Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Derambox seyretme

selo378
09-05-2011, 11:11
Dream stream İndirdim.kurdum çalıştıramadım.Versiyon eskimi acaba.Derambox bilgisayardan izlemek istiyorum.Teşekkürler

A.Bozoğlu
09-05-2011, 15:44
Birde aşağıdakini dene ben bunu kullanıyorum. foruma alamadığım için hotfile'ye yükledim.

Dreambox viewer4 dreambox'u pc'den izleme programı. programı indirip kurun. programı çalıştırın, dreambox'un ip adresini,kullanıcı adını ve şifresini girin. eğer şifre ve kullaınıcı adı root-dreambox ise sadece ip adresini yazmanız yeterli. açılan pencerede kanal değitirebilir aynı zamanda kayıtta yapabilirsiniz.

Only the registered members can see the link

Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: mfarajdreamboxviewer4.rar (Only the registered members can see the link)

asparagaz1978
09-05-2011, 20:42
arkadasım bunu pc nasıl kuracagız bır turlu kuramadım

A.Bozoğlu
10-05-2011, 15:12
arkadasım bunu pc nasıl kuracagız bır turlu kuramadım

Resimler yardımcı olacaktır.
1
2
3
4
5

yukarıdaki adımları tamamladıktan sonra, Başlat+programlar+mFaraj DB viewer 4.0.0 tıklayın açılan ekrana tamam deyin. açılacak pencerede next deyip ilerleyin kurulum tamamlanacaktır.

program ilk açılışta sizden dreambox'unuza ait ip adresi+kullanıcı adı ve şifre isteyecektir.

İyi seyirler kolay gelsin.

star37
10-05-2011, 17:03
teşekürler

selo378
16-05-2011, 14:22
Teşekkürler yardım edenlere .Dream box artık bilgisayardan bahcede seyredebiliyorum

caydinel
19-06-2011, 22:22
kardeş programı bil. kuramıyorummm.tam aypiii isteyecek derken başa dönüyorrr.tşkler.

realraven
22-07-2011, 14:15
teşekkürler eline emeğine sağlık