Orijinalini görmek için tıklayınız : vestel 3600 fta arza
vestel 3600 fta cihaz normal olarak int yazıp açılıyor sonra 0000 da kalıyor ne kumanda nede cihaz üstündeki tuşlar çalışıyor bunun arzası ne olabilir ustalarım diyecekler ki bu cihazlar çöplük oldu ne uğraşıyorsun diye amma ben hobi olarak bu cihazla uğraşmak istiyorum eğer bana yardımcı olursanız memnun olurum saygılarımla
yargıç_1
21-05-2011, 01:30
menü görüntüsü ala biliyor musun
menü görüntüsü ala biliyor musun
evet bazen geliyor. bazen gelmiyor
optik burak
21-05-2011, 23:28
sen ona yazılım at birde sistem 3.3volt bak dengeli geliyormu
yargıç_1
22-05-2011, 01:02
birde besleme çıkış kondansatörlerini yenileyin
sen ona yazılım at birde sistem 3.3volt bak dengeli geliyormu
ustam yazılım attım apro menü ***leri de yükledim ve şebeke açık kanal taraması da yaptım herşey normal gi oldu amma mesala trt 1 seyrederken öndeki panoda 1 e geliyor hemen 0000 oluyor bir müddet seyrettikten sonra sanki cihaz dinlendiği zaman normal biraz çalışınca buda 3-5 dakikadar bişey bu anormalliği yapıyor tabiki o gelip gitmelerde kanal görüntüsü olmuyor saygılarımla (başta belirttiğimgibi bu cihazla hobi olarak ilgileniyorum hallede bilirsem sizlerin sayasinde çok memnun olacağım)
fb.serkan
04-06-2011, 18:15
Cihazın donanımında sorun olabilir.Cihazı servise göndermeniz uygun olacaktır
Saygılar
Arkadaşlar,
Elinde vestel 3600 fta nın şeması olan arkadaşımız varmı? Varsa burada paylaşabilirmi?