Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Türk Telekom, D-Smart’a talip oldu

Editor
11-05-2011, 18:29
TV platformu D-Smart'ı bir süredir elden çıkarmak için uğraşıyordu... Türkiye'nin önde gelen şirketlerinden biri de D-Smart'a talip oldu...

Türkiye'nin önde gelen şirketlerinden Türk Telekom, D-Smart’a talip oldu. Bir süredir Doğan Grubu'nun elden çıkarmak için çalışmalar yaptığı D-Smart’a Amerikalı bir şirketin talip olduğu biliniyordu. Ancak Medyatava’ya gelen son dakika bilgisine göre Türk Telekom, D-Smart’ı almak istiyor. IP TV’ye büyük yatırım yapan Türk Telekom, D-Smart'ı bünyesine katarak yayıncılık sektöründe büyümek istiyor.

rselturk
11-05-2011, 19:59
Medya sektöründe yeni tekel oluşumları hiçte hayra alamet değil.Hele de bu tekel dış kaynaklı ise!...

aliharbiye
11-05-2011, 20:02
geleceğin ilk ve son uydu sistem sunumunu ttnet sahiplenecek. öğle gibi gözüküyor.

MUTAF
11-05-2011, 20:30
inşallah öyle bişey olmaz.
adslde sabit telefonda tek elcilikle resmen bizleri sömüren t.telekom birde dsmartı alırsa yandık. 1 senelik sözleşmemin 8 9 ayı kaldı. Hiç işim olmaz..

asker_31
11-05-2011, 20:38
dsmart şuan uçuk bir fiyat istiyor ttnette aşağı kalır yanı yok...bakalım hayırlısı olsun...

uydu3405
11-05-2011, 22:06
ben türk telekom alırsa d-smart dahada iyi yerlere gelir diye düşünüyorum hatta enümüzdeki lig ihalesini bile alır diyorum bu platform o zaman

MUTAF
11-05-2011, 22:52
ben türk telekom alırsa d-smart dahada iyi yerlere gelir diye düşünüyorum hatta enümüzdeki lig ihalesini bile alır diyorum bu platform o zaman

tamam haklısın, alırda... Cebimizde gözü olan bir şirkete düşücez..

kanberoğlu
11-05-2011, 23:27
tamam haklısın, alırda... Cebimizde gözü olan bir şirkete düşücez..

Bende size katılıyorum bu konuda. tek el demek rekabet olmayacak demek. istediği gibi bizleri yönetecektir.saygılar.

nesetweb
11-05-2011, 23:44
telekomun işi iletişim değil mi

cellini
12-05-2011, 10:13
telekomun işi bizim cebimizi işletmek.

NeRoMaN
12-05-2011, 13:22
Alırsa D-Smart'ta köklü değişiklikler olur.

erdal1988
12-05-2011, 14:33
evet köklü değişiklik olur devamlı kolsentırı ararız reklamlardaki gibi

bykomedi
12-05-2011, 14:40
TT D-Smart'ı alırsa muhtemelen yeni kanallar ekler! Peki şu smartlı kanallar; Movie Smart,Yeşilçam Smart, Max Smart, Smart Çocuk onlar gidebilirmi veya Turksat'ta şifresiz yayına geçerler mi, Doğan'la devam edebilirler mi yoksa TT tarfından ismi ve logosu değiştirirler mi?
Örnek; Tivibu Çocuk, Tivibu Sinema, Tivibu Dizi vb.

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) UчÐu КuяÐu Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

NeRoMaN
12-05-2011, 16:01
[QUOTE=Uydu Kurdu;560570]TT D-Smart'ı alırsa muhtemelen yeni kanallar ekler! Peki şu smartlı kanallar; Movie Smart,Yeşilçam Smart, Max Smart, Smart Çocuk onlar gidebilirmi veya Turksat'ta şifresiz yayına geçerler mi, Doğan'la devam edebilirler mi yoksa TT tarfından ismi ve logosu değiştirirler mi?
Örnek; Tivibu Çocuk, Tivibu Sinema, Tivibu Dizi vb.

Daha birşey belli değil anca bu kanallar birazda şifreli/şifresiz sürekli değirse zaten izleyici toplayamazlar.Diğer platfromlardan da çekti kanalları Doğan.Türk telekom alsa ne yapar,oda kendi platfromunda yayınlar.

Volkan
12-05-2011, 21:57
Telekomun ilk önceliği IP tv dir. Tabiki IP tv her kullanıcıya özellikle kırsal kesıme hitap etmıyor ama Uydu hitap ediyor. Bu konudada öle kırsala uyduda IPtv kanallarını vererek heryerde olma özelliğini katmak.

ya Bide hepiniz yok kazıklıo vesayre sankı D smart ve Digiturk un onlardan aşağı kalır yanı var. Digiturkun lig tv üyelerine bir scart kablosu bır kumanda için yaptıklarınızda biliyoruz.

Bu iş bir çark burda tek el olsaydı o zaman digiturk tek el olurdu. Karşısına güçlü bir rakip cıkıyor die sevineceğinize atıp tutuyorsunuz.

Burda önemli olan her yerde olmak.