Orijinalini görmek için tıklayınız : Organik Şampiyon
Only the registered members can see the link
Bu Adaletsiz arenada vermiş olduğunuz asil mücadele için her biriniz tek tek teşekkür ediyoruz.. Formanıza akan kanı unutmayacağız.. İnanın ki siz sadece bizim için değil; vicdanı olan milyonlarca insan için ŞAMPİYONSUNUZ... Canımızdan Cansın TRABZONSPORUM.
Tebrikler trabzonsporada..
güzel mucadele etti..
heheh şampiyonunda organiğimi çıktı:))
bana göe çok zevkli bir takım inançlı bir takım gönülden tebrikler
veyselbakan
23-05-2011, 09:48
trabzonu verdiği bu güzel mücadele ve azim için canı gönülden tebrik ediyorum!!! helal olsun sizlere
yargıç_1
23-05-2011, 10:14
her iki takımda çok mücadele etti her nekadar FENERBAHÇE ligde tek başına tüm takımlara karsı tek basına olsada kazanan oldu tebrikler tekrardan
her iki takımda çok mücadele etti her nekadar FENERBAHÇE ligde tek başına tüm takımlara karsı tek basına olsada kazanan oldu tebrikler tekrardan
isterse 17 takım karsı olsun federasyon arkansında olduktan sonra:))
yargıç_1
23-05-2011, 16:20
isterse 17 takım karsı olsun federasyon arkansında olduktan sonra:))
dediğin gibi 17 takım'a karsı tek başına önceki yıllarda olduğu gibi diğer takımlarda tüm maçlarını kazansalardı keşke daha heyecanlı bi lig olurdu anlıyorum şampiyon olamamanın üzüntüsü var haliyle
trabzonsporu tebrik ediyorum.öyle veya böyle güzel mücadele etti.züğürt tesellisine gerek yok.organik morganik diyerek,öyle bir gücü olsa fenerin iki şampiyonluğu son maçta vermezdi.hem tabzonda anlasın son maçta fenerin şampiyonluktan olurken çektiğini.son maç trabzonlaydı,herhalde adaletsiz arenada ilahi adalet bu olsa gerek