Clarke tech 9000 dedir. Ondan sonra Vu DUO gelir. Bu cihazların ortak noktası CCcam iyi çalışması.

Ama benım işim görüntü dersen Azbox ve Ipbox derim helekı IPBOX serisi cihazların göruntu kalitesi çok iyidir.

Onun dışında yukarıdaki cihazları 900 Tl den aşağı alamazsınız.

Ucuz cihaz olarak arkadaşlar sıralamış bunların arasında göruntu kalitesi vesayre özellikleri var.

TV de illaki görüntü arıyorsanız Medıa link -Atlanta - Yumatu -amstrat -Inpax ve baff gubu markaları değerlendirebilirsiniz.

Ben bir cok cihazı test ettim elimden saydığım markalardan clarke tech harici hepsi geçti yazılımlarda göruntu kalitesi cok ark edıyor.

Mesela şu an kullandığım atlantada 206 yazılıı öncesi medı a vardı daha net olduğu için ama şu ankı 206 yazılımı bir cok markanın göruntu kalitesi olarak gıpta ettiği bir görüntü kalitesine ulaştı.

Herkez elinde olanı över ama ben bir cok cihazı yakından değerlendirim bazı arkadaşlar sadece CCcam var falan dıo ama sadece CCcam olup olmaması değil bir cihazda CCcam dan başka özellik olamyabilir ama arkasında duran bır fırma vardır genış servis ağı vardır bu en buyuk artıdır.

Örnek olarak next markası heryerde servisi var ama neye yarar.

Next 2000 HDtv -Dobratech tıger bilmem ne arka arkaya bır suru model cıkardı sonucu ne oldu koskoca husran.

Yazılım desteği olmayan cihaz da ne kadar özellik olursa olsun başa bela almaktan başka bişi değildir.

Şu an için bence bir sure bekleyın VU nun yenı modelleri cıktığında en azından SOLO modelini çok iyi bir fiyata alıp TV ***fi yaşayabilirsiniz.

CABBARİ
06-05-2011, 21:55
atlanta özellikle hd cihazlarda çok iyi bit görselliğe sahip daha önce sky box ve muadili bir kaç cihaz denedim atlantanın yanından gecemezler ama volkanında dediği gibi paran varsa vuduo al
selametle

gungor1976
07-05-2011, 01:25
hd ler icin de keseye en uygun görüntü ve özellik olark bir cok makinadan üstün cccam yuotube mkv divx hepsini okuyor amstrad 19100 veya inpax 9100 alabilirsin fiat olark amstrad hd cok dah iyi fazladan para vermen gerk yok linux alcaksanvu+ al atlantaya fazlaan para verme ccamdan başka bişey yok
amsrad burda incele Only the registered members can see the link

bence inpax 9100 al derim 1 yıl birçok kanal bedeva mvk oynatıyor twin protokol var sd ve hd görüntüsü çok iyiy ama biraz daha fazla para verecem dersen vu.du al derim..

su an için 260-300 tl arası alabilirsinizGöreceli bir kavram ama VU+ için okuduğum kadarı ile SD görüntüleri sıkıntılı diyorlar. Kullananların test şansı oldumu acaba?

gungor1976
07-05-2011, 01:29
Dream 8000 harici;

En iyi göruntu Clarke tech 9000 dedir. Ondan sonra Vu DUO gelir. Bu cihazların ortak noktası CCcam iyi çalışması.

Ama benım işim görüntü dersen Azbox ve Ipbox derim helekı IPBOX serisi cihazların göruntu kalitesi çok iyidir.

Ucuz cihaz olarak arkadaşlar sıralamış bunların arasında göruntu kalitesi vesayre özellikleri var.

TV de illaki görüntü arıyorsanız Medıa link -Atlanta - Yumatu -amstrat -Inpax ve baff gubu markaları değerlendirebilirsiniz.

Ben bir cok cihazı test ettim elimden saydığım markalardan clarke tech harici hepsi geçti yazılımlarda göruntu kalitesi cok ark edıyor.

Mesela şu an kullandığım atlantada 206 yazılıı öncesi medı a vardı daha net olduğu için ama şu ankı 206 yazılımı bir cok markanın göruntu kalitesi olarak gıpta ettiği bir görüntü kalitesine ulaştı.

Herkez elinde olanı över ama ben bir cok cihazı yakından değerlendirim bazı arkadaşlar sadece CCcam var falan dıo ama sadece CCcam olup olmaması değil bir cihazda CCcam dan başka özellik olamyabilir ama arkasında duran bır fırma vardır genış servis ağı vardır bu en buyuk artıdır.

Next 2000 HDtv -Dobratech tıger bilmem ne arka arkaya bır suru model cıkardı sonucu ne oldu koskoca husran.

Yazılım desteği olmayan cihaz da ne kadar özellik olursa olsun başa bela almaktan başka bişi değildir.

Şu an için bence bir sure bekleyın VU nun yenı modelleri cıktığında en azından SOLO modelini çok iyi bir fiyata alıp TV ***fi yaşayabilirsiniz.Volkan ustam vu+ görüntü kalitesini diğer cihazlarla birebir kıyaslama şansın oldumu?

Volkan
07-05-2011, 11:46
Volkan ustam vu+ görüntü kalitesini diğer cihazlarla birebir kıyaslama şansın oldumu?

Sancaktar 78 hocam da VU DUO ve Atlanta var. Ayrıca bende bir arkadaşta test ettim SD görüntü LCD de HDMI cıkışını kullandığın zaman çok iyi ama normal Tüplü tv de Scar kablo kullanırsan illaki SD de bozulma oluyor.

Ama şunu diyebilirim Atlanta yumatu ınpax amstrad mı dersen Kesınlıkle VU derim. Mesela çok para vermek ıstemezsen vu solo almanı tavsiye ederım.

Ama cok para vermıyeyım göruntu kalitesi dersen en iyi göruntu şu an Atlantada derim. Çünkü ben Atlantayı iki yazılımla test ettim medıa yazılımı nı denedım göruntu camur gibi iken atlantanın son yazılımında göruntu bana göre 10 numara oldu daha önceleri atlanta yazılımlarında resmen berbatttı menuler titriyordu menu renkleri guzel değildi vs.

Ama sen illaki görunde dersen IPBOX gibi bir cihaz al derım bu cihazlarda tamamen lınuxtur. Yazılım desteği çok iyi olmasada eklenti eklenebildiği için sorun yok. IPBOX türkiyede HDBOX diye geçiyor birde Amstrad markası Amstrad 20300 modeli IPBOX un aynısıdır ve cok sağlam makınadır.

Amstrad :: Ürünler (Only the registered members can see the link)

fatih_123
07-05-2011, 14:16
Dreambox 800 HD yi tek geçerim.. sonuçta bu cihazları bilen ve alan birisi plugins script vs uğraşmayı seven birisidir. bilgisayar gibi kullanılıyor nerdeyse. Harika bir cizah. Ama parası olan varsa Dm 800 HD se yi de düşünebilir :)

seremir
07-05-2011, 14:33
URL=Only the registered members can see the link]Only the registered members can see the link[/URL]Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)bunlarda VU+DUO nun görüntüleridir not:görüntüler uydu storenin sitesinden alıntıdır

gungor1976
07-05-2011, 22:49
Dream 8000 harici;

Şu an için bence bir sure bekleyın VU nun yenı modelleri cıktığında en azından SOLO modelini çok iyi bir fiyata alıp TV ***fi yaşayabilirsiniz.

atlanta özellikle hd cihazlarda çok iyi bit görselliğe sahip daha önce sky box ve muadili bir kaç cihaz denedim atlantanın yanından gecemezler ama volkanında dediği gibi paran varsa vuduo al
selametle Yorumlarınız için teşekkürler. ASlında benimde gönlümden geçen VU+ ama ortalık çok karışık valla. Yeni yeni modeller çıkıyor sürekli(Clarke Tech,Xtrend,VU+Ultimo vs.). Almışken 3-4 seneyi amorti etsin istiyoruz. Az uz para değiller çünkü.

Volkan
08-05-2011, 01:30
Yorumlarınız için teşekkürler. ASlında benimde gönlümden geçen VU+ ama ortalık çok karışık valla. Yeni yeni modeller çıkıyor sürekli(Clarke Tech,Xtrend,VU+Ultimo vs.). Almışken 3-4 seneyi amorti etsin istiyoruz. Az uz para değiller çünkü.

Tabiki çok para amorti etme meselesi ne gelince arkadaşım işin açığını söylemek gerekirse gelecek te her nekadar uydu cihazı ön plandada olsa IPTV öne geçecektir.

Şu an super onlıne Türkiye genelınde daha fiber netı bitiremedı Telekom alt yapısında yeterli düzeyde tamamalayamadı ama şu an Telekom IPTV vermeye başladı. 2015 bitmesi gereken Dunyanın 3 büyük DWDM projesini telekom tamamladığı zaman her ilde ilçe merkezlerinde IPTV tüm abonlere verilecek şartlar sağlanacak.

Bu sene telekom Maç yayınlarını almamasının en büyük sebebi mevcut alt yapısının olmaması eğer IPTV alt yapsı olsaydı Digitürke o ihaleyi bırakmazdı. Sebebide ihaleyı alsaydı uydu kıralamak o uydu için cihaz ithalatı yapmak zorunda kalacaktı buda büyük bür yatırım ve zarardan başka bir şey olmayacaktı.

Gelecek dediğim gibi IPTV superonlıne da kendı IPTV sınıe başladı gelecek te Tek noktadan bır cok sıstem çalışma mantığı ve enerji tasarrufu.

Düşünün Bir DSL modemınden Hem TV hem Internet hem TElefon görüşmesi hem Guvenlık kamera sistemleri çalışacak.

Onun için bence amorti işi değil önu acık cihaz alın bence Vu gibi eklenti eklenebilen cihazlar rahat bir 5 sene daha gider. Ayrıca size şunu diyeyım şimdi Clarke tech cıktı Vu ultımo cıktı siz bunların en sonuncusunu alın ertesi gun 1 yada 2 tane bu cihazların üstü çıkar onun için bence bu bilişim dunyası ile yarış etmekten cok gunumuz şartlarını düşünün bence.

rselturk
08-05-2011, 22:02
Sevgili Volkan kardeş bilgilendirme için çok çok teşekkürler!...

gungor1976
08-05-2011, 23:39
Tabiki çok para amorti etme meselesi ne gelince arkadaşım işin açığını söylemek gerekirse gelecek te her nekadar uydu cihazı ön plandada olsa IPTV öne geçecektir.

Şu an super onlıne Türkiye genelınde daha fiber netı bitiremedı Telekom alt yapısında yeterli düzeyde tamamalayamadı ama şu an Telekom IPTV vermeye başladı. 2015 bitmesi gereken Dunyanın 3 büyük DWDM projesini telekom tamamladığı zaman her ilde ilçe merkezlerinde IPTV tüm abonlere verilecek şartlar sağlanacak.

Bu sene telekom Maç yayınlarını almamasının en büyük sebebi mevcut alt yapısının olmaması eğer IPTV alt yapsı olsaydı Digitürke o ihaleyi bırakmazdı. Sebebide ihaleyı alsaydı uydu kıralamak o uydu için cihaz ithalatı yapmak zorunda kalacaktı buda büyük bür yatırım ve zarardan başka bir şey olmayacaktı.

Gelecek dediğim gibi IPTV superonlıne da kendı IPTV sınıe başladı gelecek te Tek noktadan bır cok sıstem çalışma mantığı ve enerji tasarrufu.

Düşünün Bir DSL modemınden Hem TV hem Internet hem TElefon görüşmesi hem Guvenlık kamera sistemleri çalışacak.

Onun için bence amorti işi değil önu acık cihaz alın bence Vu gibi eklenti eklenebilen cihazlar rahat bir 5 sene daha gider. Ayrıca size şunu diyeyım şimdi Clarke tech cıktı Vu ultımo cıktı siz bunların en sonuncusunu alın ertesi gun 1 yada 2 tane bu cihazların üstü çıkar onun için bence bu bilişim dunyası ile yarış etmekten cok gunumuz şartlarını düşünün bence.Doğru söze ne denir. Bilgilendirme için teşekkürler Volkan Usta.:present:

dgnsym
12-01-2012, 01:02
Volkan hocam sonuç olarak bütçeyi fazla sarsmadan hangi cihazı almamız önerirsiniz. Birde bahsettiğiniz bu cihazlar için wifi aparatı ile internet bağlantısı sağlayabilir miyiz?

Teşekkürler verdiğin bütün bilgiler için

gungor1976
12-01-2012, 15:18
Volkan hocam sonuç olarak bütçeyi fazla sarsmadan hangi cihazı almamız önerirsiniz. Birde bahsettiğiniz bu cihazlar için wifi aparatı ile internet bağlantısı sağlayabilir miyiz?

Teşekkürler verdiğin bütün bilgiler için

Konu tekrar canlanmış iken bende Volkan Usta gibi Atlanta HD Box T modelini aldım. Fiyatı 350-400 TL civarında. Görüntüleri gayet güzel özellikle hd görüntüleri çok iyi. Serverın varsa WİFİ aparatı (Vonets vb.) ile çok güzel çalışıyor. Şimdilik daha ne olsun.

yekcanajans
12-01-2012, 17:52
atlanta shine hd almak istiyorum ama yardımıma ihtiyacım ne dersiniz güzel cihazmıdır yorumlarınızı almak istiyorum...teşekkürler şimdiden...

gungor1976
12-01-2012, 19:05
atlanta shine hd almak istiyorum ama yardımıma ihtiyacım ne dersiniz güzel cihazmıdır yorumlarınızı almak istiyorum...teşekkürler şimdiden...
Kullanmadığım için bilmiyorum ama yardımcı olmak adına bir kaç Alıntı yazı eklemek istedim.

"merhabalar. shine hd 'yi yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. bu konuda uzman sayılmam ama d-smart modülü ile kullanıyorum; görüntüsü mükemmel ve kanal geçişleri hızlı. Ancak f1 yarışlarını takip ettiğimden biss şifrelemesi olmadığı için son iki yarışı izleyemedim. umarım yazılım yeni sezon başlamadan çıkmış olur. atlantaservis yazılımın çıkış tarihi konusunda daha net bilgi verebilirsen sevinirim. bir de arada kapalıyken çok ısınıyor ve açıldığında televizyona görüntü vermiyor. tekrar kapatıp açınca veya arkadaki düğmeden kapatıp açınca çalışıyor."

"Cihazı aldığıma 1000 pişman oldum arkadaşlar. taratıyorum aynı kanalı 5 kez alt alta buluyor. a dan z ye sırala diyorum.sıralıyo enter dedigimde tekrar eski hali uydular arası geçiş tuhaf. normal şifreli örneğin sky lar açılıyor. fakat xxx e geldiğimde fossss. Dreambox vardı onu takıyorum 100 tl lik bişi her kanalı canavar gibi açıyordu. Bilgisatarrdan hiç birşey yapamıyon linux yok içinde çünkü. Satın alacaklar bulaşmasın diyorum. Shine evet yeni çıkmış ama insan hemen bir destek sitesi kurar yardımcı olur. gooogle arat hiç bişi yok.offff nerden bulaştımsa."

Yorumlara bakılırsa biraz daha para çıkarabilirsen HD Box T modelini al derim.

tike®
12-01-2012, 20:57
800 hd'den çektiğim resimler linkde var belki yardımcı olur. Only the registered members can see the link

yekcanajans
12-01-2012, 20:59
Kullanmadığım için bilmiyorum ama yardımcı olmak adına bir kaç Alıntı yazı eklemek istedim.

"merhabalar. shine hd 'yi yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. bu konuda uzman sayılmam ama d-smart modülü ile kullanıyorum; görüntüsü mükemmel ve kanal geçişleri hızlı. Ancak f1 yarışlarını takip ettiğimden biss şifrelemesi olmadığı için son iki yarışı izleyemedim. umarım yazılım yeni sezon başlamadan çıkmış olur. atlantaservis yazılımın çıkış tarihi konusunda daha net bilgi verebilirsen sevinirim. bir de arada kapalıyken çok ısınıyor ve açıldığında televizyona görüntü vermiyor. tekrar kapatıp açınca veya arkadaki düğmeden kapatıp açınca çalışıyor."

"Cihazı aldığıma 1000 pişman oldum arkadaşlar. taratıyorum aynı kanalı 5 kez alt alta buluyor. a dan z ye sırala diyorum.sıralıyo enter dedigimde tekrar eski hali uydular arası geçiş tuhaf. normal şifreli örneğin sky lar açılıyor. fakat xxx e geldiğimde fossss. Dreambox vardı onu takıyorum 100 tl lik bişi her kanalı canavar gibi açıyordu. Bilgisatarrdan hiç birşey yapamıyon linux yok içinde çünkü. Satın alacaklar bulaşmasın diyorum. Shine evet yeni çıkmış ama insan hemen bir destek sitesi kurar yardımcı olur. gooogle arat hiç bişi yok.offff nerden bulaştımsa."

Yorumlara bakılırsa biraz daha para çıkarabilirsen HD Box T modelini al derim.

hocam çok sağolun teşekkür ettim :45::45:

nightman
06-02-2012, 19:04
novacam hdberyy tavsıye edebılırım sd yaayınlarda ve hd yayınlarda oldukca basarılı yazılım destegı yuksek kullanımı gayet basıt fıat olarakta 400 tl cıvarı.. ben kullanıyorum vede oldukca memnunum yaklasık 10 yıldırda sd ve hd cıhaz olayının ıcındeyım. saygılarımla

turan45
07-02-2012, 22:18
turkıyenın bır numarası vu ultımo ve vu+duo

bosborus
08-02-2012, 01:26
benim tavsiyem Xtrend ET9000 olur sd hd görüntü kalitesi yüksek dreamboxlardaki gibi sinyal ve ses problemi yaşamazsın

asadaz
14-02-2012, 23:04
çok teşekkürler

yasin_37
14-02-2012, 23:52
Fiyatttt

gungor1976
14-02-2012, 23:56
FiyattttNeyin fiyatını soruyorsunuz?

Padisah_X
15-02-2012, 02:53
Arkadaşlar, benim ricam da HD yayınlarını tabii SD leri de en iyi kayıt yapabilen receiver
hangisidir. Bir tane denedim kayıt güzeldi (USB belleğe ve HDD e) fakat 1 GB 1 GB bölerek
kaydediyordu, o da saçma oluyordu. Bilhassa kayıt işini denemiş arkadaşlar bilgi ve önerilerini
paylaşırsa sevinirim. Almışken düzgün bir şey alayım. Tabii ki kayıtları da PC nin tanıyacağı
bir formatta olması gerekiyor. TS & Mpeg gibi.

batarbatari
15-02-2012, 12:15
atlanta hdbox kullanımı kolay ve mükemel görüntü tavsiye ederim

senut
27-05-2012, 02:23
Arkadaşlar peki hangi atlantayı önerirsiniz.? Performans-fiat açısından bu marka biraz öne çıkmış gibi....

Volkan
27-05-2012, 02:25
Arkadaşlar peki hangi atlantayı önerirsiniz.? Performans-fiat açısından bu marka biraz öne çıkmış gibi....

eğer imkanınız varsa ET 9000 modeli yoksa HDBOX

gungor1976
29-05-2012, 16:41
eğer imkanınız varsa ET 9000 modeli yoksa HDBOXAynen katılıyorum...

rselturk
02-06-2012, 00:43
Giga Blue 800 SE HD modeli de önerilebilir.D-Smart sorunu aşıldı.Yazılım desteği sürekli artıyor şu anda beş grup destek veriyor.Görüntüden SD ve HD olarak çok memnunlar!...:49: